Evet su sart, ben evde doldurup tasiyorum termosumu.Yoldayim su an yanıma su almadım ve deli gibi susadım. Her zaman diyorum disarda yanıma küçük bi su alayım diye hep unutuyorum
Bir minis lokum cok kötu degil ama kuru kayisi yada hurma daha iyi sanki.Cocuklara yemek yaptım kokularla karnım acıktı hemen bır buyuk turk kahvesı sekersız ıctım karnım doydubır mınık lokum yedım yanına yemese mıydım gerı pısman oldum
Yalniz ikizleri 17 ay iyi emzirmissin tebrikler Ben 7. ayda olayi kapamistim. Benim ikizler vazgecti benden gerci cok sütüm yoktu maalesef.Yaa bende de aynı dert var her sabah cıkarım ama kendımı frenlıyorum hep aynı yerde tartıl fark oluyor
Bende 1 aydır bıraktım ıkızlerımı emzırmeyı oh be dedım ıkız emzırmek cok zor 17 ay emdıler. Dıyette yapamıyordum bıtkı cayı ıcmek fılan sorun
Bende hep sayıyorum cocukları ozellıkle bebekken komık oluyordu
Bende kendımı cook sıkmak ıstemıyorum ya canıma tak edıp ne bulursam yıyorum daha kotu
Geri kilomu aldın. Güncel kilon kaç. Bende izne ayrıldım. Geri kilo aldım. Diyet psikolojisi çok bogmustu. Şu an sağlıklı besleniyorum diye kosulladim kendimiTemmuzda mezun oldum tekrar girmek için 6 ay beklemem gerek
Dün bendede öyle oldu yedim pilavı sabah kursa giderken midem benden önce gidiyorduAy bilemedim ki daha kahvaltiyla duruyorum canım çıktı temizlik bitti iki makine çamaşır astım şimdi mutfaga girip bişeyler yapıcam Ortaca poğaça yoğurdu mayalaniior
Ben de çok tartılıyorum. Diyetisyen çok yanlış olduğunu söylüyor ama dayanamıyorum. Bi kere eşimle işe göndermiştim pili ama dayanamadım yenisini alıp gelmiştim pilinYaa bende de aynı dert var her sabah cıkarım ama kendımı frenlıyorum hep aynı yerde tartıl fark oluyor
Maşallah canım 17 ay çok iyi emzirmişsin. Ben de 3 yaşındaki oğlumu hamileyken de emzirdim. 10 aydır da bebeği emziriyorum. 3 yıldır emziriyorum resmenBende 1 aydır bıraktım ıkızlerımı emzırmeyı oh be dedım ıkız emzırmek cok zor 17 ay emdıler. Dıyette yapamıyordum bıtkı cayı ıcmek fılan sorun
Ben de sayarım. Bi anda panik aaa biri yok diye sayarım tamam derim tammışBende hep sayıyorum cocukları ozellıkle bebekken komık oluyordu
Afiyet olsun canım. İlk etapta çok kasmaya gerek yok ilerde duraklama yaşarsan kasacağız zatenCocuklara yemek yaptım kokularla karnım acıktı hemen bır buyuk turk kahvesı sekersız ıctım karnım doydubır mınık lokum yedım yanına yemese mıydım gerı pısman oldum
Ben de sürekli evdeyim biliyorsun. Bu gün değişiklik yaptım yoruldum geldimBugün de aynı. Kurstan geldim hemen bişeyler hazırladım yedim. Evi topluyorum sonra hem aksam hem yarınki yemegimi hazirlicam. Cook uykusuzum. 1 ay kaldı kursun bitmesine. Haftasonu nu da düzene oturturum. Dışarda sin diye acikmamis olabilirsin. Ben sürekli evde takildigim içinde acıkıyorum çok. Daha doğrusu yalnızlıktan yemeğe vuruyorum
Oyyy yoğun geçmiş günün kolay gelsin canımAylardır girmedigim balkonumu temizledim 2 buçuk saatimi aldi simdi kızı uyutup mutfaga gecicem aksama kv geliyor Evi temizliycem daha
Tek öğün mü yapacaksın. Zor olur ya emin değilim ne kadar doğru böyleBugün ilk öğünümü yapamayacağımHaftasonu dengeler bozuluyor cidden.
Yaaa işte bu çok güzelBı tane yedım arkası gelmedı cok sukur ☺
Tabii ki katılabilirsin canımSlm
Merhaba kızlar bende katılabilirmiyim araniza 8ay önce 8takimdan ayrılmıştım izine
Evet hazırda sebze olunca kolay oluyor ne pişirsem derdi olmuyor. Kışı da çok seviyorum ben. Ispanak, pırasa, karnabahar, lahana çeşit çeşit sebzeYemegim hazır. Evi toparladim. Şimdi kahvemi yapacam. Yoruldum azıcık. Bu hafta ilk iş pazara gitmek olacak salı günü
Kısır olabilir canım yaptın mı ?Ben yemek olarak kek börek yapıcam kv çaya geliceklwr kendime kısır mi yapsam en masum
Çok su içme hastalığı mı varmış hiç duymadım. İnşallah kolayca atlatırsın canımHosbulduk
ADINIZ: ilknur
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 85
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 3.5 yaşında bir kızım var
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 8 takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tup bebek tedavisi hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: cok su içme hastalığı ve anksiyete bozukluğu için ilaç kullaniyorum
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak istediğim elbiseyi giymek için
Yaaa maşallah canım sana azmin daim olsunBen sporumu da yaptım hazırlanıp işe gideceğim zaman bulursam yazarım akşama :)
Olur canım ne zaman müsait olursan o zaman başlangıç günün olarak alırız sıkıntı olmazPsikiyatrisi çarşamba günü gittim ilaclara yeni basladigim için aşırı yorgunluk hissi yapiyor dr 2hafta sürer dedi
mavimli canım sen nasılsın gruba yazını gördüm bende 12 takıma katilayim bu sefer gider kilolar dedim
KaptanımızAnka pazartesi menüleri paylassam olurmu bu akşam memleketten babam geldi anneme gideceğim yarinda eksiklerimi alıp pazartesi tam gaz devam ederim eğer takıma kabul edilirsem
Su önemli ya yok muydu satılan bi yer alıverseydinYoldayim su an yanıma su almadım ve deli gibi susadım. Her zaman diyorum disarda yanıma küçük bi su alayım diye hep unutuyorum
Yaa maşallah kuzu büyümüş poğaça yaparmış ellerine sağlıkAy bilemedim ki daha kahvaltiyla duruyorum canım çıktı temizlik bitti iki makine çamaşır astım şimdi mutfaga girip bişeyler yapıcam Ortaca poğaça yoğurdu mayalaniior
Seni takımın sudan sorumlu bakanı mı yapsak. Belki daha çok içersin o zaman. Bize de hatırlatırsınEvet su sart, ben evde doldurup tasiyorum termosumu.
Su çok az evet. Bunu çözelim. Yürüyüş çok iyi oluyor ama ben çok çıkamıyorum ip atlayacağım evdeKizlar bugünkü menümü yazayim hemen.
Kahvalti bir porsiyon yumurtali karnabahar ve filtre kahve
Öglen bir latte, 3 hurma ve 3 ceviz
Aksam bir porsiyon firinda sebzeli tavuk
Yine su az 3 bardak
Kizlar ben aksam yemegini en gec bes bucuk gibi yiyorum hep. Kilo vermek icin olmazsa olmazim erken aksam yemegi.
Bir de yarim saat yürüyüs.
Afiyet olsun canım da kakaolu süt nerden çıktıMenum kızlar
Sabah 8 de
2 has yumurta
Domates salatalik
Öğle 13 de
Domates salatalik peynir 15 yeşil zeytin yarım simit
Saat 15 de
1 bardak kakao lu süt 1 elma
Aksam 18.10
7 yk yeşil fasulye
1 turp 2 bardak ayran
Su 2 lt Spor yok
Kpss ye hazırlanıyorum o temmuzda sınavı. Bu haftasonu gittiğim özel eğitim sertifikası. Rehabilitasyon merkezlerinde yada okullarda özel çocuklarla ilgileniyorsun. 2 aylik bir kurs sonra sınava girecem inşallah.Ben de çok tartılıyorum. Diyetisyen çok yanlış olduğunu söylüyor ama dayanamıyorum. Bi kere eşimle işe göndermiştim pili ama dayanamadım yenisini alıp gelmiştim pilin
Maşallah canım 17 ay çok iyi emzirmişsin. Ben de 3 yaşındaki oğlumu hamileyken de emzirdim. 10 aydır da bebeği emziriyorum. 3 yıldır emziriyorum resmen
Ben de sayarım. Bi anda panik aaa biri yok diye sayarım tamam derim tammış
Afiyet olsun canım. İlk etapta çok kasmaya gerek yok ilerde duraklama yaşarsan kasacağız zaten
Ben de sürekli evdeyim biliyorsun. Bu gün değişiklik yaptım yoruldum geldim
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım. Sınav ne zamandı.
Oyyy yoğun geçmiş günün kolay gelsin canım
Tek öğün mü yapacaksın. Zor olur ya emin değilim ne kadar doğru böyle
Yaaa işte bu çok güzel
Tabii ki katılabilirsin canımhoş geldin
Evet hazırda sebze olunca kolay oluyor ne pişirsem derdi olmuyor. Kışı da çok seviyorum ben. Ispanak, pırasa, karnabahar, lahana çeşit çeşit sebze
Kısır olabilir canım yaptın mı ?
Çok su içme hastalığı mı varmış hiç duymadım. İnşallah kolayca atlatırsın canımtekrar hoşgeldin
Bilgilerine bakacağım şimdi. Uygunsa Cuma listeye girebilirsin sen de
Yaaa maşallah canım sana azmin daim olsun
Kolay gelsin
Olur canım ne zaman müsait olursan o zaman başlangıç günün olarak alırız sıkıntı olmaz
Su önemli ya yok muydu satılan bi yer alıverseydin
Yaa maşallah kuzu büyümüş poğaça yaparmış ellerine sağlık
Seni takımın sudan sorumlu bakanı mı yapsak. Belki daha çok içersin o zaman. Bize de hatırlatırsın
Su çok az evet. Bunu çözelim. Yürüyüş çok iyi oluyor ama ben çok çıkamıyorum ip atlayacağım evde
Canım tatlı bişeyler istedi. Baktım süt var kakao var. 1 ck attım içine. Yalnız hemen kesti krizi.Afiyet olsun canım da kakaolu süt nerden çıktıhiç görmedim senin menülerinde şimdiye kadar
Hımmm tamam süt kakao olabilir. Ben hazır süt sandımCanım tatlı bişeyler istedi. Baktım süt var kakao var. 1 ck attım içine. Yalnız hemen kesti krizi.
Hımmm anladım canım. İnşallah başarılı olursunKpss ye hazırlanıyorum o temmuzda sınavı. Bu haftasonu gittiğim özel eğitim sertifikası. Rehabilitasyon merkezlerinde yada okullarda özel çocuklarla ilgileniyorsun. 2 aylik bir kurs sonra sınava girecem inşallah.
İnşallah canımHımmm anladım canım. İnşallah başarılı olursun
Hımm sen öyle sandın, yok içmem onlardan hicHımmm tamam süt kakao olabilir. Ben hazır süt sandımonlarda şeker var.
Afiyet olsun canim gayet guzelAnka evet bugün tek öğün gibi oldu, öğlen bir avuç kaju yemiştim gerçi. Neyse ben bugünkü menümü yazayım da :)
İlk öğün 14.00
Bir avuç kaju
İkinci öğün 17.00
Bir tabak karabuğday çorbası
Bir levrek buğulama
Bir kaç dilim fırın patates
İki lokma ekmek
Bol bol roka
2+lt su içililemedi henüz
Spor yapılamadı henüz
Güncellenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?