Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bana 79, 5 demissin cuma tartisi icin bugunku tarti uzerine onu 78,5 yapiyorum bu kadar iddaaliyim yani

Teşekkürler :))) Sürekli çıkasım geliyor böyle evde olunca da ama kendimi frenliyorum .
Yaa bende de aynı dert var her sabah cıkarım ama kendımı frenlıyorum hep aynı yerde tartıl fark oluyor
Bende 1 aydır bıraktım ıkızlerımı emzırmeyı oh be dedım ıkız emzırmek cok zor 17 ay emdıler. Dıyette yapamıyordum bıtkı cayı ıcmek fılan sorun
Napıyorsunuz kızlar
Hafta sonu hava güzel dışarı çıkacağız çocuklarla. İnşallah birini kaybedip gelmem
Bende hep sayıyorum cocukları ozellıkle bebekken komık oluyordu
Takım olarak başarılı olabilmemiz için büyük kilolar vermeye gerek yok en fazla 800 gr hedef koydum canlar gözünüzde büyütmeyin diyet işini ki eziyet olmasın
Bende kendımı cook sıkmak ıstemıyorum ya canıma tak edıp ne bulursam yıyorum daha kotu

Nasıl geçiyor bu gün açlık hissin devam ediyor mu benim azaldı sanki bu gün artık. İnşallah böyle devam ederim
Bugün de aynı. Kurstan geldim hemen bişeyler hazırladım yedim. Evi topluyorum sonra hem aksam hem yarınki yemegimi hazirlicam. Cook uykusuzum. 1 ay kaldı kursun bitmesine. Haftasonu nu da düzene oturturum. Dışarda sin diye acikmamis olabilirsin. Ben sürekli evde takildigim içinde acıkıyorum çok. Daha doğrusu yalnızlıktan yemeğe vuruyorum

Cocuklara yemek yaptım kokularla karnım acıktı hemen bır buyuk turk kahvesı sekersız ıctım karnım doydu bır mınık lokum yedım yanına yemese mıydım gerı pısman oldum
Bence sıkıntı yok canım. Çünkü kıtlık psikolojisiyle sonra saldırıyor. Arada olmalı bence ki Diyetten usanmayalim

Bak aynı şeyi dusunuyormusuz

Napıyorsunuz kızlar
Hafta sonu hava güzel dışarı çıkacağız çocuklarla. İnşallah birini kaybedip gelmem
Aylardır girmedigim balkonumu temizledim 2 buçuk saatimi aldi simdi kızı uyutup mutfaga gecicem aksama kv geliyor Evi temizliycem daha

Asyam beni anlatmış evde durunca kendimi yemeğe veriyorum

Cocuklara yemek yaptım kokularla karnım acıktı hemen bır buyuk turk kahvesı sekersız ıctım karnım doydu bır mınık lokum yedım yanına yemese mıydım gerı pısman oldum
Yemeseydin keşke ama yemişsin artık neyse :) canın sağ olsun. Tatlı yedikçe insanın yiyesi geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…