Sıkıntı değil sabah da yazabilirsinAkşama menümü biraz geç yazabilirim işten dolayı. Akşam yemeğimi orada yiyorum.
YaaaBuralardayim cocuklarla dolasmaya ciktik geldik.
Sabah tartildim ve cok mutlu oldum
Bana 79, 5 demissin cuma tartisi icin bugunku tarti uzerine onu 78,5 yapiyorum bu kadar iddaaliyim yani@MorVampirella bu hafta senden düz 68 kilo bekliyorum kuzum
G gunesli gunler sen de 67,6 gelirsin bence. 700 gr sadece verirsin belki fazla bile olur
mavimli sen de 79,5 gelirsin bence yapabilirsin
asya_01 hadi bakalım 77 lere yeni giriş yapmışsın hiç alışmadan oraya 76,3 getir haftaya
@Kosantosbaa sen de 61,7 gelirsin dimi
Kendime de 71,2 hedef koydum bakalım
Söylemem süpriz cumayaYaaakaç çıktın bak nasıl heyecanlandım şimdi
YaşasınnnnBana 79, 5 demissin cuma tartisi icin bugunku tarti uzerine onu 78,5 yapiyorum bu kadar iddaaliyim yani
Tamam tamam ben kimseye söylemem nazar olmasınSöylemem süpriz cumaya
Yaa bende de aynı dert var her sabah cıkarım ama kendımı frenlıyorum hep aynı yerde tartıl fark oluyorTeşekkürler :))) Sürekli çıkasım geliyor böyle evde olunca da ama kendimi frenliyorum .
Bende 1 aydır bıraktım ıkızlerımı emzırmeyı oh be dedım ıkız emzırmek cok zor 17 ay emdıler. Dıyette yapamıyordum bıtkı cayı ıcmek fılan sorunTekrar hoş geldin
Sorunu biliyoruz çözmek için uğraşacağız
Artık biz varız atıştırmak istediğinde bize yaz muhabbet edelim. Ya da spor yap. Telefonla konuş. Zamanla bu alışkanlığın gidecek
Ben emzirmeyi bırakınca daha kolay veriyorum. Senin de öyle olur inşallah.
Benim eşim 9-10 gibi geliyor akşam. Verirsin canım. İf ile çok güzel verenler var
Bende hep sayıyorum cocukları ozellıkle bebekken komık oluyorduNapıyorsunuz kızlar
Hafta sonu hava güzel dışarı çıkacağız çocuklarla. İnşallah birini kaybedip gelmem
Bende kendımı cook sıkmak ıstemıyorum ya canıma tak edıp ne bulursam yıyorum daha kotuTakım olarak başarılı olabilmemiz için büyük kilolar vermeye gerek yok en fazla 800 gr hedef koydum canlargözünüzde büyütmeyin diyet işini ki eziyet olmasın
Bugün de aynı. Kurstan geldim hemen bişeyler hazırladım yedim. Evi topluyorum sonra hem aksam hem yarınki yemegimi hazirlicam. Cook uykusuzum. 1 ay kaldı kursun bitmesine. Haftasonu nu da düzene oturturum. Dışarda sin diye acikmamis olabilirsin. Ben sürekli evde takildigim içinde acıkıyorum çok. Daha doğrusu yalnızlıktan yemeğe vuruyorumNasıl geçiyor bu gün açlık hissin devam ediyor mubenim azaldı sanki bu gün artık. İnşallah böyle devam ederim
Aynen katılıyorumTakım olarak başarılı olabilmemiz için büyük kilolar vermeye gerek yok en fazla 800 gr hedef koydum canlargözünüzde büyütmeyin diyet işini ki eziyet olmasın
Bence sıkıntı yok canım. Çünkü kıtlık psikolojisiyle sonra saldırıyor. Arada olmalı bence ki Diyetten usanmayalimCocuklara yemek yaptım kokularla karnım acıktı hemen bır buyuk turk kahvesı sekersız ıctım karnım doydubır mınık lokum yedım yanına yemese mıydım gerı pısman oldum
Bak aynı şeyi dusunuyormusuzYaa bende de aynı dert var her sabah cıkarım ama kendımı frenlıyorum hep aynı yerde tartıl fark oluyor
Bende 1 aydır bıraktım ıkızlerımı emzırmeyı oh be dedım ıkız emzırmek cok zor 17 ay emdıler. Dıyette yapamıyordum bıtkı cayı ıcmek fılan sorun
Bende hep sayıyorum cocukları ozellıkle bebekken komık oluyordu
Bende kendımı cook sıkmak ıstemıyorum ya canıma tak edıp ne bulursam yıyorum daha kotu
Aylardır girmedigim balkonumu temizledim 2 buçuk saatimi aldi simdi kızı uyutup mutfaga gecicem aksama kv geliyor Evi temizliycem dahaNapıyorsunuz kızlar
Hafta sonu hava güzel dışarı çıkacağız çocuklarla. İnşallah birini kaybedip gelmem
Asyam beni anlatmış evde durunca kendimi yemeğe veriyorumBugün de aynı. Kurstan geldim hemen bişeyler hazırladım yedim. Evi topluyorum sonra hem aksam hem yarınki yemegimi hazirlicam. Cook uykusuzum. 1 ay kaldı kursun bitmesine. Haftasonu nu da düzene oturturum. Dışarda sin diye acikmamis olabilirsin. Ben sürekli evde takildigim içinde acıkıyorum çok. Daha doğrusu yalnızlıktan yemeğe vuruyorum
Yemeseydin keşke ama yemişsin artık neyse :) canın sağ olsun. Tatlı yedikçe insanın yiyesi geliyor çünküCocuklara yemek yaptım kokularla karnım acıktı hemen bır buyuk turk kahvesı sekersız ıctım karnım doydubır mınık lokum yedım yanına yemese mıydım gerı pısman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?