- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Seve seve girmek isterim ilaclar yüzünden modum düşük buraya yazıp rahatlar hemde kilo veririm çok teşekkür ederim çok mutlu oldumNormalde izinde kilo alınca ayrıldığın kiloya inmeden listeye giremiyorsun ama senin 3 ayı geçmiş eğer istersen cuma günü sen de girebilirsin listeye canım.
Yaaa çok üzüldüm. Rabbim sabrını versin inşallahİyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Kahvaltı: patatesli yumurta , 1 kk peynir , 2 zeytin, yarın simit , domates- salatalık, 1 parça tahinli pide
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 1 kase sütlü pişmemiş yulaf ezmesi
Ara: yok
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, havuç tarator, 1 dilim ekmek, 5 kaşık taze fasülye
Akşam yemeğinden sonra üzücü bir haber aldım. Arkadaşımın 35 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Çok üzgünüm. Yarın görüşürüz.
Daha yeni açılıyoruz hele bi rayına koyalım o zaman gör sen motivasyonu
Tabi. Sadece diyet değil dertlesmek içinde burdayizSeve seve girmek isterim ilaclar yüzünden modum düşük buraya yazıp rahatlar hemde kilo veririm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
Şifa olur inşallah canım. Hiç düşürme modunu hayat üzülmek için çok kısa şükür sebeplerimizi görmek lazım sadece.Seve seve girmek isterim ilaclar yüzünden modum düşük buraya yazıp rahatlar hemde kilo veririm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
merhaba hoşbuldum.baya sakin buralarMerhaba canım. Hoş geldin
Ben takım kaptanıyım. Takımı yeni açtık toparlanmaya çalışıyoruz.
1. Sayfada kurallarımız ve tanıtım formumuz var. Kuralları okuyup tanıtım formunu doldurarak başlayabilirsin.
Hoşgeldin canım aramıza. Hepbirlikte ne kadar aktif olursak o kadar çok motive oluruz. Birlikte çok güzel kilolar verecez inşallahADINIZ: zeynep
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85.3
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ memur
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok yemek :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı olmak
merhaba hoşbuldum inşalla verebiliriz sağlıklaHoşgeldin canım aramıza. Hepbirlikte ne kadar aktif olursak o kadar çok motive oluruz. Birlikte çok güzel kilolar verecez inşallah
Evet dedim ya yeni açıldık ilk haftamız dahamerhaba hoşbuldum.baya sakin buralar
Üyelik adını değiştirmişsin sanırım eski adın neydi ki?ADINIZ: zeynep
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85.3
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ memur
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok yemek :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı olmak
hatırlamıyorum desem.bu yeni hesap.onu yıklarca kullanmadıkm çünküEvet dedim ya yeni açıldık ilk haftamız daha
Senin için sıkıntı olmaz dimi?
Üyelik adını değiştirmişsin sanırım eski adın neydi ki?
Çok karışık değil canım. Zamanla daha da düzene girer. Spor da yapıyorsun ne güzel. Benim çocuklar hala uyumadı. Erkenden nasıl uyuttunKahvaltı
2 kaşık menemen
Çeyrek simit
1 dilim peynir
1 zeytin
Ara 14.00
4 badem
4 çiğ fındık
15.00 da yarım kase mercimek çorbası
Akşam(19.00)
Yarım tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı
Turşu
1 bardak ayran
Su:1,5 lt ancak. Spor birazdan 20 dk eliptik yapacağım çocuklar ancak uyudu.
Benim çok karışık oldu sanırım biraz ☺
Takımlara katıldığın için önceden o hesapla devam ettirecektim. Neyse bakalım yönetime sorarız olmazsa yeni üye gibi girersinhatırlamıyorum desem.bu yeni hesap.onu yıklarca kullanmadıkm çünkü
5 yıl olmuşTakımlara katıldığın için önceden o hesapla devam ettirecektim. Neyse bakalım yönetime sorarız olmazsa yeni üye gibi girersin ❤
Sen yazmışsın ya tanıtım formunda5 yıl olmuş
daha önce katıldığımı nerden biliyorsunuz bu arada
Cok üzüldümİyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Kahvaltı: patatesli yumurta , 1 kk peynir , 2 zeytin, yarın simit , domates- salatalık, 1 parça tahinli pide
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: 1 kase sütlü pişmemiş yulaf ezmesi
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, havuç tarator, 1 dilim ekmek, 5 kaşık taze fasülye
Akşam yemeğinden sonra üzücü bir haber aldım. Arkadaşımın 35 haftalık bebeğinin kalbi durmuş. Çok üzgünüm. Yarın görüşürüz.
Spor artık yapamıyorum böyle düzene sokabilirim inşallah. Uyanmasalar bile erken uyandırıyorum haftasonuna dahilÇok karışık değil canım. Zamanla daha da düzene girer. Spor da yapıyorsun ne güzel. Benim çocuklar hala uyumadı. Erkenden nasıl uyuttun
farkında bile değilim5 yıl olmuş
daha önce katıldığımı nerden biliyorsunuz bu arada
7 de kalkıyoruz biz de yaSpor artık yapamıyorum böyle düzene sokabilirim inşallah. Uyanmasalar bile erken uyandırıyorum haftasonuna dahil ☺Böylelikle erken uykuları geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?