Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Normalde izinde kilo alınca ayrıldığın kiloya inmeden listeye giremiyorsun ama senin 3 ayı geçmiş eğer istersen cuma günü sen de girebilirsin listeye canım.
Seve seve girmek isterim ilaclar yüzünden modum düşük buraya yazıp rahatlar hemde kilo veririm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

Yaaa çok üzüldüm. Rabbim sabrını versin inşallah

Seve seve girmek isterim ilaclar yüzünden modum düşük buraya yazıp rahatlar hemde kilo veririm çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
Şifa olur inşallah canım. Hiç düşürme modunu hayat üzülmek için çok kısa şükür sebeplerimizi görmek lazım sadece.
%7 kilo almışsın eğer deneme süresine alırsam bu sürede kilo verirsin %5 in altına düşersen listeye alamam bu sefer sıkıntı olur. Hemen gir ama sonra mızıkçılık yaparsan benim dikenli sopam da var haberin olsun

merhaba hoşbuldum.baya sakin buralar

ADINIZ: zeynep
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:85.3
HEDEF KİLONUZ:68
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ memur
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:çok yemek :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlıklı olmak

Hoşgeldin canım aramıza. Hepbirlikte ne kadar aktif olursak o kadar çok motive oluruz. Birlikte çok güzel kilolar verecez inşallah

Kahvaltı
2 kaşık menemen
Çeyrek simit
1 dilim peynir
1 zeytin
Ara 14.00
4 badem
4 çiğ fındık
15.00 da yarım kase mercimek çorbası
Akşam(19.00)
Yarım tabak yeşil mercimekli bulgur pilavı
Turşu
1 bardak ayran
Su:1,5 lt ancak. Spor birazdan 20 dk eliptik yapacağım çocuklar ancak uyudu.
Benim çok karışık oldu sanırım biraz

merhaba hoşbuldum.baya sakin buralar
Evet dedim ya yeni açıldık ilk haftamız daha
Senin için sıkıntı olmaz dimi?
Üyelik adını değiştirmişsin sanırım eski adın neydi ki?

Çok karışık değil canım. Zamanla daha da düzene girer. Spor da yapıyorsun ne güzel. Benim çocuklar hala uyumadı. Erkenden nasıl uyuttun

Cok üzüldüm

Spor artık yapamıyorum böyle düzene sokabilirim inşallah. Uyanmasalar bile erken uyandırıyorum haftasonuna dahil ☺Böylelikle erken uykuları geliyor
7 de kalkıyoruz biz de ya
Sporu hep birlikte hayatımıza dahil edelim inşallah. Ben de boşladım son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…