Allah kabul etsin canım. sen nerdesin 17:30 da akşam ezanı okunuyor. Oruçken 6000 adım çok iyi atmışsınAdımlarım şuanda 6000 de. Orucumu açtım enerjimi topladım birazdan 10000 e tamamlarım inşallah. Benim yeme içme tamamlandığına göre menümü yazayım ☺
Sahurda (03.00)
2 tam buğday ekmek arası süzme peynir
1 kaşık yoğurt
Akşam(17.30)
4 yağsız tavada köfte
2 dilim tam buğday ekmek
1 büyük bardak ayran
Bol salata
Yatana kadar da yeşil çay , kahve vs çiğ kuruyemişlerden de 1 avuç yersem öp başına koy olur ☺
Ne güzel böyle olması daha avantaj bence gerçekten kilo vermeye çalışanlar için deEvet ben de çok sevmiyorum. Benim için en önemli kural cuma bildirimleri ve iki hafta sabit veya artı gelme.mazeretsiz Bildirim yapılmazsa ve bu alışkanlık haline gelirse kesinlikle diskalifiye ediyorum. İki hafta sabit veya artı gelinirse de üçüncü hafta yine kilo verilmezse direk izine çıkarıyorum. Bu ikisi konusunda kesinlikle taviz vermiyorum. Onun dışında diğer konularda tolerans gösterilebilir. Liste çok önemli benim için çünkü. Paylaşımdan da takip ediyorsunuzdur herkesin listesini de kontrol eden bir manyağım
Masallah ne güzel kilo vermissin. Tam bir motivasyon kaynagisin benim icinBen kaçtım kızlar yürüyorum bakarken dusmeyeyim bikac saate gelirim spor düş yemek yapma işlerim bitince öpüyorum
Her zmn burdayım cnm teşekkürler sen kaçsin kac istiyorsunMasallah ne güzel kilo vermissin. Tam bir motivasyon kaynagisin benim icin
Ben 80 kiloyum 65 istiyorum boyum normal 1.73 aslinda bana en güzel 58 gidiyor ama o kadar uzun zamandir kiloluyum ki 65 e raziyim simdilik.Her zmn burdayım cnm teşekkürler sen kaçsin kac istiyorsun
Menüde sporda gayet güzel sağlıklı21.10.2019
Menü
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 dilim.cavdar ekmegi
4yesil zeytin
Şekersiz çay 1 bardak
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Öğlen
Yok
Akşam
6 yk taze fasulye
4 yk etli nohutlu pilav
1 bardak ayran
Spor
20 dk normal yürüyüş
25 dk tempolu yürüyüş
25 dk hitt cardio
15 dk ağırlık çalışması
100 tane ip atlama
Birşeyler yersem nescafe vs içersem eklerim
Benim de iki kedim ve bahceli bir evim var tesadüfe bakOyh yoruldum benim kedi iki gündür facia kokuyirdu tuvalet için bahçeye çıkıyorda. Ev bahçeli. Neyse ne yaptıysam olmadı hala feci kokuyor mecbur yıkadım . Aşırı korkuyor çok korktu ama mis gibi oldu yarım saattir benide ugrastrdi ama zorla bi de kuruttum biraz şimdi koltuğa havlu serdim üstünde yalaniyo benim temizliğin saglamasini yapıyor cadı
Ne güzelBenim de iki kedim ve bahceli bir evim var tesadüfe bak
Çok güzel menüBu gün yediklerim
Kahvaltı 09:00 domates peynir, marul,maydonoz 3zeytin bir dilim tb ekmeği yesil çay
11:00bir küçük mandalina
13:00 2 kepçe yayla çorbası iki ceviz
14:45 şekersiz türk kahvesi iki hurma
17:00 Iki ceviz (çok acikmistim)
19:00 4kasik et sote bol salata bi dilim tb ekmeği
21:00 gibi dört kaşık yogurt bi mandalina yerim
Uyumadan belki yeşil çay içerim
Yürüyüş yapıldı resim atmıştım
Arti olarak 20dk spor evde
Çok az olmuş afiyet olsun canimKizlar menümü paylasayim.
Kahvalti haslanmis iki yumurta, 2 ceviz, filtre kahve
Ara kahve, 2 hurma ve 3 ceviz
Öglen mozzarellli sandvic
Ara bir muz
Aksam bir latte
Su bir litre aksam yarim litre daha icecegim.
Menü iyi öğleni akşamla telâfi etmişsinKizlar menümü paylasayim.
Kahvalti haslanmis iki yumurta, 2 ceviz, filtre kahve
Ara kahve, 2 hurma ve 3 ceviz
Öglen mozzarellli sandvic
Ara bir muz
Aksam bir latte
Su bir litre aksam yarim litre daha icecegim.
Bugün böyle cünkü dün brunch yapmistim dengeliyorum.Çok az olmuş afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?