Paylaşımları güzel olan eski üyelerin hepsini bu hafta alacağım canım. Çünkü siz kilo alarak döndüğünüz için ortalama çok düşecek haftaya tekrar düşürmek istemiyorum ortalamayı.Inş canım bu hafta listeye giremiyorum o zaman yoksa takimca haftaya mı giriyoruz
Ben yapamadım yaa 1000 adımdayım dahaBende yürüyüşümü yaptım ekran görüntüsü alirim akşam atarim 10bin olmadi ama
Kızım uyuyunca plank mekik fln yaparım bide
Kolay gelsin canım yaptın mı sporu.Aksama işe gidecegimm yarım saat sonra biraz spor yapip gidersem süper olur
Güzelmiş bu da B Baharyagmuru35 böyle beslenme denedin mi?KABAK DETOKSU: Bu detoksu bir hafta boyunca bir gün Menü 1 bir gün Menü 2 olacak şekilde uyguluyoruz.
Menü 1:
Menü 2:
- Sabah: 3 yumurtalı salata
- Ara: 3 hurma
- Öğlen: Sote kabak, üstüne yoğurt ceviz
- Ara: 12 badem ya da fındık
- Akşam: Sote kabak, üstüne yoğurt ceviz (kabaklar 2'şer tane, üstüne 1 bardak yoğurt)
- Sabah: 1 yumurta, 60 gr peynir, 5-6 zeytin, bir dilim ekmek, sınırsız salata
- Ara: 3 hurma
- Öğlen: 4 köfte kadar et, sınırsız salata, ayran
- Ara: 12 badem ya da fındık
- Akşam: 4 köfte kadar et, sınırsız salata, ayran
Elifcig93 Bu şekilde, telefonumdan baktım yazdım:)
Teşekkürler :)
Afiyet olsun sana da :)
Ben kabak hiç sevmiyorum yaEline sağlık cnm, çok iyi oldu bu. Ben ezbere yapıyordum. Akşamları sadece kabak yiyordum bunda 2. menüde hiç kabak yok.
Ben de eşlik ederim artık sizeBenim son anda kafama öyle esti cnm yoksa soylemezmiyim
Kız sen nerelerdesin meraktan öldümAnkaaaaaaaaaa hayırlı olsuuuun
Misafirim var annem babamlar geldi memleketten bi koşturmacayla geçiyor günlerimKız sen nerelerdesin meraktan öldüm
İnsan hiç mi girmez 10 günü geçti galiba. Neyse iyi olun da canım gözün aydın bu aradaMisafirim var annem babamlar geldi memleketten bi koşturmacayla geçiyor günlerim
Olur canım hadi gelmeye çalış arada. Kasıma ne kaldı listeye gireceğiz beraberTakımın açılmasına çok sevindim ☺
Ben kapanmadan önce takımdaydım 17-18 kilo vermiştim..☺
Yine aldım başımı gidiyorum o eski günleredurmadan yemek yiyorum kilo ,almak istemiyorum bu halimi hiç sevmiyorum ama motivasyonum da hiç yok ..
inşallah benim için de iyi olur takımın açılması
Anladım ankam bol paylaşım yapıyorumPaylaşımları güzel olan eski üyelerin hepsini bu hafta alacağım canım. Çünkü siz kilo alarak döndüğünüz için ortalama çok düşecek haftaya tekrar düşürmek istemiyorum ortalamayı.
Ben yapamadım yaa 1000 adımdayım daha
Kolay gelsin canım yaptın mı sporu.
Güzelmiş bu da B Baharyagmuru35 böyle beslenme denedin mi?
Ben kabak hiç sevmiyorum ya
Ben de eşlik ederim artık size
Bu gün ben da zorlanıyorum. Uykusuzluktan aç hissediyorum sanırım bakalım sağ salim çıkarım inşallah akşama.Ilk gün diyette acikmadim dersem yalan olur ekmeksiz duramayan ben sabah sadece bir dilim yedim
Haydı kızlar spora
yüzüm yokki ya yiyip yiyip oturuyorumİnsan hiç mi girmez 10 günü geçti galiba. Neyse iyi olun da canım gözün aydın bu arada
Kaç hafta kaldı acaba girmeme ben listesiz yapamayacağım sanırımOlur canım hadi gelmeye çalış arada. Kasıma ne kaldı listeye gireceğiz beraber
29 kasım canım az kaldı sayılıryüzüm yokki ya yiyip yiyip oturuyorum
Kaç hafta kaldı acaba girmeme ben listesiz yapamayacağım sanırım
Ben sabahAnladım ankam bol paylaşım yapıyorum
Adimsayarim 6bin kupürlerdekızım uyandı bi saat önce evde spor yaparım birazda❤
Biz çok kalabalık olduk canım. Daha da gelecek eski üyelerim var. Diğer takımlara bi sor istersen
Maşallah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?