Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar,
uzunsüredir 64 lerde takılınca bu sabah azmettim, saat 6 da uyandım. bi saatten biraz daha uzun yürüdüm. Üzerind egün içinde bi 15-20 dk daha yürüyünce bitti 10000 adımcık
Maşallah bende tempolu yürüdüm
Yarın kizimi almaya giderken yolu uzatmak şart oldu

Ay artık sıkıldım şu 64 lerden. Aşmam lazım artık. o kadar sinir ki, bi gün 64,0 çıkıyorum, ertesi gün 64,2 sonra yine 64....
ama hergün yapabilir miyim ben de bilmiyorum.
Bende 72 den biktim çok iyi anlıyorum seni .
Devam ettirmeye çalış vucut şaşırsın.
Bende aynı 5 6 haftadır 72.0 72.4 72.3 72.1 gina geldi 72 den

Anka pazartesi kilo kontrol olmaması süper hiç sevmiyorum haftada 1 gün tartilmali bence benim motivasyonum çok düşüyor çünkü veremeyince versemde toplu görmek daha guzel
Evet ben de çok sevmiyorum. Benim için en önemli kural cuma bildirimleri ve iki hafta sabit veya artı gelme.mazeretsiz Bildirim yapılmazsa ve bu alışkanlık haline gelirse kesinlikle diskalifiye ediyorum. İki hafta sabit veya artı gelinirse de üçüncü hafta yine kilo verilmezse direk izine çıkarıyorum. Bu ikisi konusunda kesinlikle taviz vermiyorum. Onun dışında diğer konularda tolerans gösterilebilir. Liste çok önemli benim için çünkü. Paylaşımdan da takip ediyorsunuzdur herkesin listesini de kontrol eden bir manyağım

Böyle de yazdım ama daha kaptanlık hayatımda 1 kişi diskalifiye ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…