- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Kazanan belli sonuncu kim
1000 adımla benKazanan belli sonuncu kim
Ben daha 6800 adımdayım1000 adımla ben
Ama belki atağa geçerim belli olmaz
Hadi o zaman kalk walk walk walkBen daha 6800 adımdayım
İşteyim daha walkamam maalesefHadi o zaman kalk walk walk walk
Step step step
Senin az kalmış
50 dakika yürüsen yeter sana
Tamam eve giderken walk walk walk anlaştıkİşteyim daha walkamam maalesefDönüşte eve yürüyerek geçeceğim ama.
Nerde yürüdün bu kadar maşallah ya
29 kasım canım az kaldı sayılır
Kızlar,Nerde yürüdün bu kadar maşallah ya
Amin cnm teşekkürler bende bu gruptakilerin kiloolarini merak ediyorum tek tek cuma listede gorurum artık sen kaçsın hedef kacÇok geçmiş olsun canım. Önce sağlık. İnşallah o direnci kırar 69 u en kisa zamanda görürsün.
O saatte nasıl uyanıp yürüdünya helal olsun asla yapamam ❤Kızlar,
uzunsüredir 64 lerde takılınca bu sabah azmettim, saat 6 da uyandım. bi saatten biraz daha uzun yürüdüm. Üzerind egün içinde bi 15-20 dk daha yürüyüncebitti 10000 adımcık
Maşallah bende tempolu yürüdümKızlar,
uzunsüredir 64 lerde takılınca bu sabah azmettim, saat 6 da uyandım. bi saatten biraz daha uzun yürüdüm. Üzerind egün içinde bi 15-20 dk daha yürüyüncebitti 10000 adımcık
Ay artık sıkıldım şu 64 lerden. Aşmam lazım artık. o kadar sinir ki, bi gün 64,0 çıkıyorum, ertesi gün 64,2 sonra yine 64....O saatte nasıl uyanıp yürüdünya helal olsun asla yapamam ❤
Bende 72 den biktim çok iyi anlıyorum seni .Ay artık sıkıldım şu 64 lerden. Aşmam lazım artık. o kadar sinir ki, bi gün 64,0 çıkıyorum, ertesi gün 64,2 sonra yine 64....
ama hergün yapabilir miyim ben de bilmiyorum.
Evet ben de çok sevmiyorum. Benim için en önemli kural cuma bildirimleri ve iki hafta sabit veya artı gelme.mazeretsiz Bildirim yapılmazsa ve bu alışkanlık haline gelirse kesinlikle diskalifiye ediyorum. İki hafta sabit veya artı gelinirse de üçüncü hafta yine kilo verilmezse direk izine çıkarıyorum. Bu ikisi konusunda kesinlikle taviz vermiyorum. Onun dışında diğer konularda tolerans gösterilebilir. Liste çok önemli benim için çünkü. Paylaşımdan da takip ediyorsunuzdur herkesin listesini de kontrol eden bir manyağımAnka pazartesi kilo kontrol olmaması süper hiç sevmiyorum haftada 1 gün tartilmali bence benim motivasyonum çok düşüyor çünkü veremeyince versemde toplu görmek daha guzel
Öyle düşünme az kaldı. Ben normalde 15in de girebilirim ama seni bekleyeceğim beraber gireceğiz. Bu da mı motive etmiyor seni
Böyle de yazdım ama daha kaptanlık hayatımda 1 kişi diskalifiye ettimEvet ben de çok sevmiyorum. Benim için en önemli kural cuma bildirimleri ve iki hafta sabit veya artı gelme.mazeretsiz Bildirim yapılmazsa ve bu alışkanlık haline gelirse kesinlikle diskalifiye ediyorum. İki hafta sabit veya artı gelinirse de üçüncü hafta yine kilo verilmezse direk izine çıkarıyorum. Bu ikisi konusunda kesinlikle taviz vermiyorum. Onun dışında diğer konularda tolerans gösterilebilir. Liste çok önemli benim için çünkü. Paylaşımdan da takip ediyorsunuzdur herkesin listesini de kontrol eden bir manyağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?