Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tatlım şeyy 3000 adımını bana verirmisin acaba?? Böylece ikimizde 10000 adım atmış oluruz. Ben 7000 küsür atabilmişim de

Vay sucuk ekmek mi
Ben de bugün kahve icerken millet pastalari götürüyordu

Vay sucuk ekmek mi
Ben de bugün kahve icerken millet pastalari götürüyordu
Oo pasta sucuk ekmek ve baklavaya dayanamam karsimda biri yerse zor tutarim
Bi keresinde pikniğe cagirdilr 8 kişi aynanda önümde cips dondurma cikolata cig kofte kekler hepsini yediler dedim siz bana yeme işi bitince haber verseniz o zamanda spordan yeni çıkmıştım süper oldu yememem üstüne yarım saatte orda yürüyüş yapalım dediler yapmistim. Hem yemedim.hem yürüyüş yaptim süper yaramisti süre uuzUn olunca cok geliyo insanin basina bazen hic takmıyorum bazen canim cok cekiyor 5 de 1 indede azcik yiyorum

Spor yapıp emek verince insanın kendini dizginlemesi daha kolay oluyor.

Bu arada ben alıntıları böyle ayrı ayrı yapıyorum çünkü toplu yapınca reklama denk geliyor, beni sinir ediyor. Reklam sayfasına yönelik duruyor.

İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
1 Dilim TB ekmeği, 1 Haşlanmış Yumurta, 1-2 TK Labne,7-8 Zeytin, Domates, Salatalık, 1 Ceviz

Öğlen:
Salata, Ayran

Ara:
3 Kuru Kayısı, Yarım Avuç Kuru Üzüm, 2-3 Ceviz

Akşam:
Bulgur Pilavı, Yoğurt

Ara:
1 Elma, 1 Mandalina

Gün Boyu:
3 Türk Kahvesi, 1 Sütlü Nescafe, 2 Yeşil Çay
Yaklaşık 1,5 saat Tempolu yürüyüş

Ay en zoruda o işte cnm ya .Çok iyi anlıyorum seni. Bi arkadaş grubum vardı, feci yerlerdi. Sırf bu yüzden 2,5 aydır görüşmüyorum. Ben neredeyse fortosenteze başlıycam, onlar karşımda pastalar, börekler... Gerisini hiç söylemeyim

Arkadaş grubu olması daha kötü oluyor ya yine insan eşine kızabiliyor filan ama arkadaşlara bir şey de denmiyor.

Gelelım yedıklerıme sabah 10 da
2 haslanmıs yumurta domates bıber 1 dılım peynır yedım
Oglen 3 gıbı bır kucuk kase kapuska
Aksam 6 da kabagı az yagda kızartıp peynırle yedım ıkı fıncan bıtkı cayı ıctım sımdıden acıktım ama yılmak yok
Ama bugun adet oldum sıskınlık olacak mı bakacagız artık

Ikızlerden önce 60 kg ya dusmustum goren ayy hasta mı oldun da kılo verdın dıyorlardı oysa kı gayet saglıklıydım ac kalmadan zayıflamıstım. Bı de ben dıyetteyım deyınce nazar mı degıyor nedır daha cok ıstahım acılıyor

Bugun coook tatlı ıstedı canım cok sukur durdurdum kendımı. Hıc bır etegım olmuyor moralım bozuluyor.. bı elbıse begenıyorum dıyorum kılo verınce alırım boyle boyle hıc bısey alasım gelmıyor sonra da gıyecek hıc bıseyım yok dıyorum esımde cok kızıyor neden almıyosun dıye 1.5 yıldır ustume bıseyde almadım kaldım arafta

Bende aynı durumdayım zateb zayıflıcam diye hiç bi.şey almıyorum. Sonrada üzülüyorum giyecek kıyafetim yok diye. Bugün yine düşündüm bişiler aliyim kendime diye sonra dedim boşver zaten zayıflayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…