- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Boyle boyle sonsuza kadar bısey alamayacagız gıbıBende aynı durumdayım zateb zayıflıcam diye hiç bi.şey almıyorum. Sonrada üzülüyorum giyecek kıyafetim yok diye. Bugün yine düşündüm bişiler aliyim kendime diye sonra dedim boşver zaten zayıflayacaksın
Bence al bikac birsey daralttirirsin canımBugun coook tatlı ıstedı canımcok sukur durdurdum kendımı. Hıc bır etegım olmuyor moralım bozuluyor.. bı elbıse begenıyorum dıyorum kılo verınce alırım boyle boyle hıc bısey alasım gelmıyor sonra da gıyecek hıc bıseyım yok dıyorum esımde cok kızıyor neden almıyosun dıye 1.5 yıldır ustume bıseyde almadım kaldım arafta
Oo kesin verirsin o zamana canımKizlar ben de 63ten 57ye dusmek istiyorum yeni yila kadar. Araniza katilabilir miyim
Harika bir hikaye o diyetisyen halt yemiş hıh ❤Ben başlamgicimi biraz anlatmak istiyorum size kızlar ben cikolata bagimlisiydim resmen Surekli her yemekten sonra gider 2 3 paket biskuvi cikolata kek alıp hepsini yer bidahaki o günden sonra yine aynisini yapardım . Hatta bi ara öle bi döngü oluştu ki bu son diyip hergün 4 er paket cikolata bıTiriyordum yedikçe yiyesim geliyordu.
Benim 12 yaşında ayağım kırıldı 10 kilo birden çıkmıştım o dönem ondan sonra başladı kilo sorunum 50 iken 60 olunca ye yat ye yat ayak alcida tabi sonra psikolojim.bozuldu ve 13 kilo daha alıp 73 Olmustum . 73 de senelerce kaldim sonra 76 ya çıktım 19 yaşındayken sonra yürüyüşe başladım bi arkadaşımla 69 a düştüm 3 haftada ( hayatta en hızlı kilo verdiğim tek dönemdi o ) 2014 eylül . O ara kalbimde durduk yere çarpıktılar başladı meğer akciğerime pıhtı atmış emboli geçirdim yoğun bakımda yattım ölümden dondum doktor aileme ölebileğimi heran pıhtının tekrar kalbime ya da beynime atabileceğini herşeye hazırlıklı olmaları gerekrigini solemis . O zaman esimle nişanıydık o da ailemde perişan tabi . Bende asiei otesi bi kramp ve agridan ( 2 3 morfininn bile geçiremediği aşırı şiddetli bi ağrı) ile mahvolmustum neyse bi şekilde yaşayacak günüm varmış . Hastaneden ciktigimda geri 72 olmuştum çünkü günde 4 5 kez kan aliyolardi değerlere bakmak için . Annem.yogun bakıma poşet yollamış bi dolu cikolata tostlareşim diyor annen alırken şok oldum biraz çok degilmi bu kadar yiyemez ki dedim diyor ama ben o poşeti 2 günde bitirmistim sonuçta 72 oldum evlenene kadar 76 ( 2 ay sonra evlenmistik)
Evlendikten sonra 78 de 1 2 sene kaldım sonra 82 de kaldım 1 2 sene ( adama şişko halim denk geldi) sonra biianda 88 oldum spora basladim diyete de 88 den 81 oldum ilerlemedi durdu ve veremeyecegim sanip bıraktım. Bu döngü tam 3 kez sürdü 88 den 81 ,80e inip hep geri ciktim tam 3 kez . En son 91 i gorunce siyah giysem bile yakışmıyordu ,alisveris yapmiyordum aynaya bakıyordum yuzum sis gobegim sis simit bolgesi firlams o kadar igrenc ki kendimden utanmaya başladım. Evde hareketsizlikten mayışmış Surekli cikolata yiyip şişen biri olmuştum . Eşim artık biseyler yap iyi görünmüyorsun çok kötü olmaya başladı diyordu annem zayıfla diyordu babam direk net öküz gibi olmuşsun bu ne böyle diyordu kiziyordu çok . Birgün gittim kan tahlili yaptırdım insulin direnci vardı çok hafif açlık şekeri normalden fazlaydı . Diyetisyene gittim sen kilo veremezsin bu kiloda hiç olmamalıydın 80 olursan Allah a şükret sen . 75 zaten rüyanda bile göremezsin dedi beni rezil etti yanında benim yaşımda olan sekreterlere . O şokla cevap da veremeden çıktım . O gün diyete başladım . Yuruyusede baslamistim zaten diyet e tam anlamyla o gun baslamistim ama . Yuruyus çok zor geliyordu tabi kaval kemiklerim 2 ay zonkladi . Cikolatasizlik mahvetti. Sinir krizine girmiştim sekersizlikten ama sabrettim spor zamanla kondisyon ilerleyince ilerledi sekersizligede nescafe kahve meyveler sayesinde alistim arada kaçamak oluyor devamlilik için . Aslında şuan 69 çoktan ulaşmam lazımdı ama araya yaz tatilleri ramazan oruçlar girince böyle oldu . Ramazanda her sene kilo alırım bu ramazanda 3 kilo verdim ama gece 3 de cardiolar yaparak ve asla tatliyi yemekleri abartmadan zararlı beslenmeden anca o akdar gitti ramazanda 1 er haftalık 2 3 kez tatile çıktık onlarda 1.5 kilo aldim bi de onları vermekle uğraş derken böyle oldu . TM mezun olmustum 71.8 ile eşim tutturdu memlekete gidelim seni hiç götürmedim gel gezelim diye tokat eşimin memleket taa izmirden oralara gittik dönüşte orduya gidip gezdik orda kaldık 1 gece filan derken 10 gün oralarda 500 gram aldim 2 hafta önce bi geldim 72.4 sonraki hafta 72.3 bu hafta 72.1 cıktı kilo . Umuyorum bu hafta 71 lerde olacak çünkü 5 haftadır 72 lerdeyim ve cildiricam artık o 69 ilk hedefimi gormekk istiyorum 69 bi olayim havalars uçarım 65 de olurum zaten o saatten sonra ama şu 72 artık gitmeli .
O zaman cezaya hazir olGeçmişi okuya okuya geldim çalışıyorum ara ara okudum is yaptim okudum is yaptim
Kaptanimm itiraf ediyorum 3 kus lokumu yedim calisirken enerjim tukendi gibi oldu cok yoğundum masada onlar vardi en ulaşabilir agzima attim ben de kaçamak yaptimmAnka
Hoşgeldin canım. Biz çok kalabalık olduk maalesef listeye girmek istersen yerimiz yok. 15 kişi girebiliyor her takımda listeye. Biz 20 kişiyiz nerdeyse. Diğer takımlara bi sor istersen.Kizlar ben de 63ten 57ye dusmek istiyorum yeni yila kadar. Araniza katilabilir miyim
Bence harika olmuşsun canım ya motivasyon tavan yaptın bendeSize motivasyon ve kendime gaz olsun diye yine size bikac once ve sonra atayim kizlarinstagramda biktilarsira sizde Eki Görüntüle 2547069
Birinde 83.7 birinde 72.1
Eki Görüntüle 2547070
Birinde 88 civarı biri yeni 72.1
Cok iyi tebriklerSize motivasyon ve kendime gaz olsun diye yine size bikac once ve sonra atayim kizlarinstagramda biktilarsira sizde Eki Görüntüle 2547069
Birinde 83.7 birinde 72.1
Eki Görüntüle 2547070
Birinde 88 civarı biri yeni 72.1
Afiyet olsun canım menün güzel sporun da çok güzel21.10.2019
Menü
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
1 dilim.cavdar ekmegi
4yesil zeytin
Şekersiz çay 1 bardak
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare bitter
Öğlen
Yok
Akşam
6 yk taze fasulye
4 yk etli nohutlu pilav
1 bardak ayran
Spor
20 dk normal yürüyüş
25 dk tempolu yürüyüş
25 dk hitt cardio
15 dk ağırlık çalışması
100 tane ip atlama
Birşeyler yersem nescafe vs içersem eklerim
Ooo baya uzakmış. Ben de Konya’dayım.
Darısı başına/başımıza inşallahMasallah ne güzel kilo vermissin. Tam bir motivasyon kaynagisin benim icin
Ben 80 kiloyum 65 istiyorum boyum normal 1.73 aslinda bana en güzel 58 gidiyor ama o kadar uzun zamandir kiloluyum ki 65 e raziyim simdilik.
Kaptan daha ilk listeyi vermedin bu ne popüleriteHoşgeldin canım. Biz çok kalabalık olduk maalesef listeye girmek istersen yerimiz yok. 15 kişi girebiliyor her takımda listeye. Biz 20 kişiyiz nerdeyse. Diğer takımlara bi sor istersen.
Benim namım yeterKaptan daha ilk listeyi vermedin bu ne popülerite
Valla ben de yarim tas mercimek corbasi ictim 7 bucuk gibiIyi geceler kızlar sabah 7 uyanacagim
Yarim saat önce zencefili limonlu bitki çayı ictim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?