- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Iyi geceler benim ikizler de yüksek ates ve öksürük. Uyku yok bu gece.
Iyi geceler:)Hepinize iyi geceler kızlar çocuklar uyuduktan sonraki kafa dinleme seansım sona erdi tatlı rüyalar
Çok geçmiş olsun canımIyi geceler benim ikizler de yüksek ates ve öksürük. Uyku yok bu gece.
Bana açlık çekmek eziyet gibi geliyor kıyamıyorum sizeAmaç zaten deli gibi acıkmak kaptanım. Şuan deli gibi açım ama biliyorumki bu açlık beni zayıflatıyor.yarın sabah 10 a kadar hiç bişey ağzıma sürmeyeceğim. 18 saat hiç bişey mideme girmemiş oluyor...
Yok maalesefÇok geçmiş olsun canımçörek otu yağı varsa göğsüne sür istersen
Kaptan gibi kaptan21 Ekim 2019
11:00 (çocuklardan çok geç kaldım normalde erken kahvaltı yaparım.)
2 yumurta ile omlet
Peynir
2 dilim tb ekmek
14:00 2 kepçe mervimek çorbası söğüş salata
17:00 1 elma 3 kaşık yoğurt
19:00 1 tabak kuru fasulye 2 dilim ekmek
22:00 3 kare bitter çikolatabütün gün direndim en sonunda yedim
Su 2 litreyi geçti
Spor yok maalesef
Yarın menü ve sporu telafi edeceğim
İnşallah spor kısmına da bişeyler ekleyeceğim bundan sonraKaptan gibi kaptansporun cocuklar olmustur abla.
Aynem cnm sürdürülebilir olmalı kesinlikle ve bu hayat tarzı bizim ailemize çok uygun. Birde herkes kendi vücuduna kendi yağışına uygun diyet yapmalı benim için az ye sık sık ye hiç birzaman işe yaramamıstır. Birde Biz zaten ailecek 2 öğün besleniriz eşim asla akşam yemeği yemez öğle yemeğini akşam üstü yer eve öyle gelir. Ve benim evimde 3 çeşit hiçç pişmez çocuklarım öğlen çorba içtiyse akşam yemek yerler ard arda 2 çeşitte yemeyiz falan filan. Ben niye kiloluyuma gelince hamileliklerde 30 kiloya yakın aldım hep zayıfla al zayıfla al ve ekmeği çok tüketirdim hergün kahve içerken mutlaka 1 yada 2 çikolata yerdim istinasız agzımda aralarda hiç bos durmazdı akşam cayon yanında kuruyemiş yerdik vs. Şiödi bu arada yediklerimi hayatımdan cıkardım akşam cayı sade içiyoruz ama ana öğünlerim evimize uygun 2 öğün. Tabiki zayofladıktan sonra bu kadar katı olmam aralarda kaçamaklarımda olur. İçin rahat olsun bu durum bana eziyet değiş ben cokk ama çok mutluyum açlık gibisi yok kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gittiBana açlık çekmek eziyet gibi geliyor kıyamıyorum sizeaç kalmadan da zayıflayabiliriz. Ve uyguladığımız diyet sürdürülebilir olmalı. İdeal kilomuza ulaşınca da devam edebileceğimiz şekilde zayıflamalıyız.
"kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gitti"Aynem cnm sürdürülebilir olmalı kesinlikle ve bu hayat tarzı bizim ailemize çok uygun. Birde herkes kendi vücuduna kendi yağışına uygun diyet yapmalı benim için az ye sık sık ye hiç birzaman işe yaramamıstır. Birde Biz zaten ailecek 2 öğün besleniriz eşim asla akşam yemeği yemez öğle yemeğini akşam üstü yer eve öyle gelir. Ve benim evimde 3 çeşit hiçç pişmez çocuklarım öğlen çorba içtiyse akşam yemek yerler ard arda 2 çeşitte yemeyiz falan filan. Ben niye kiloluyuma gelince hamileliklerde 30 kiloya yakın aldım hep zayıfla al zayıfla al ve ekmeği çok tüketirdim hergün kahve içerken mutlaka 1 yada 2 çikolata yerdim istinasız agzımda aralarda hiç bos durmazdı akşam cayon yanında kuruyemiş yerdik vs. Şiödi bu arada yediklerimi hayatımdan cıkardım akşam cayı sade içiyoruz ama ana öğünlerim evimize uygun 2 öğün. Tabiki zayofladıktan sonra bu kadar katı olmam aralarda kaçamaklarımda olur. İçin rahat olsun bu durum bana eziyet değiş ben cokk ama çok mutluyum açlık gibisi yok kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gitti
Oo sizing evin yemek düzeni cok iyiymis gercektenAynem cnm sürdürülebilir olmalı kesinlikle ve bu hayat tarzı bizim ailemize çok uygun. Birde herkes kendi vücuduna kendi yağışına uygun diyet yapmalı benim için az ye sık sık ye hiç birzaman işe yaramamıstır. Birde Biz zaten ailecek 2 öğün besleniriz eşim asla akşam yemeği yemez öğle yemeğini akşam üstü yer eve öyle gelir. Ve benim evimde 3 çeşit hiçç pişmez çocuklarım öğlen çorba içtiyse akşam yemek yerler ard arda 2 çeşitte yemeyiz falan filan. Ben niye kiloluyuma gelince hamileliklerde 30 kiloya yakın aldım hep zayıfla al zayıfla al ve ekmeği çok tüketirdim hergün kahve içerken mutlaka 1 yada 2 çikolata yerdim istinasız agzımda aralarda hiç bos durmazdı akşam cayon yanında kuruyemiş yerdik vs. Şiödi bu arada yediklerimi hayatımdan cıkardım akşam cayı sade içiyoruz ama ana öğünlerim evimize uygun 2 öğün. Tabiki zayofladıktan sonra bu kadar katı olmam aralarda kaçamaklarımda olur. İçin rahat olsun bu durum bana eziyet değiş ben cokk ama çok mutluyum açlık gibisi yok kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?