Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bana açlık çekmek eziyet gibi geliyor kıyamıyorum size aç kalmadan da zayıflayabiliriz. Ve uyguladığımız diyet sürdürülebilir olmalı. İdeal kilomuza ulaşınca da devam edebileceğimiz şekilde zayıflamalıyız.

21 Ekim 2019
11:00 (çocuklardan çok geç kaldım normalde erken kahvaltı yaparım.)
2 yumurta ile omlet
Peynir
2 dilim tb ekmek

14:00 2 kepçe mervimek çorbası söğüş salata

17:00 1 elma 3 kaşık yoğurt

19:00 1 tabak kuru fasulye 2 dilim ekmek

22:00 3 kare bitter çikolata bütün gün direndim en sonunda yedim

Su 2 litreyi geçti
Spor yok maalesef

Yarın menü ve sporu telafi edeceğim

Ben adımların ekran görüntüsünü alıyordum sonra heyecandan unutmuşum
Kim kaç adım atmış toplu görmek için tablo yapacaktım. Sabaha yapayım inşallah artık

Kaptan gibi kaptan sporun cocuklar olmustur abla.

Evettttt 21 Ekim 2019 Pazartesi günü adım yarışımızın kazananı 13.211 adımla G gunesli gunler oldu

Veee hemen arkasından 11.766 adımla Elifcig93 ikinci oldu

Veeeee 9053 adımla Mor Vampirella üçüncü oldu

Dördüncü 8753 adımla cemrenil

Beşinci 7676 adımla fantastikaaa

Altıncı 6738 adımla Su perisi86 oldu

Katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
Unuttuğum varsa bildirsin hemen ekleyeyim.

22 Ekim Salı devam edelim mi canlarrr. Ben sabahtan eşim işe gitmeden atabildiğim kadar atacağım inşallah. Çocuklardan önce uyanırım inşallah

Aynem cnm sürdürülebilir olmalı kesinlikle ve bu hayat tarzı bizim ailemize çok uygun. Birde herkes kendi vücuduna kendi yağışına uygun diyet yapmalı benim için az ye sık sık ye hiç birzaman işe yaramamıstır. Birde Biz zaten ailecek 2 öğün besleniriz eşim asla akşam yemeği yemez öğle yemeğini akşam üstü yer eve öyle gelir. Ve benim evimde 3 çeşit hiçç pişmez çocuklarım öğlen çorba içtiyse akşam yemek yerler ard arda 2 çeşitte yemeyiz falan filan. Ben niye kiloluyuma gelince hamileliklerde 30 kiloya yakın aldım hep zayıfla al zayıfla al ve ekmeği çok tüketirdim hergün kahve içerken mutlaka 1 yada 2 çikolata yerdim istinasız agzımda aralarda hiç bos durmazdı akşam cayon yanında kuruyemiş yerdik vs. Şiödi bu arada yediklerimi hayatımdan cıkardım akşam cayı sade içiyoruz ama ana öğünlerim evimize uygun 2 öğün. Tabiki zayofladıktan sonra bu kadar katı olmam aralarda kaçamaklarımda olur. İçin rahat olsun bu durum bana eziyet değiş ben cokk ama çok mutluyum açlık gibisi yok kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gitti

Günaydın kızlar

mavimli geçmiş olsun benim kızımda ağladı bu gece sürekli burnundan nefes alamadıkça öksürükte var anaokuluna basladigindan beri böyle dr bu sene böyle geçecek vücudu bağışıklık kazanana kadar dedi

Bende uykusuzum âmâ ev işleri beni bekliyor

"kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gitti"
Kesinlikle işte bu! Ben de kendimi ne zaman karatay ya da if usulü beslensem çok zinde hissediyorum. Resmen ölü balık gibiymişim son bir kaç aydır.

Herkeslere günaydınlar olsun :)

Oo sizing evin yemek düzeni cok iyiymis gercekten sanslisin. Sen cok cabuk verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…