Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yilbasina iki ay var hadi bakalim

Teşekkürler direk bu hafta listeye girmem sart inanıyorum bu hafta mezun olduğum kilonun biraz altına da olsa inebilecegime

Kizlar menümü paylasayim.
Kahvalti haslanmis iki yumurta, 2 ceviz, filtre kahve
Ara kahve, 2 hurma ve 3 ceviz
Öglen mozzarellli sandvic
Ara bir muz
Aksam bir latte
Su bir litre aksam yarim litre daha icecegim.
Bu ne ben böyle menüler görmek istemiyorum düzgünce yemeğinizi yiyin. Acıkırsın tabii böyle
Spor yürüyüs ve halim olursa jack
Yaptın mı
Durmadan bişeyler yemişsin sanki. Ama kaçamak yok afiyet olsun.
Bugün böyle cünkü dün brunch yapmistim dengeliyorum.
Dün dünde kaldı. Hareketi çoğaltarak dengeleyebilirsin ki dün jack yaparak kurtarmıştın biraz. Arada kaçamaklarımız illaki olacak. İnsanız nefsimiz var. Uzun zamandır yiyoruz. Alışkanlıklar bi anda değişmiyor. Kaçamak yapınca Bunun cezası kesinlikle aç kalmak olmamalı.
Normal öğününü yersin. Ekmeği çıkarırsın listenden. Meyveni çıkarırsın. Dengelersin. Aç kalmak yok

Harikasınız. Biz de sürekli kedilere yemek koyuyoruz balkona. Alıştı onlar da sürekli balkondalar. Bi de sürekli doğum yapıyorlar
Afiyet olsun canım.
Hayret sen bu menüyle doyarmıydın
Harika bir menü olmuş

Sonunda geldim. Menümü vereyim hemen.

Kahvaltı yok. Sade kahve içtim.

Öğle
1 tabak türlü
1 dilim fırın makarna

Ara
1 avuç çiğ fındık

Akşam
2 kase şehriye çorbası
Salata

Az canım kilona göre çok az. Hiç olmazsa akşamları salatana protein ekle. Lor olur, yeşil mercimek olur. Balık olur. Hiç bulamadın buzlkta haşlanmış nohut vardır onu ekle 3-4 kaşık. Çok az bu menü.
Anka adım sayısının fotosu için bir saat mi belirlesek kaptanım?
Son ekleme saati mi. Kaç olsun mesela?

AFİyet olsun canım. Daha sık aramızda görmek istiyoruz seni ama çok az geliyorsun
Çok erken yemişsin inşallah acıkmazsın
Afiyet olsun canım
Daha önce dukan yapanınız var mı arkadaşlar?
Yapıp yapmamakta kararsızım yorumlarınızı bekliyorm...
Ben yapmıştım canım ama çok oldu. çok hızlı kilo verdim ama hastalandım sonra. ürik asit yüksek çıkmıştı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. Tavsiye etmiyorum kimseye.
Yaa maşallah ne güzel adımlar attınız ben de sabah halledeceğim bu 10 bin adım işini sonra çocuklardan fırsatım olmuyor. Bu gün çok mızladılar

Senin adımların da çok güzel
Vay sucuk ekmek mi
Ben de bugün kahve icerken millet pastalari götürüyordu
Cannnnsın yaaa böyle mesajlar okuyunca çok seviniyorum. kolay değil başardığınız öpüyorum iradenizden
Boşver iyiki sadece kahve içmişsin. Şimdi pişmanlığını yaşıyor olacaktın. Serviste millet halka tatlısı yerken bende bugün sadece yutkundum
Aynen mavimliye yazdıklarım senin için de geçerli
Fazla kahve de su tutuyor vücutta. Azalt istersen. (Ben de çok içiyorum da diyetisyenim özelllikle uyarırdı)
harika amaaaa yaaaa
Bi muhteşem adım daha
Cumaya gider şişkinlik bol su iç
Aynen ben de almıyorum. Yılbaşında alalım bol bol

Evet daha çok erken canım. Biraz büyüsün kuzu gelirsin
Sen beğendin mi menünü
Size motivasyon ve kendime gaz olsun diye yine size bikac once ve sonra atayim kizlar instagramda biktilarsira sizde Eki Görüntüle 2547069
Birinde 83.7 birinde 72.1
Eki Görüntüle 2547070
Birinde 88 civarı biri yeni 72.1
Muhteşem
Sorun yok yakarsın sabaha kadar nöbette

Afiyet olsun canım
O zaman cezaya hazir ol
Yaaa aşk olsun gören de her şeye ceza veriyorum sanacak.
Iyi geceler kızlar sabah 7 uyanacagim
Yarim saat önce zencefili limonlu bitki çayı ictim bu arada
İyi geceler canım

Bugün ac kaldim resmen haklisin.

Arkadaşlar bu gün az dediğim menüler dışında güzeldi menüler. 2-3 kişi hariç hiç kaçamak yok. Onların ki de çok küçük göze batmayacak kaçamaklar.
Adımlarınız zaten şahane. Bu gün herkes çok mutlu etti beni. Her mesajda heyecanlandım. Her adımda gözlerimden kalpler fışkırdı. Hepinizin emeklerine ve iradenize sağlık. bebeğim uyandı onu emzirip ben de menü yazacağım

Amaç zaten deli gibi acıkmak kaptanım. Şuan deli gibi açım ama biliyorumki bu açlık beni zayıflatıyor.yarın sabah 10 a kadar hiç bişey ağzıma sürmeyeceğim. 18 saat hiç bişey mideme girmemiş oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…