Yilbasina iki ay var hadi bakalimAfiyet olsun canım menün güzel sporun da çok güzel
Ooo baya uzakmış. Ben de Konya’dayım.
Darısı başına/başımıza inşallah
son çıkış artık yılbaşına herkes Ya hedefinde ya da hedefine yaklaşmış olacak
TeşekkürlerAfiyet olsun canım menün güzel sporun da çok güzel
Ooo baya uzakmış. Ben de Konya’dayım.
Darısı başına/başımıza inşallah
son çıkış artık yılbaşına herkes Ya hedefinde ya da hedefine yaklaşmış olacak
Bu ne ben böyle menüler görmek istemiyorum düzgünce yemeğinizi yiyin. Acıkırsın tabii böyleKizlar menümü paylasayim.
Kahvalti haslanmis iki yumurta, 2 ceviz, filtre kahve
Ara kahve, 2 hurma ve 3 ceviz
Öglen mozzarellli sandvic
Ara bir muz
Aksam bir latte
Su bir litre aksam yarim litre daha icecegim.
Yaptın mıSpor yürüyüs ve halim olursa jack
Durmadan bişeyler yemişsin sanki. Ama kaçamak yok afiyet olsun.Bu gün yediklerim
Kahvaltı 09:00 domates peynir, marul,maydonoz 3zeytin bir dilim tb ekmeği yesil çay
11:00bir küçük mandalina
13:00 2 kepçe yayla çorbası iki ceviz
14:45 şekersiz türk kahvesi iki hurma
17:00 Iki ceviz (çok acikmistim)
19:00 4kasik et sote bol salata bi dilim tb ekmeği
21:00 gibi dört kaşık yogurt bi mandalina yerim
Uyumadan belki yeşil çay içerim
Yürüyüş yapıldı resim atmıştım
Arti olarak 20dk spor evde
Dün dünde kaldı. Hareketi çoğaltarak dengeleyebilirsin ki dün jack yaparak kurtarmıştın biraz. Arada kaçamaklarımız illaki olacak. İnsanız nefsimiz var. Uzun zamandır yiyoruz. Alışkanlıklar bi anda değişmiyor. Kaçamak yapınca Bunun cezası kesinlikle aç kalmak olmamalı.Bugün böyle cünkü dün brunch yapmistim dengeliyorum.
Razıyım cezamaO zaman cezaya hazir ol
Harikasınız. Biz de sürekli kedilere yemek koyuyoruz balkona. Alıştı onlar da sürekli balkondalar. Bi de sürekli doğum yapıyorlarKızımda bende kedi asigiyiz evde bakımı zor olur evimiz bahceli olsaydi süper olurdu
Mutfak camimizin önüne su koyuyorum bir sürü kuşum var gelip su iciyorlar serçeler kumrular Kargalar kizimada hayvan sevgisini öğrettim karincalari bile seviyor
Afiyet olsun canım.Selam kızlar, günlük raporumu vereyim:
İlk öğün 13.30
İki dilim nohut keki
1 ayran
1 avuç badem, alıç
İkinci öğün 18.30
Bir tabak çorba
Bir tabak mantarlı tavuk
Üç dilim kavun
1 kaşık makarna
Biber turşusu
10bin adım tamamlandı
Su bol bol içildi
Hayret sen bu menüyle doyarmıydın
Harika bir menü olmuş
Sonunda geldim. Menümü vereyim hemen.
Kahvaltı yok. Sade kahve içtim.
Öğle
1 tabak türlü
1 dilim fırın makarna
Ara
1 avuç çiğ fındık
Akşam
2 kase şehriye çorbası
Salata
Son ekleme saati mi. Kaç olsun mesela?Anka adım sayısının fotosu için bir saat mi belirlesek kaptanım?
Sevindim canım herkes yapabilir bence ❤hepinizin önce sonrasini isterim zayiflayincaBence harika olmuşsun canım ya motivasyon tavan yaptın bende
AFİyet olsun canım. Daha sık aramızda görmek istiyoruz seni ama çok az geliyorsunİyi akşamlar kızlar
Menü bildirimi:
Sabah: patatesli yumurta, 1 kk peynir , 4 zeytin, domates - salatalık , 1 dilim ekmek
Ara; yulaflı gevrek gibi birşey adını unuttum
Öğlen: 1 dilim ev keki 1 Türk kahvesi
Ara; yok
Akşam: 6 kaşık kuru fasülye, kırmızı közlenmiş biber turşusu, 1 bardak ayran , 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak kefir içeceğim
Bugün sabahtan okuldaydım. Öğlen eve gelip sonra tekrar okula geçtim toplantı için. Yoğun bir gündü. Ama abartmadan tamamladığımı düşünüyorum.
Çok erken yemişsin inşallah acıkmazsınİyi akşamlar hanımlar bugün hafta sonunu telafi ettim inş. Haftasonu hiç kaçamak yapmadım saatlerine dikkat ettim 5bucuktan sonra hiç bişey yemedim ama miktarları biraz fazla olmuştu ekmeksizde olsa. Oyuzden sabah biraz artı çıktım .Ama neyseki bugün telafi ettim yarına eksilerdeyim yinebugün normalde spor günüm ama rregli oldum agrım çok fazla şimdi Ağrı kesici içtim o yüzden gidemedim.
Sabah saat 10.00
2 yumurta tavada az tereyağlı
Domates
Tel peyniri (ince)
2 zeytin
1 ceviz
İkinci öğün 16.00
1 tabak pazı kavurması
1 kase yogurt
1 dilim elma
1 mandalina
1 avuctan az yer fıstığı
Afiyet olsun canımMerhaba kizlar menum
Sabah 10 da
2 has yumurta salatalik peynir domates 3 dil form ekmek çay
Ara 12 gibi
1 elma
1 bardak süt
Öğle 14 de
1 kase yoğurt 10 zeytin 1 domates 2 dil form ekmek
Akşam 18 gibi
5 kasik et sote
5 kasik bulgur pilavı salata 2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Ben yapmıştım canım ama çok oldu. çok hızlı kilo verdim ama hastalandım sonra. ürik asit yüksek çıkmıştı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. Tavsiye etmiyorum kimseye.Daha önce dukan yapanınız var mı arkadaşlar?
Yapıp yapmamakta kararsızım yorumlarınızı bekliyorm...
Yaa maşallah ne güzel adımlar attınız ben de sabah halledeceğim bu 10 bin adım işini sonra çocuklardan fırsatım olmuyor. Bu gün çok mızladılarÖlmesek de yaşıyoruz
Kızlar ben adım sayımı güncellemek istiyorum, akşam yürüdük biraz daha eşimle.
Ayrıca bir de sade filtre kahve içtim.
Şimdi eşim oturmuş sucuk ekmek yiyorÇok zor bir imtihan
Senin adımların da çok güzel
Cannnnsın yaaa böyle mesajlar okuyunca çok seviniyorum.Vay sucuk ekmek mi
Ben de bugün kahve icerken millet pastalari götürüyordu
Aynen mavimliye yazdıklarım senin için de geçerliBoşver iyiki sadece kahve içmişsin. Şimdi pişmanlığını yaşıyor olacaktın. Serviste millet halka tatlısı yerken bende bugün sadece yutkundum
Fazla kahve de su tutuyor vücutta. Azalt istersen. (Ben de çok içiyorum da diyetisyenim özelllikle uyarırdıİyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
1 Dilim TB ekmeği, 1 Haşlanmış Yumurta, 1-2 TK Labne,7-8 Zeytin, Domates, Salatalık, 1 Ceviz
Öğlen:
Salata, Ayran
Ara:
3 Kuru Kayısı, Yarım Avuç Kuru Üzüm, 2-3 Ceviz
Akşam:
Bulgur Pilavı, Yoğurt
Ara:
1 Elma, 1 Mandalina
Gün Boyu:
3 Türk Kahvesi, 1 Sütlü Nescafe, 2 Yeşil Çay
Yaklaşık 1,5 saat Tempolu yürüyüş
Bi muhteşem adım dahaHayırlı geceler kızlar yazdıklarınızın hepsını okuyamadım.. masallah guzel yazmıssınız ☺ yogun bır gundu sabah 8 bucukta oglumu okula goturdum bı saat yurudum eve gelınce kahvaltı yaptım aksama kadar 11850 adım oldu
Cumaya gider şişkinlik bol su içGelelım yedıklerıme sabah 10 da
2 haslanmıs yumurta domates bıber 1 dılım peynır yedım
Oglen 3 gıbı bır kucuk kase kapuska
Aksam 6 da kabagı az yagda kızartıp peynırle yedım ıkı fıncan bıtkı cayı ıctım sımdıden acıktım ama yılmak yok
Ama bugun adet oldum sıskınlık olacak mı bakacagız artık
Aynen ben de almıyorum. Yılbaşında alalım bol bolBugun coook tatlı ıstedı canımcok sukur durdurdum kendımı. Hıc bır etegım olmuyor moralım bozuluyor.. bı elbıse begenıyorum dıyorum kılo verınce alırım boyle boyle hıc bısey alasım gelmıyor sonra da gıyecek hıc bıseyım yok dıyorum esımde cok kızıyor neden almıyosun dıye 1.5 yıldır ustume bıseyde almadım kaldım arafta
Evet daha çok erken canım. Biraz büyüsün kuzu gelirsinİyi akşamlar arkadaşlar. Gizli takipçinizim. 1.5 ay önce Doğum yaptım. Bende sıkı bir diyet ve sporla kilolarımı vermek istiyorum. Ama az daha toparlanmayı bekleyeceğim sanırım. O sürede sizi okuyarak gaza gelmeyi umuyorum
Sen beğendin mi menünüSlm
Menüm
Sabah
1 avuç parlamış mısır
1 elma
Öğlen
1 muz
8-9 adet üzüm
1 kase kabak çorbası
Akşam
2 kaşık patlıcan oturtma
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuç ceviz fındık
3 adet sade türk kahvesi
MuhteşemSize motivasyon ve kendime gaz olsun diye yine size bikac once ve sonra atayim kizlarinstagramda biktilarsira sizde Eki Görüntüle 2547069
Birinde 83.7 birinde 72.1
Eki Görüntüle 2547070
Birinde 88 civarı biri yeni 72.1
Sorun yok yakarsın sabaha kadar nöbetteGeçmişi okuya okuya geldim çalışıyorum ara ara okudum is yaptim okudum is yaptim
Kaptanimm itiraf ediyorum 3 kus lokumu yedim calisirken enerjim tukendi gibi oldu cok yoğundum masada onlar vardi en ulaşabilir agzima attim ben de kaçamak yaptimmAnka
Afiyet olsun canımSabah
1 kase melemen
2 dl cavdar
Ara
4 kuru kayısı
Ogle
1 kase mercimek corba
1 kase kabak yemeği
Akşam
1/2 kase tavuk çorba
2 kabak dolmasi
Yoğurt
KAÇAMAK: 3 KUŞ LOKUMU
Su 1.5 lt
Spor: 50 jumping jacks
20 sumo squat
50 ic bacak
30 mekik
Anka
Yaaa aşk olsun gören de her şeye ceza veriyorum sanacak.O zaman cezaya hazir ol
İyi geceler canımIyi geceler kızlar sabah 7 uyanacagim
Yarim saat önce zencefili limonlu bitki çayı ictim bu arada
Bugün ac kaldim resmenBu ne ben böyle menüler görmek istemiyorum düzgünce yemeğinizi yiyin. Acıkırsın tabii böyle
Yaptın mı
Durmadan bişeyler yemişsin sanki. Ama kaçamak yok afiyet olsun.
Dün dünde kaldı. Hareketi çoğaltarak dengeleyebilirsin ki dün jack yaparak kurtarmıştın biraz. Arada kaçamaklarımız illaki olacak. İnsanız nefsimiz var. Uzun zamandır yiyoruz. Alışkanlıklar bi anda değişmiyor. Kaçamak yapınca Bunun cezası kesinlikle aç kalmak olmamalı.
Normal öğününü yersin. Ekmeği çıkarırsın listenden. Meyveni çıkarırsın. Dengelersin. Aç kalmak yok
Iyi geceler benim ikizler de yüksek ates ve öksürük. Uyku yok bu gece.Hepinize iyi geceler ben gece kuşu olarak çalışmalara devam topik bana emanet
Geçmiş olsun canım ins biran önce iyilesirlerIyi geceler benim ikizler de yüksek ates ve öksürük. Uyku yok bu gece.
Sagolasin canim.Geçmiş olsun canım ins biran önce iyilesirler
Amaç zaten deli gibi acıkmak kaptanım. Şuan deli gibi açım ama biliyorumki bu açlık beni zayıflatıyor.yarın sabah 10 a kadar hiç bişey ağzıma sürmeyeceğim. 18 saat hiç bişey mideme girmemiş oluyor...AFİyet olsun canım. Daha sık aramızda görmek istiyoruz seni ama çok az geliyorsun
Çok erken yemişsin inşallah acıkmazsın
Afiyet olsun canım
Ben yapmıştım canım ama çok oldu. çok hızlı kilo verdim ama hastalandım sonra. ürik asit yüksek çıkmıştı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. Tavsiye etmiyorum kimseye.
Yaa maşallah ne güzel adımlar attınız ben de sabah halledeceğim bu 10 bin adım işini sonra çocuklardan fırsatım olmuyor. Bu gün çok mızladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?