Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sagol canim. Evet kresten kapiyorlar. Benimkiler bir senedir kreste ama iste kis gelince ates olmasa sorum yok da cok ateslendiler

Günaydın geçenlerde bir yazı okumuştum insanın yedikçe yiyesi yemedikçe yemeyesi gelir diyordu gercekten öyle .
Oo sizing evin yemek düzeni cok iyiymis gercekten sanslisin. Sen cok cabuk verirsin
Ay inş canım inş okadar çok istiyorumki yaza en azından 75i falan görsem. Hatta belki 70 rüya gibbiiiiiiii
Sagol canim. Evet kresten kapiyorlar. Benimkiler bir senedir kreste ama iste kis gelince ates olmasa sorum yok da cok ateslendiler
Çok geçmiş olsun cnm kreş dönemi malesef böyle geçiyor inş bir an önce toparlanırlar. Bagılıklık güçlendirici biçeyler vermeyi düşündünmü hiç probolis kullanıp memnun olan cok fazla cevremde. Bende alıcam alıcam diyorum henüz alamadım. kozalak şurubu sipariş ettim oda bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım inş işe yarar

Sagolasin canim. Annem de probolis kullaniyor memnun. Ben iste kefir veriyorum cocuklara. Burda bir de doktorlar hic ilac vermek istemiyorlar, öksuruk surubu bile vermezler. En son gittik sicak soganlari coraba koy kulaklarina tika yarim saatte bir dedi. Enfeksiyonu böyle gecirdik gecen sefer.

Sen kac kilosun simdi? Cuma günü gelse de Kim ne durumda bilsek

Anka Ben sevdim adım yarışını
O zaman devam
Günaydın herkeslereee :)
Günaydın canım nasıl geçti nöbetin.
Kesinlikle zaten Aidin Salih de açlıkta şifa var diyor. Tek çeşit yiyin diyor. sünnete uygun olan da o ama mesela ben yitik şifa öğrencilerinden danışmanlık alırken bana 10 köfte verdiler. Yani çeşit olarak az ama miktar olarak çoktu.
Emzirme bitince ben de 3 günlük açlıklara başlayacağım mutlaka açlıkta şifa var. Ama hani çocuklarımızda hasta olunca bişey yemez. Biliriz ki vücut sindirimle uğraşmamak için iştahsızlık gönderiyor. Yine de kıyamayız kuzum aç kaldı deriz öyle hissediyorum sizin menüleri az gördükçe
Herkese günaydın mutlu bir gün bizim olsun

Günaydın canım
Günaydın canım
Size de çok geçmiş olsun.
Anka Adıma devam hatta bugün yolu uzatacagim
Hadi bakalım
Anka günaydın. Menümü ben de beğenmedim. Biraz stres içindeyim. Bulduğumu yiyorum. O yemeklerin hiçbiri evde yenilmedi. Düzelteceğim inşallah ç Teşekkür ederim.
Tamam canım inşallah sıkıntıların çözülür bian önce.

Nasıl oldular canım düştü mü ateşleri
Dayanamadim ben de app indirdim simdi
Harika
Aynen ben de kolay kolay ilaç vermem. Soğan candır. Karanfil sapla koy odalarına odadaki mikrobu emiyor.
Sen kac kilosun simdi? Cuma günü gelse de Kim ne durumda bilsek
Ben liste yapıp 1. sayfaya ekleyeceğim inşallah. Artık gelen olmaz sayımız belli kim var kim yok belli.

Günaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar hepimize

Dün yürüyüş sırasında bi ayağım ufak bi çukura düştü. ayak bileğimi acımıstı biraz, pek umursamamıştım. Sabah uyandım ayak bileğim şişmiş. Güzelce sardım. Üzerine basarken acıyo sadece. Bugün de devam edecektim yürüyüşe, yalan oldu. Nası denk geliyor bilmiyorum ama bi şeyi de tamamlayamıyorum ki.

Geçmiş olsun canım, aksilik olmuş

Tüh yaa çok geçmiş olsun canım
Guuunnaayyyddiiiiiiiinnnnnnnn
Günaydın canımmm

Geçmiş olsun canım

Tuh üzüldüm canım bol bol dinlen yuksekte tut uzat ayağını krem sür kas gevsetici ve ağrı giderici muscoril jel fastjel. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…