Sagol canim. Evet kresten kapiyorlar. Benimkiler bir senedir kreste ama iste kis gelinceGünaydın kızlar
mavimli geçmiş olsun benim kızımda ağladı bu gece sürekli burnundan nefes alamadıkça öksürükte var anaokuluna basladigindan beri böyle dr bu sene böyle geçecek vücudu bağışıklık kazanana kadar dedi
Bende uykusuzum âmâ ev işleri beni bekliyor
Dayanamadim ben de app indirdim simdi
Günaydın"kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gitti"
Kesinlikle işte bu! Ben de kendimi ne zaman karatay ya da if usulü beslensem çok zinde hissediyorum. Resmen ölü balık gibiymişim son bir kaç aydır.
Herkeslere günaydınlar olsun :)
Ay inş canım inş okadar çok istiyorumki yaza en azından 75i falan görsem. Hatta belki 70Oo sizing evin yemek düzeni cok iyiymis gercektensanslisin. Sen cok cabuk verirsin
Çok geçmiş olsun cnm kreş dönemi malesef böyle geçiyor inş bir an önce toparlanırlar. Bagılıklık güçlendirici biçeyler vermeyi düşündünmü hiç probolis kullanıp memnun olan cok fazla cevremde. Bende alıcam alıcam diyorum henüz alamadım. kozalak şurubu sipariş ettim oda bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım inş işe yararSagol canim. Evet kresten kapiyorlar. Benimkiler bir senedir kreste ama iste kis gelinceates olmasa sorum yok da cok ateslendiler
Sagolasin canim. Annem de probolis kullaniyor memnun. Ben iste kefir veriyorum cocuklara. Burda bir de doktorlar hic ilac vermek istemiyorlar, öksuruk surubu bile vermezler. En son gittik sicak soganlari coraba koy kulaklarina tika yarim saatte bir dedi. Enfeksiyonu böyle gecirdik gecen sefer.Günaydıngeçenlerde bir yazı okumuştum insanın yedikçe yiyesi yemedikçe yemeyesi gelir diyordu gercekten öyle .
Ay inş canım inş okadar çok istiyorumki yaza en azından 75i falan görsem. Hatta belki 70rüya gibbiiiiiiii
Çok geçmiş olsun cnm kreş dönemi malesef böyle geçiyor inş bir an önce toparlanırlar. Bagılıklık güçlendirici biçeyler vermeyi düşündünmü hiç probolis kullanıp memnun olan cok fazla cevremde. Bende alıcam alıcam diyorum henüz alamadım. kozalak şurubu sipariş ettim oda bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım inş işe yarar
Sen kac kilosun simdi? Cuma günü gelse de Kim ne durumda bilsekGünaydıngeçenlerde bir yazı okumuştum insanın yedikçe yiyesi yemedikçe yemeyesi gelir diyordu gercekten öyle .
Ay inş canım inş okadar çok istiyorumki yaza en azından 75i falan görsem. Hatta belki 70rüya gibbiiiiiiii
Çok geçmiş olsun cnm kreş dönemi malesef böyle geçiyor inş bir an önce toparlanırlar. Bagılıklık güçlendirici biçeyler vermeyi düşündünmü hiç probolis kullanıp memnun olan cok fazla cevremde. Bende alıcam alıcam diyorum henüz alamadım. kozalak şurubu sipariş ettim oda bağışıklık güçlendiriyormuş bakalım inş işe yarar
O zaman devam
Günaydın canım nasıl geçti nöbetin.Günaydın herkeslereee :)
Kesinlikle zaten Aidin Salih de açlıkta şifa var diyor. Tek çeşit yiyin diyor. sünnete uygun olan da o ama mesela ben yitik şifa öğrencilerinden danışmanlık alırken bana 10 köfte verdiler. Yani çeşit olarak az ama miktar olarak çoktu.Aynem cnm sürdürülebilir olmalı kesinlikle ve bu hayat tarzı bizim ailemize çok uygun. Birde herkes kendi vücuduna kendi yağışına uygun diyet yapmalı benim için az ye sık sık ye hiç birzaman işe yaramamıstır. Birde Biz zaten ailecek 2 öğün besleniriz eşim asla akşam yemeği yemez öğle yemeğini akşam üstü yer eve öyle gelir. Ve benim evimde 3 çeşit hiçç pişmez çocuklarım öğlen çorba içtiyse akşam yemek yerler ard arda 2 çeşitte yemeyiz falan filan. Ben niye kiloluyuma gelince hamileliklerde 30 kiloya yakın aldım hep zayıfla al zayıfla al ve ekmeği çok tüketirdim hergün kahve içerken mutlaka 1 yada 2 çikolata yerdim istinasız agzımda aralarda hiç bos durmazdı akşam cayon yanında kuruyemiş yerdik vs. Şiödi bu arada yediklerimi hayatımdan cıkardım akşam cayı sade içiyoruz ama ana öğünlerim evimize uygun 2 öğün. Tabiki zayofladıktan sonra bu kadar katı olmam aralarda kaçamaklarımda olur. İçin rahat olsun bu durum bana eziyet değiş ben cokk ama çok mutluyum açlık gibisi yok kendimi daha zinde hissediyorum miskinliğim gitti
Herkese günaydın mutlu bir gün bizim olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
mavimli geçmiş olsun benim kızımda ağladı bu gece sürekli burnundan nefes alamadıkça öksürükte var anaokuluna basladigindan beri böyle dr bu sene böyle geçecek vücudu bağışıklık kazanana kadar dedi
Bende uykusuzum âmâ ev işleri beni bekliyor
Hadi bakalım
Tamam canım inşallah sıkıntıların çözülür bian önce.Anka günaydın. Menümü ben de beğenmedim. Biraz stres içindeyim. Bulduğumu yiyorum. O yemeklerin hiçbiri evde yenilmedi. Düzelteceğim inşallah ç Teşekkür ederim.
87.6 kiloyum cnm 92 ile başlamıştım yaklaşık 1 buçuk ay oluyor başlayalı yolum uzun. Aynen cuma günü kim kaç kilo bi görürüzSen kac kilosun simdi? Cuma günü gelse de Kim ne durumda bilsek
Nasıl oldular canım düştü mü ateşleriSagol canim. Evet kresten kapiyorlar. Benimkiler bir senedir kreste ama iste kis gelinceates olmasa sorum yok da cok ateslendiler
HarikaDayanamadim ben de app indirdim simdi
Aynen ben de kolay kolay ilaç vermem. Soğan candır. Karanfil sapla koy odalarına odadaki mikrobu emiyor.Sagolasin canim. Annem de probolis kullaniyor memnun. Ben iste kefir veriyorum cocuklara. Burda bir de doktorlar hic ilac vermek istemiyorlar, öksuruk surubu bile vermezler. En son gittik sicak soganlari coraba koy kulaklarina tika yarim saatte bir dedi. Enfeksiyonu böyle gecirdik gecen sefer.
Ben liste yapıp 1. sayfaya ekleyeceğim inşallah. Artık gelen olmaz sayımız belli kim var kim yok belli.Sen kac kilosun simdi? Cuma günü gelse de Kim ne durumda bilsek
Geçmiş olsun canım, aksilik olmuşGünaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar hepimize
Dün yürüyüş sırasında bi ayağım ufak bi çukura düştü. ayak bileğimi acımıstı biraz, pek umursamamıştım. Sabah uyandım ayak bileğim şişmiş. Güzelce sardım. Üzerine basarken acıyo sadece. Bugün de devam edecektim yürüyüşe, yalan oldu. Nası denk geliyor bilmiyorum ama bi şeyi de tamamlayamıyorum ki.
Tüh yaa çok geçmiş olsun canımGünaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar hepimize
Dün yürüyüş sırasında bi ayağım ufak bi çukura düştü. ayak bileğimi acımıstı biraz, pek umursamamıştım. Sabah uyandım ayak bileğim şişmiş. Güzelce sardım. Üzerine basarken acıyo sadece. Bugün de devam edecektim yürüyüşe, yalan oldu. Nası denk geliyor bilmiyorum ama bi şeyi de tamamlayamıyorum ki.
Günaydın canımmmGuuunnaayyyddiiiiiiiinnnnnnnn
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.Günaydın herkese. Ben maalesef dün giremedim siteye. Bir yandan annem rahatsızdı onunla ilgilendim diğer yandan iş dolayısıyla çok yoğundum hiç fırsat bulamadım.
Geçmiş olsun canımGünaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar hepimize
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Teşekkürler canimm.Harika bir hikaye o diyetisyen halt yemiş hıh ❤
Tuh üzüldüm canım bol bol dinlen yuksekte tut uzat ayağını krem sür kas gevsetici ve ağrı giderici muscoril jel fastjel. Çok geçmiş olsunGünaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?