Burada çok soğudu hava. Yakında açarız kombiyiSelam, ben de öğle arası yürüyüş yaptım geldim 7000 adım olmuş. Ama hava buzzz
Hmm dun ben hepsını okuyamamıstım mesajların ondan heraldeBuraya attı herkes canım. Resimler görünmüyor mu acaba sende
Biz açtık bile bir haftadır yanıyor. Siz neredesiniz?Burada çok soğudu hava. Yakında açarız kombiyi
Vay be ne güzel.Cuma gunu o 71.7 görülecek o da en fazla yani en fazla 71.7 en az 71.5 olmali
Iyi fikir. Ben de zencefil bal yapip yutarim iyi geliyor.Hastalıklardan konuşulmuş. Ne yazık ki bizde de başladı hafif burun tıkanıklıkları ve akıntıları. Ben geçen kış propolis damla kullanmıştım ve çok faydasını gördüm. Bal limon zencefil karıştırıp dolapta muhafaza ediyordum. ( limon kabukları ile doğranacak ve zencefil taze olacak) her sabah bir tatlı kaşığına 3 damla da propolis damlattım verdim. 15 günde bir birkaç gün ara verdim.
Hadi ha gayret yaparsın, olmadı gece yaparsın leslie yaparken cebine koy :)3000 adım oldu 10 bin yapıcam çok kararlıyım
D vitamini ve balık yağını bende kullanıyorum ve faydasını gördüm. Geçen kış hiç antibiyotik kullanmadık şükür. Balıkesir deyim.Kızlar ben bağışıklık için kızıma balık yağı ve D vitaminini düzenli olarak kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
Biz açtık bile bir haftadır yanıyor. Siz neredesiniz?
Aaa balıkesir mi :) Baya uzağız ben de Erzurum'dayım.D vitamini ve balık yağını bende kullanıyorum ve faydasını gördüm. Geçen kış hiç antibiyotik kullanmadık şükür. Balıkesir deyim.
Saat 5 te eşim çocukları götürecek 1 saat zamanım var o zaman yürüyeceğim ve ip atlayacağım inşallahHadi ha gayret yaparsın, olmadı gece yaparsın leslie yaparken cebine koy :)
Olabilir mecburi olmaz da katılmak isteyenlerle liste yapılabilir. Bazen bişeyi yasaklayınca yiyesin yokken de yiyesin geliyorKızlar benim aklıma ne geldi, menülere bakıyorum da çikolatalar filanlar görüyorum. Ne dersiniz bir meydan okuma mı yapsak?
Hani öyle şekersiz 21 gün filan değil ama en azından çikolatasız 21 gün mü yapsak?
Birbirimizle yarıştığımız için gaza gelip çikolata yemeyiz :)
Afiyet olsun canım. Bezik nedir.Pazara gidip geldim ne guzel kış sebzeleri ıspanak bezik karnabahar miss. Öğle yemegimi yedim simdi cayimi içiyorum siz napiyorsunuz kızlar
Ben KonyaD vitamini ve balık yağını bende kullanıyorum ve faydasını gördüm. Geçen kış hiç antibiyotik kullanmadık şükür. Balıkesir deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?