Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hastalıklardan konuşulmuş. Ne yazık ki bizde de başladı hafif burun tıkanıklıkları ve akıntıları. Ben geçen kış propolis damla kullanmıştım ve çok faydasını gördüm. Bal limon zencefil karıştırıp dolapta muhafaza ediyordum. ( limon kabukları ile doğranacak ve zencefil taze olacak) her sabah bir tatlı kaşığına 3 damla da propolis damlattım verdim. 15 günde bir birkaç gün ara verdim.

Iyi fikir. Ben de zencefil bal yapip yutarim iyi geliyor.

Kızlar benim aklıma ne geldi, menülere bakıyorum da çikolatalar filanlar görüyorum. Ne dersiniz bir meydan okuma mı yapsak?
Hani öyle şekersiz 21 gün filan değil ama en azından çikolatasız 21 gün mü yapsak?
Birbirimizle yarıştığımız için gaza gelip çikolata yemeyiz :)

Kızlar ben bağışıklık için kızıma balık yağı ve D vitaminini düzenli olarak kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.

Biz açtık bile bir haftadır yanıyor. Siz neredesiniz?
D vitamini ve balık yağını bende kullanıyorum ve faydasını gördüm. Geçen kış hiç antibiyotik kullanmadık şükür. Balıkesir deyim.

Benim kedi cins yok zaten önceden de kapıda bakıyordum diye belediyenin veterinerine götürdüm parazit için saat 1 diolardi gittim saat 15 40 diyolar git bi daha o saatte getir dedi doktor bende korkuyor bi daha o saatte getiremem dedim korktugunuda gördü nasıl miyavliyor kedi . Işine geliyorsa özele git dedi kadin bende sinirlendim götürdüm özele yaptırdım aşılarını.simdide spordayim eltim bana gelmek istedi ondan spora erken geleyim dedim kıza veterinere ve spora gidip seni cagircam dedim şimdi ayıp olmasın hemen yapıp gitcem

Hadi ha gayret yaparsın, olmadı gece yaparsın leslie yaparken cebine koy :)
Saat 5 te eşim çocukları götürecek 1 saat zamanım var o zaman yürüyeceğim ve ip atlayacağım inşallah
Olabilir mecburi olmaz da katılmak isteyenlerle liste yapılabilir. Bazen bişeyi yasaklayınca yiyesin yokken de yiyesin geliyor
Pazara gidip geldim ne guzel kış sebzeleri ıspanak bezik karnabahar miss. Öğle yemegimi yedim simdi cayimi içiyorum siz napiyorsunuz kızlar
Afiyet olsun canım. Bezik nedir.
D vitamini ve balık yağını bende kullanıyorum ve faydasını gördüm. Geçen kış hiç antibiyotik kullanmadık şükür. Balıkesir deyim.
Ben Konya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…