- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Geçmis olsun önemli birşey yoktur umarimGünaydın herkese. Ben maalesef dün giremedim siteye. Bir yandan annem rahatsızdı onunla ilgilendim diğer yandan iş dolayısıyla çok yoğundum hiç fırsat bulamadım.
Masallah cok guzel gorunuyorsun hıc 72 gıbı de degılSize motivasyon ve kendime gaz olsun diye yine size bikac once ve sonra atayim kizlarinstagramda biktilarsira sizde Eki Görüntüle 2547069
Birinde 83.7 birinde 72.1
Eki Görüntüle 2547070
Birinde 88 civarı biri yeni 72.1
Benı unutmussun ankacıgım ekran goruntusu atamamıstım 11850ydı galıbaEvettttt 21 Ekim 2019 Pazartesi günü adım yarışımızın kazananı 13.211 adımla G gunesli gunler oldu
Veee hemen arkasından 11.766 adımlaElifcig93 ikinci oldu
Veeeee 9053 adımla @MorVampirella üçüncü oldu
Dördüncü 8753 adımlacemrenil
Beşinci 7676 adımlafantastikaaa
Altıncı 6738 adımlaSu perisi86 oldu
Katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
Unuttuğum varsa bildirsin hemen ekleyeyim.
22 Ekim Salı devam edelim mi canlarrr. Ben sabahtan eşim işe gitmeden atabildiğim kadar atacağım inşallah. Çocuklardan önce uyanırım inşallah
Masallah cok guzel gorunuyorsun hıc 72 gıbı de degıl
Benı unutmussun ankacıgım ekran goruntusu atamamıstım 11850ydı galıbanereye atacagız resımlerı hıc arkadaslarınkını goremedım ozelden mı
Bu sefer de ad yanlıs olmus hahahahEvettttt 21 Ekim 2019 Pazartesi günü adım yarışımızın kazananı 13.211 adımla G gunesli gunler oldu
Veee hemen arkasından 11.850 adımla G gunesli gunler ikinci oldu
Veeeee 11.766 adımlaElifcig93 üçüncü oldu
Veeee 9053 adımla @MorVampirella dördüncü oldu
Beşinci 8753 adımlacemrenil
Altıncı 7676 adımlafantastikaaa
Yedinci 6738 adımlaSu perisi86 oldu
Katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
Unuttuğum varsa bildirsin hemen ekleyeyim.
Adım yarışmalarımız devam ediyor bol katılım bekliyorummmm
Ay hemen düzelttim ne ara farkettinBu sefer de ad yanlıs olmus hahahah
Cuma göreceğin rakamı düşün yeme lütfen. Yapabilirsin. Bak arkadaşlar dün nelere hayır dedi. Biz iradesi güçlü kadınlarız. BaşaracağızSaat 10 da kahvaltımı yaptım ınsallah dısarda kacamak olmaz nolur olmasınnnhergun dayanamayıp tartılıyorum guzel gıtmıs ınsallah cumaya daha da guzellesır rakam.. 1.5 yıldır hıc bu kadar kararlı olmamıstım
Ben de uzun adım atarım hatta bu yüzden kalem etek giyememBıbde kızlar sunu farkettım adım sayısı onemlı ama adım uzunlugu da onemlı. Ben buyuk buyuk adım attıgımı farkettım. Kadınlara bakıyorum benım yarım kadar atıyolar uzun adım mı daha ıyı vucut ıcın kısa mı sızce
Buraya attı herkes canım. Resimler görünmüyor mu acaba sendeMasallah cok guzel gorunuyorsun hıc 72 gıbı de degıl
Benı unutmussun ankacıgım ekran goruntusu atamamıstım 11850ydı galıbanereye atacagız resımlerı hıc arkadaslarınkını goremedım ozelden mı
Geçmiş olsun canım.Günaydın kizlar .
Uyandım nedense basim agriyor
Gecmis olsun. Bugün basma üzerine bence.Günaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar hepimize
Dün yürüyüş sırasında bi ayağım ufak bi çukura düştü. ayak bileğimi acımıstı biraz, pek umursamamıştım. Sabah uyandım ayak bileğim şişmiş. Güzelce sardım. Üzerine basarken acıyo sadece. Bugün de devam edecektim yürüyüşe, yalan oldu. Nası denk geliyor bilmiyorum ama bi şeyi de tamamlayamıyorum ki.
Geçmiş olsun canım bugün dinlenGünaydın Kızlar,
Mutlu sabahlar hepimize
Dün yürüyüş sırasında bi ayağım ufak bi çukura düştü. ayak bileğimi acımıstı biraz, pek umursamamıştım. Sabah uyandım ayak bileğim şişmiş. Güzelce sardım. Üzerine basarken acıyo sadece. Bugün de devam edecektim yürüyüşe, yalan oldu. Nası denk geliyor bilmiyorum ama bi şeyi de tamamlayamıyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?