- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Tavuk budu koydum haşlaniyor corba yapicam ispanaklar suda ben ispanak yemeği çorba yerim kizimla eşime makarnada yaparımPazara gidip geldim ne guzel kış sebzeleri ıspanak bezik karnabahar miss. Öğle yemegimi yedim simdi cayimi içiyorum siz napiyorsunuz kızlar
Birleştirelim voltran olsunBenimde 7bin oldu
Pazı da diyorlar. Ispanak gillerdenSaat 5 te eşim çocukları götürecek 1 saat zamanım var o zaman yürüyeceğim ve ip atlayacağım inşallah
Olabilir mecburi olmaz da katılmak isteyenlerle liste yapılabilir. Bazen bişeyi yasaklayınca yiyesin yokken de yiyesin geliyor
Afiyet olsun canım. Bezik nedir.
Ben Konya
Evet onu biliyorum ama yemedim hiçPazı da diyorlar. Ispanak gillerden
Oh miss ellerine sağlıkTavuk budu koydum haşlaniyor corba yapicam ispanaklar suda ben ispanak yemeği çorba yerim kizimla eşime makarnada yaparım
Kulaklığı taktım evin içinde yürüyorum hızlı yürüdüğüm için mi ne 10bin olmuyo bende evde tamamliyim dedim
Bildiğin ıspanak gibi tadı var dene bir gün. Begenirsin. Yogurtlayada bilirsin. Üstüne kıyma da koyup Salçalı soğanlı da yapabilir sin.Evet onu biliyorum ama yemedim hiç
Görürsem deneyeyim inşallah ben etle sebzeyi karıştırmayı sevmiyorum fazla. Sadece patlıcana katarım katarsam.Bildiğin ıspanak gibi tadı var dene bir gün. Begenirsin. Yogurtlayada bilirsin. Üstüne kıyma da koyup Salçalı soğanlı da yapabilir sin.
Tamam o zaman kaptanım karar sizin :)Saat 5 te eşim çocukları götürecek 1 saat zamanım var o zaman yürüyeceğim ve ip atlayacağım inşallah
Olabilir mecburi olmaz da katılmak isteyenlerle liste yapılabilir. Bazen bişeyi yasaklayınca yiyesin yokken de yiyesin geliyor
Afiyet olsun canım. Bezik nedir.
Ben Konya
Bence yasaklar yemeye daha cok yoneltiyor arada bir birkaç kare bitter cok sorun olmaz diye düşünüyorumKızlar benim aklıma ne geldi, menülere bakıyorum da çikolatalar filanlar görüyorum. Ne dersiniz bir meydan okuma mı yapsak?
Hani öyle şekersiz 21 gün filan değil ama en azından çikolatasız 21 gün mü yapsak?
Birbirimizle yarıştığımız için gaza gelip çikolata yemeyiz
Ben de aynen. Bisey yasak olunca hemen aklima düsüyor. Bak bir haftadir çikolata yememistim bugün kesin yiyecegimAnka nobetim iyiydi kaptanim ama cok acıktım gece o yüzden kahvaltimi saat 4 te yaptım
Bence yasaklar yemeye daha cok yoneltiyor arada bir birkaç kare bitter cok sorun olmaz diye düşünüyorum
Yasaklamadık ki niye yiyorsunBen de aynen. Bisey yasak olunca hemen aklima düsüyor. Bak bir haftadir çikolata yememistim bugün kesin yiyecegim
Acıkırsın tabi ya buna bişey ayarlamak lazım. Kuru yemiş yemiş miydin?
Muhabbeti gecti aklima düstü. Minnos bi parca yahuYasaklamadık ki niye yiyorsun
Tamam minnoşMuhabbeti gecti aklima düstü. Minnos bi parca yahu
Cünkü icmiyorum ondan cik cik cok ayipSu bakanı neden hiç kamu spotu yapmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?