Ben pazıyı bol soğanlı bulgurla sarıyorum üzerine yoğurt döküp yiyorumBildiğin ıspanak gibi tadı var dene bir gün. Begenirsin. Yogurtlayada bilirsin. Üstüne kıyma da koyup Salçalı soğanlı da yapabilir sin.
Ben de böle beslenme kabı götürüyorum her gün. Önceleri çok komik geliyodu hatta bana gülenler felan oldu. Şimdi onlar da benim gibi yapmaya başladılar.İlk öğünümü yiyorum bugün:) Bakalım her gün ne getireceğim böyleÇok zor yemek taşımak.
Aaa ne ilginç bizim burada baya getiren var, kimse gocunmuyor. Yalnızca hzırlaması zorBen de böle beslenme kabı götürüyorum her gün. Önceleri çok komik geliyodu hatta bana gülenler felan oldu. Şimdi onlar da benim gibi yapmaya başladılar.
HarikaBen de böle beslenme kabı götürüyorum her gün. Önceleri çok komik geliyodu hatta bana gülenler felan oldu. Şimdi onlar da benim gibi yapmaya başladılar.
Afiyet olsun canım. Zorlama spor için kendini sakın. İlla yapmak istiyorum dersen oturduğun yerde kol çalış. Boks yap, yüzme hareketi yap. Su şişesi indir kaldır. Ayağını zorlama hiçMerhaba Kızlar,
Çok yoğun geçti bugün, hiç giremedim siteye.
menümü yazayım ;
Kahvaltı:
1 Bardak yarım yağlı süt, Domates, Salatalık, 1 dilim TB ekmeği, 7-8 Zeytin,
Öğlen:
1 Mandalina ( Hiç zamanım olmadı bugün. Bunu bulduğuma şükrediyorum)
Ara:
2-3 Ceviz, Yarım avuç Kuru üzüm
Akşam:
Tavuk Çorbası , Salata
Gün boyu :
2 Kahve (azalttım bugün kahveyi. Birini içtim diğerini akşama saklıyorum), 2 Yeşil çay
Spor hiç yok bugün. olcak gibi de görünmüyor. Hala topallıyorum biraz.
Bizim nemlekettede pezik derler tokatliyim bende cok severim özellikle ince ince doğrayıp bulgurla haslayip süzüp sıkıyoruz yağ sogan biber kavuruyoruz süper oluyor dolmasida güzel oluyorPazı da diyorlar. Ispanak gillerden
Ispanagi makarnasiz yemez aslında bende yapmayı düşünmüyorum bu akşam böyle derimOh miss ellerine sağlıkeşine niye yapıyorsun makarna oda yesin çorba ıspanak.
Afiyet olsunİlk öğünümü yiyorum bugün:) Bakalım her gün ne getireceğim böyleÇok zor yemek taşımak.
Allah yardımcın olsun bizimkide kucağımdan inmiyoKizlar bugün mecburen evde kaldim cocuklarla. Is de yapamiyorum hep yanimdalar.
Sadece kuru kayisi aldim evde bitmis fındık badem aslinda süt alsam olur 200 ml dayanamazsam içerim ya da kefir ayran olabilir sanırım. Bugun çok garip oldu ogunlerim sanki az gibi ama yiyesim yokAcıkırsın tabi ya buna bişey ayarlamak lazım. Kuru yemiş yemiş miydin?
Evet sarması da oluyorBen pazıyı bol soğanlı bulgurla sarıyorum üzerine yoğurt döküp yiyorum
Ispanagi makarnasiz yemez aslında bende yapmayı düşünmüyorum bu akşam böyle derim
Menün gayet güzel olmuş cnm bravo...İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
2 yumurta
1 tatlı kaşığı acuka
1 dilim tahıllı ekmek
Peynir
Domates
Zeytin
1 çay kaşığı bal
1 tam ceviz
İkinci öğün 17.00
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 tabak pazı kavurma + 2 bardak ayran
1 dilim elma
Yarım mandalina
1litre su 2 kupa yeşilçay 5 bardakta çay içtim
Az yemişsin bugün cnm. Kendini bu kdr aç bırakmamalısın bence...Kizlar bugünkü menümü yazayim
Kahvalti müsli, süt ve cay
Öglen meyveli yogurtlu mix
Ara bir parca çikolata ve kahve
Aksam etli kuru fasülye
Dünki adımlar seni bayağı yormuş. Menün çok güzel. Sporu da hergün yapmak zorunda deiliz zaten. Elimizden geldiği kdr yaparız yeterli olur benceMerhaba Kızlar,
Çok yoğun geçti bugün, hiç giremedim siteye.
menümü yazayım ;
Kahvaltı:
1 Bardak yarım yağlı süt, Domates, Salatalık, 1 dilim TB ekmeği, 7-8 Zeytin,
Öğlen:
1 Mandalina ( Hiç zamanım olmadı bugün. Bunu bulduğuma şükrediyorum)
Ara:
2-3 Ceviz, Yarım avuç Kuru üzüm
Akşam:
Tavuk Çorbası , Salata
Gün boyu :
2 Kahve (azalttım bugün kahveyi. Birini içtim diğerini akşama saklıyorum), 2 Yeşil çay
Spor hiç yok bugün. olcak gibi de görünmüyor. Hala topallıyorum biraz.
Pilavın daha az yendiği yada yenmediği bir menü olsa süper olurmuş. Ama zaten 40 dk yürüyüşle yakmışsındır o pilavı.Menum kızlar
Sabah 10.30
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost
Öğle 14.10
4 kasik bulgur pilavı (şu pilavı azaltmam lazım farkindayim)
1 kase yoğurt
Ara 16 da
1 elma 1 bardak süt
Akşam 18 de
1 tabak pırasa
1 tabak mercimek çorbası
Su 2 lt
Spor pazara gidiş geliş 40 dk yurudum mesafe var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?