Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet iki dilim tb ekmeği peynir yeşil çay

Öğlen yarım kase corba (kızımdan kalan yarim muz)

Ara 10cig fındık

Akşam yarim kase corba bi kase ispanak yemeği bi dilim tb ekmeği

En son 9gibi bitki çayı icerim

Cuma 79 görmek diyeyim mi? Bk; 80,4

Oğlumun arabasi bozulmustu yaptırdım bugün. Dışarda yürümeye cikamiyordum. Artık rahat rahat alıp çıkarım pasayi. Çarşı pazar

Süpersin cnm. Birazda sporla desteklersen çok güzel kilolar vericeksin. İnş hep beraber hedefimize ulaşacağız.

Ay hadi inş bakalım Bu sefer olacak

Menü bildirimi :

Sabah: 1 yumurtadan omlet , 2 kk peynir , 1 zeytin , domates - salatalık , 1 dilim ekmek , 1 tatlı kaşığı bal
Ara: kıtır uno yarım paket
Öğlen: 1 dişim ekmek, 3 tatlı kaşığı köz patlıcanlı kahvaltılık sos ve 1 kk peynir , yarım bardak kefir
Ara: yok
Akşam: etli patates 4 yk ,3 yk ev yapımı erişte , küçük kase cacık , 1 dilim tb ekmek ,
Ara: ıhlamur

Adım da bu kadar olmuş. Su 2,5 litre içtim. Yarın daha fazla adım inş.

Aynı öğünde hem erişte, hem ekmek, hem patates fazla olmuş cnm. Bu öğün akşam öğünü olunca dier öğünlerden daha da dikkatli davranmamız lazım. Akşam yemeklerini yakmak dier öğünleri yakmaktan çok daha zor çünkü.

Sadece kuru kayisi aldim evde bitmis fındık badem aslinda süt alsam olur 200 ml dayanamazsam içerim ya da kefir ayran olabilir sanırım. Bugun çok garip oldu ogunlerim sanki az gibi ama yiyesim yok
Yiyesin yoksa zorlama canım. Nöbetçi misin yine?
Oh gelebildim sonunda...
Sabah
Kahve

Öğle
Et döner lavaşsız
2 bardak ayran
2 çatal muhallebili kadayıf tatlısı

Akşam
Fırında köfte
Salata

Sporumu daha sonra yazarım. Daha tamamlamadım.
Kahvaltı olsa daha güzel olurdu
Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun
Yaksamda pilava dadandigim için midem benden önce gidiyor. Acilen kesmem lazım pilavı.
Haftada 2 olabilir bence
Çok teşekkür ederim cnm valla çok dirayetliyim ben bile kendime şaşıyorum. Kaçamak yapmadan ilk defa bi diyeti devam ettiriyorum inş he böyle devam eder
devam edecek hedefe ulaşacağız hep birlikte hepinize çok güveniyorum ben. Çok güzel bir grup olduk herkes çok azimli
Ilk hedefim 70 sonra gelsin 6lar inş
Hadi bakalım
Afiyet olsun
İnşallah cnm. Bende her sabah dua ile başlıyorm güne. Allahım bana dayanma gücü ver diye
Ya samed esması da iradeyi güçlendiriyormuş. Ben unutuyorum gerçi okumayı
Oğlumun arabasi bozulmustu yaptırdım bugün. Dışarda yürümeye cikamiyordum. Artık rahat rahat alıp çıkarım pasayi. Çarşı pazar
Hadi bakalım gelsin senden de 10 bin küsur adım
AKşam çok karbonhidrat olmuş. Kıtır uno ne canım. Adımlar çok güzel
Ayyy günün en güzel sporlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…