- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ahaha aşk olsun ya canın sağ olsun, sana borcum olsunYani 300 gr ın lafını ediyorsun bana teessüf ediyorum
12 takım üye kilo/ hedef listesi
Anka B.K=72 H.K= 60
@MorVampirella B.K= 68,5 H.K.=60
asya_01 B.K= 77,1 H.K= 62
mavimli B.K=80,4 H.K=65
Su perisi86 B.K=86 H.K=70
fantastikaaa B.K= 88,5 H.K=69
@Elifcig93 B.K= 64 H.K=59
@Mavi95 B.K=72,1 H.K=65
@Cordelia_1605 B.K=86,9 H.K=60
G gunesli gunler B.K=68 H.K=58
K Kosantosbaa B.K=63 H.K=57
@zeyas B.K=87,6 H.K=65
@asliayet B.K=76,5. H.K=60
@Seyyaray B.K= 83,3 H.K= 70
@cemrenil B.K=66 H.K=58
wendy ?
@madamhd ?
@gulenyuzumsunsen ?
Arkadaşlar bilgileri yanlış olan veya unuttuğum varsa hatırlatsın düzenleyip 1. sayfaya ekleyeyim
Ankam benimde ilk hedef olarak 70 yazarmisin sonra 62 ye cekerizYok canım önemli değil. 60 yaparız istersen sonra yine 58 e değiştiririz
İnşallah cnm. Bende her sabah dua ile başlıyorm güne. Allahım bana dayanma gücü ver diyeÇok teşekkür ederim cnm valla çok dirayetliyim ben bile kendime şaşıyorum. Kaçamak yapmadan ilk defa bi diyeti devam ettiriyorum inş he böyle devam eder
Süpersin cnm. Birazda sporla desteklersen çok güzel kilolar vericeksin. İnş hep beraber hedefimize ulaşacağız.Bugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet iki dilim tb ekmeği peynir yeşil çay
Öğlen yarım kase corba (kızımdan kalan yarim muz)
Ara 10cig fındık
Akşam yarim kase corba bi kase ispanak yemeği bi dilim tb ekmeği
En son 9gibi bitki çayı icerim
Cuma hedeflerini ben koyuyorum canım son hedefini yazıyorum.Cuma 79 görmek diyeyim mi? Bk; 80,4
60 yapmışız senin hedefi kayıt olurken. Cuma listeye girerken güncelleyelimAnkam benimde ilk hedef olarak 70 yazarmisin sonra 62 ye cekeriz
Ay hadi inş bakalım12 takım üye kilo/ hedef listesi
Anka B.K=72 H.K= 60
@MorVampirella B.K= 68,5 H.K.=60
asya_01 B.K= 77,1 H.K= 62
mavimli B.K=80,4 H.K=65
Su perisi86 B.K=86 H.K=70
fantastikaaa B.K= 88,5 H.K=69
@Elifcig93 B.K= 64 H.K=59
@Mavi95 B.K=72,1 H.K=65
@Cordelia_1605 B.K=86,9 H.K=60
G gunesli gunler B.K=68,3 H.K=60
K Kosantosbaa B.K=63 H.K=57
@zeyas B.K=87,6 H.K=65
@asliayet B.K=76,5. H.K=60
@Seyyaray B.K= 83,3 H.K= 70
@cemrenil B.K=66 H.K=58
wendy ?
@madamhd ?
@gulenyuzumsunsen ?
Arkadaşlar bilgileri yanlış olan veya unuttuğum varsa hatırlatsın düzenleyip 1. sayfaya ekleyeyim
Ellerine saglikListeyi yaparken baya gözlerim yoruldu
Az sonra gelir geçmişe bakarım
Tşk ederim inş kilolarımız yakın, su 8 li kilolardan en kısa sürede kurtuluruzSüpersin cnm. Birazda sporla desteklersen çok güzel kilolar vericeksin. İnş hep beraber hedefimize ulaşacağız.
Geçen Cuma takımda olanlara belirledim canım. Sonradan gelenlere bu Cuma diğer hafta için belirlerim artık. Cumadan Cumaya yapıyorumAnka cuma hedeflerimizi ne zmn belirleyeceksin kaptanım?
Aynı öğünde hem erişte, hem ekmek, hem patates fazla olmuş cnm. Bu öğün akşam öğünü olunca dier öğünlerden daha da dikkatli davranmamız lazım. Akşam yemeklerini yakmak dier öğünleri yakmaktan çok daha zor çünkü.Menü bildirimi :
Sabah: 1 yumurtadan omlet , 2 kk peynir , 1 zeytin , domates - salatalık , 1 dilim ekmek , 1 tatlı kaşığı bal
Ara: kıtır uno yarım paket
Öğlen: 1 dişim ekmek, 3 tatlı kaşığı köz patlıcanlı kahvaltılık sos ve 1 kk peynir , yarım bardak kefir
Ara: yok
Akşam: etli patates 4 yk ,3 yk ev yapımı erişte , küçük kase cacık , 1 dilim tb ekmek ,
Ara: ıhlamur
Adım da bu kadar olmuş. Su 2,5 litre içtim. Yarın daha fazla adım inş.
Eki Görüntüle 2547325
Yiyesin yoksa zorlama canım. Nöbetçi misin yine?Sadece kuru kayisi aldim evde bitmis fındık badem aslinda süt alsam olur 200 ml dayanamazsam içerim ya da kefir ayran olabilir sanırım. Bugun çok garip oldu ogunlerim sanki az gibi ama yiyesim yok
Kahvaltı olsa daha güzel olurduOh gelebildim sonunda...
Sabah
Kahve
Öğle
Et döner lavaşsız
2 bardak ayran
2 çatal muhallebili kadayıf tatlısı
Akşam
Fırında köfte
Salata
Sporumu daha sonra yazarım. Daha tamamlamadım.
Afiyet olsun canım.Menum kızlar
Sabah 10.30
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost
Öğle 14.10
4 kasik bulgur pilavı (şu pilavı azaltmam lazım farkindayim)
1 kase yoğurt
Ara 16 da
1 elma 1 bardak süt
Akşam 18 de
1 tabak pırasa
1 tabak mercimek çorbası
Su 2 lt
Spor pazara gidiş geliş 40 dk yurudum mesafe var biraz
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
2 yumurta
1 tatlı kaşığı acuka
1 dilim tahıllı ekmek
Peynir
Domates
Zeytin
1 çay kaşığı bal
1 tam ceviz
İkinci öğün 17.00
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 tabak pazı kavurma + 2 bardak ayran
1 dilim elma
Yarım mandalina
1litre su 2 kupa yeşilçay 5 bardakta çay içtim
Haftada 2 olabilir benceYaksamda pilava dadandigim için midem benden önce gidiyor. Acilen kesmem lazım pilavı.
Çok teşekkür ederim cnm valla çok dirayetliyim ben bile kendime şaşıyorum. Kaçamak yapmadan ilk defa bi diyeti devam ettiriyorum inş he böyle devam eder
Hadi bakalımIlk hedefim 70 sonra gelsin 6lar inş
Afiyet olsunBugün yediklerim
Sabah mantarlı omlet iki dilim tb ekmeği peynir yeşil çay
Öğlen yarım kase corba (kızımdan kalan yarim muz)
Ara 10cig fındık
Akşam yarim kase corba bi kase ispanak yemeği bi dilim tb ekmeği
En son 9gibi bitki çayı icerim
Ya samed esması da iradeyi güçlendiriyormuş. Ben unutuyorum gerçi okumayıİnşallah cnm. Bende her sabah dua ile başlıyorm güne. Allahım bana dayanma gücü ver diye
Hadi bakalım gelsin senden de 10 bin küsur adımOğlumun arabasi bozulmustu yaptırdım bugün. Dışarda yürümeye cikamiyordum. Artık rahat rahat alıp çıkarım pasayi. Çarşı pazar
AKşam çok karbonhidrat olmuş. Kıtır uno ne canım. Adımlar çok güzelMenü bildirimi :
Sabah: 1 yumurtadan omlet , 2 kk peynir , 1 zeytin , domates - salatalık , 1 dilim ekmek , 1 tatlı kaşığı bal
Ara: kıtır uno yarım paket
Öğlen: 1 dişim ekmek, 3 tatlı kaşığı köz patlıcanlı kahvaltılık sos ve 1 kk peynir , yarım bardak kefir
Ara: yok
Akşam: etli patates 4 yk ,3 yk ev yapımı erişte , küçük kase cacık , 1 dilim tb ekmek ,
Ara: ıhlamur
Adım da bu kadar olmuş. Su 2,5 litre içtim. Yarın daha fazla adım inş.
Eki Görüntüle 2547325
Ayyy günün en güzel sporlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?