Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bilmiyorum ya benim henüz o kadar savaşacak kadar gücüm yok maalesef Çok yorucu oluyor laf anlatmak insanlara.
]

Yaaa kıyamam kadın da oğluna mı börek yapmış. Bak duygulandım şimdi
Amanın anka ya

Kaptancım Anka şimdi biz yenilerin 2 hafta deneme süresi var ama bu hafta siz eskilerle yarıştasınız değil mi? Çok karışık bu Cuma Zayıflama Yarışması, anlayamadım hala olayını.

3 oğlan anasıyım ben
Bi an oğlumun doğumgününde börek yaptığımı gelinin getirmediğini hayal ettim
Ya doğum gününe yapmamış ki... Öylesine yapmış çağırıyor :) Arada yapar böyle çağırır. Bu arada adı tatar böreği ama hamur haşlaması üzerine kıyma, sarımsaklı yoğurt gibi bir yemek oluyor bu.

Kaptancım Anka şimdi biz yenilerin 2 hafta deneme süresi var ama bu hafta siz eskilerle yarıştasınız değil mi? Çok karışık bu Cuma Zayıflama Yarışması, anlayamadım hala olayını.
Aynen canım. Yarın eski üyeler giriyor. Ben daha önce kendi isteğimle ayrıldığım için 6 ay listeye giremiyorum. Kasımın sonunda gireceğim ben. Sizlerde 15 günü dolanlar haftaya. Dolmayanlar sonraki haftaya.

Mezun olmadan kendi isteğinle ayrılınca mı 6 ay giremiyorsun Vay be baya katıymış kurallar. O

Hımmm eşinin en sevdiği yemek de özellikle yaptı sandım

İş yerindekiler 1 haftadır bereber yemeğe çıkalım felan diyolar. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında diyet yaptığımı tahmin etmek çok da zor değil. 2 ayda 8 kilo verdim. Daha ne olsun.
Maşallah güzel vermişsin.

Disarda protein salata ayran doyurucu ve diyete uygun olur bence

Mezun olmadan kendi isteğinle ayrılınca mı 6 ay giremiyorsun Vay be baya katıymış kurallar. O
Şimdi yeni üyeler listeye girince 2 ay izine ayrılamıyorlar. Benim de kişisel sorunlardan çıkmam gerekiyordu. Mecburen kendi isteğimle ayrıldım. Bazı arkadaşlar çocuk oyuncağına çevirdiği için mecbur katılaştırdık kuralları keşke kimse suistimal etmese

Katı olması güzel ve caydırıcı bence. Yoksa çok laçkalaşır
Peki kilo vermeme olayı da çok katı uygulanıyor mu? Sabit kalmalar filan, yoksa tolerans var mı?

Katı olması güzel ve caydırıcı bence. Yoksa çok laçkalaşır
Peki kilo vermeme olayı da çok katı uygulanıyor mu? Sabit kalmalar filan, yoksa tolerans var mı?
O benim kendi takım içi kuralım. Yarışmanın genelinde öyle bi kural yok. Ama iki hafta üst üste sabit ya da artı geldin eee zahmet olmazsa üçüncü hafta bi 300 gr cık bari ver diyorum haa tabii ki çok çabalar takılmıştır çabasını görürüz başımla beraber o zaman bişey demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…