Tamam işte sen de ye diye Cuma gidiyorsunuzevet ama onlar yerken benim de canım çekiyooo.sonra da
internetim yoktu disarida giremedimKızlarrrrr kızlarrrrrrr nerdesiniz
Perşembe Perşembe bu sessizlik korkutuyor beni
Asayiş berkemal yaniinternetim yoktu disarida giremedim
Bilmiyorum ya benim henüz o kadar savaşacak kadar gücüm yok maalesefYazdıklarının hepsini daha önceki denemelerimde yaşadım. Bi keresinde sırf bundan dolayı diyeti bıraktım. Ama bu kez o kadar takmıyorum. Galiba kilo gözle görülür şekilde kilo vermeye başlayınca daha kendime güvenim geldi.
]
Yaaa kıyamam kadın da oğluna mı börek yapmış. Bak duygulandım şimdi
3 oğlan anasıyım benBilmiyorum ya benim henüz o kadar savaşacak kadar gücüm yok maalesefÇok yorucu oluyor laf anlatmak insanlara.
Amanın anka ya
Ya doğum gününe yapmamış ki... Öylesine yapmış çağırıyor :) Arada yapar böyle çağırır. Bu arada adı tatar böreği ama hamur haşlaması üzerine kıyma, sarımsaklı yoğurt gibi bir yemek oluyor bu.3 oğlan anasıyım ben
Bi an oğlumun doğumgününde börek yaptığımı gelinin getirmediğini hayal ettim
Aynen canım. Yarın eski üyeler giriyor. Ben daha önce kendi isteğimle ayrıldığım için 6 ay listeye giremiyorum. Kasımın sonunda gireceğim ben. Sizlerde 15 günü dolanlar haftaya. Dolmayanlar sonraki haftaya.KaptancımAnka şimdi biz yenilerin 2 hafta deneme süresi var ama bu hafta siz eskilerle yarıştasınız değil mi? Çok karışık bu Cuma Zayıflama Yarışması, anlayamadım hala olayını.
İçime doğmuş geldiğin demek kiYeni girebildim. Yogundum. Yarin tartılip geleceğim. Gayet iyi gidiyor. Aksam menü paylaşacağım.
Mezun olmadan kendi isteğinle ayrılınca mı 6 ay giremiyorsunAynen canım. Yarın eski üyeler giriyor. Ben daha önce kendi isteğimle ayrıldığım için 6 ay listeye giremiyorum. Kasımın sonunda gireceğim ben. Sizlerde 15 günü dolanlar haftaya. Dolmayanlar sonraki haftaya.
Hımmm eşinin en sevdiği yemek de özellikle yaptı sandımYa doğum gününe yapmamış ki... Öylesine yapmış çağırıyor :) Arada yapar böyle çağırır. Bu arada adı tatar böreği ama hamur haşlaması üzerine kıyma, sarımsaklı yoğurt gibi bir yemek oluyor bu.
Maşallah güzel vermişsin.İş yerindekiler 1 haftadır bereber yemeğe çıkalım felan diyolar. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında diyet yaptığımı tahmin etmek çok da zor değil. 2 ayda 8 kilo verdim. Daha ne olsun.
Yok yok öyle bir şey değil, vicdan yaptırma banaHımmm eşinin en sevdiği yemek de özellikle yaptı sandım
Şimdi yeni üyeler listeye girince 2 ay izine ayrılamıyorlar. Benim de kişisel sorunlardan çıkmam gerekiyordu. Mecburen kendi isteğimle ayrıldım. Bazı arkadaşlar çocuk oyuncağına çevirdiği için mecbur katılaştırdık kurallarıMezun olmadan kendi isteğinle ayrılınca mı 6 ay giremiyorsunVay be baya katıymış kurallar. O
Tamam inşallahİçime doğmuş geldiğin demek kihadi bakalım bekliyorum
Katı olması güzel ve caydırıcı bence. Yoksa çok laçkalaşırŞimdi yeni üyeler listeye girince 2 ay izine ayrılamıyorlar. Benim de kişisel sorunlardan çıkmam gerekiyordu. Mecburen kendi isteğimle ayrıldım. Bazı arkadaşlar çocuk oyuncağına çevirdiği için mecbur katılaştırdık kurallarıkeşke kimse suistimal etmese
O benim kendi takım içi kuralım. Yarışmanın genelinde öyle bi kural yok. Ama iki hafta üst üste sabit ya da artı geldin eee zahmet olmazsa üçüncü hafta bi 300 gr cık bari ver diyorumKatı olması güzel ve caydırıcı bence. Yoksa çok laçkalaşır
Peki kilo vermeme olayı da çok katı uygulanıyor mu? Sabit kalmalar filan, yoksa tolerans var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?