- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hı anladım tamamdır, sağ olO benim kendi takım içi kuralım. Yarışmanın genelinde öyle bi kural yok. Ama iki hafta üst üste sabit ya da artı geldin eee zahmet olmazsa üçüncü hafta bi 300 gr cık bari ver diyorumhaa tabii ki çok çabalar takılmıştır çabasını görürüz başımla beraber o zaman bişey demem.
Ben bazen nasıl hissediyorum biliyormusun Anka? Kilo verene kadar kimseyle görüşmek istemiyorumCuma günü çıkın canım diyet yapmak kendini eve kapatmak değil ki.
Ben de aynenBen bazen nasıl hissediyorum biliyormusun Anka? Kilo verene kadar kimseyle görüşmek istemiyorumvalla bak o kadar etkiliyor beni
Yalnız degilmisim bakBen de aynen
Burdaki insanlar cok zayif bir de zoruma gidiyorYalnız degilmisim bakesimde kızıyor ama bu insanlar la alakali değil benimle ilgili mutsuz asosyal olup çıkıyorum
Nerdesin canım. Ben kendime kızıyorum zayıf insanları görünce sinirden daha beter yemeğe vurup kısır döngü ye giriyorumBurdaki insanlar cok zayif bir de zoruma gidiyor
Berlindeyim. Calistigim ortamdaki herkes hem benden uzun hem de cok zayif.Nerdesin canım. Ben kendime kızıyorum zayıf insanları görünce sinirden daha beter yemeğe vurup kısır döngü ye giriyorum
Can sıkıcıBerlindeyim. Calistigim ortamdaki herkes hem benden uzun hem de cok zayif.
Eminim yaparsın. İstikrarlı olalım yeterAma inat ettim ben de zayif olacagim. Boyum cok kisa degil. Ah bir zayiflayayim neler alacagim kendime
Senden uzununu düşünemiyorum benim iki katım olur sanırımBerlindeyim. Calistigim ortamdaki herkes hem benden uzun hem de cok zayif.
Senden iyilere değil senden kötülere bak her zaman demişlerNerdesin canım. Ben kendime kızıyorum zayıf insanları görünce sinirden daha beter yemeğe vurup kısır döngü ye giriyorum
1. Kuralımız karar defterini okumak okumadınız mıHı anladım tamamdır, sağ olvar mı başka ince nüanslar bilelim
Gecen ctesi çok yakın iki arkadaşımı hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde ağırladım. O yüzden bi gazla ben çağırdım.Sen daha lohusa sayılırsın yemekli misafir mi olur yahu.Kolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?