Dimi..baci arka arkaya dogurdunBiraz çamaşır vardı onları katladım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Çocuklara yemek yedirdim kendim yulaf lapası yedimalışamadım şunun tadına bi türlü.
Yaa artık emzirmek çok zor gelmeye başladı yoruldum yaa. 5-6 ay daha emzirip bırakacağım rahat rahat diyet yaparım o zaman3 yıldır emziriyorum resmen
Evet psikolojik etkisi pozitif sporun. Kolaylıklar diliyorum size sevimlilikleri dünyaya bedel.Evet haklısın ama spor yapınca daha enerjik oluyorum aslında. Bi ara günde 1500 ip atlıyordum psikolojik olarak da iyi geliyor. Sadece sabah çocuklardan yarım saat önce kalkmam lazım ama onu çözemedim. Saat kuruyorum saatin sesine kalkıyorlar benden önce.
sabah kızım bizden önce kalkmış hiç haberim olmadı. Artık nasıl yorulduysam dönseler haberim oluyordu normalde. Bizi odaya kilitlemiş gitmiş içeri. Anahtarı da çekmişeşim çekiçle açtı kapıyı
Valla karataya göre insan yulaf mı yer o atlar için ama diyetisyen yazmıştı benim listeme kendime ayrı yemek yapamadığım zaman yiyorum ben de tok tutuyorDimi..baci arka arkaya dogurdunyulaf i markette alsam mi almasammidiye çok kararsız kaldım almadımgeri. Yiyemem falan diye
Kesinlikle yoksa zaten kim katlanır ki rabbim acılarını göstermesin çok şükür her halimizeEvet psikolojik etkisi pozitif sporun. Kolaylıklar diliyorum size sevimlilikleri dünyaya bedel.
Ne bileyim rengi Mengi hiç iç açıcı gelmediValla karataya göre insan yulaf mı yer o atlar için ama diyetisyen yazmıştı benim listeme kendime ayrı yemek yapamadığım zaman yiyorum ben de tok tutuyor
Çok şükür bir sıkıntı yapmadı bizde. İnş bundan sonra da olmaz. Çok teşekkür ederimİşte böyle haberler çok iyi geliyor bizeama ben mandalina yiyince bebek hem gaz oluyordu hem pişik. Takip et bakalım inşallah sizde sıkıntı olmaz
Yok ya niye öyle diyeyim 4 çocuk bakıyorsunSabah yapmayacaksın ki akşam yapacaksın. Sabah dolabı açacaksın, kabı çantana atacaksın dolabın kapısını kapatacaksınböyle yazınca çok sürecek gibi oluyor iddia ediyorum 3 saniyeyi geçmeyecek içinden diyorsun tabii sen ev hanımısın çalışmıyorsun sana kolay gelir diye dimi.
Benim eşim kahvaltı yapmayı sevmiyor. O da yapmadan gider.
Sen daha lohusa sayılırsın yemekli misafir mi olur yahu.Çok şükür bir sıkıntı yapmadı bizde. İnş bundan sonra da olmaz. Çok teşekkür ederim ☺
Evet sabah güzel kahvaltı ettim. Şimdi 1 dilim kek yedim. Akşama yemeğe misafirim var. Fajita yapıyorum. Mozaik pasta yapıcam ama yemicem inş.
Genelde çalışanlar ev hanımlarının akşama kadar yattığını düşünüyor da ondan dedim. Yumurta olmazsa peynir zeytin domates olur tamam tamam sustumYok ya niye öyle diyeyim 4 çocuk bakıyorsunDaha ne olsun. Ya yumurta zaten iş yerine götüremiyorum laf ediyorlar, o yüzden bir anlamı kalmıyor yani Bakalım diyorum ya yakında düzene sokacağım enerjim gelirse ama bakalım.
Bu gün perşembe anneciğim anka ah yapar bana deKayınvalide aradı, akşama tatar böreği yapmış. Zor atlattım ama yarın kaçış yok.Gizli diyet yapmak da böyle sorunlar doğruruyor
İş yerindekiler 1 haftadır bereber yemeğe çıkalım felan diyolar. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında diyet yaptığımı tahmin etmek çok da zor değil. 2 ayda 8 kilo verdim. Daha ne olsun.Kayınvalide aradı, akşama tatar böreği yapmış. Zor atlattım ama yarın kaçış yok.Gizli diyet yapmak da böyle sorunlar doğruruyor
Olur mu canım ben ücretsiz izinle baktım 1 yıl kızıma, kafayı yiyecektim. Hiiiiç kolay değil. Biz en azından iş yerinde biraz kafa dağıtıyoruz ama sizGenelde çalışanlar ev hanımlarının akşama kadar yattığını düşünüyor da ondan dedim. Yumurta olmazsa peynir zeytin domates olur tamam tamam sustum
Zaten kafamdan da o geçiyorduBu gün perşembe anneciğim anka ah yapar bana de
Aslında söylemekte bir şey yok da işte sonrası mesela bir dönem duraklama oluyor ister istemez, bu sefer bıyık altından laf çarpmalar başlıyor. Veremedin mi ya da ne oldu senin diyet. Düşmeyiveresin hemen vuruyorlarİş yerindekiler 1 haftadır bereber yemeğe çıkalım felan diyolar. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında diyet yaptığımı tahmin etmek çok da zor değil. 2 ayda 8 kilo verdim. Daha ne olsun.
Yazdıklarının hepsini daha önceki denemelerimde yaşadım. Bi keresinde sırf bundan dolayı diyeti bıraktım. Ama bu kez o kadar takmıyorum. Galiba kilo gözle görülür şekilde kilo vermeye başlayınca daha kendime güvenim geldi.Zaten kafamdan da o geçiyorduDedim yarın gelelim neyse, bugün annemler eşime sürpriz hazırlamış vs vs atlattım
Aslında söylemekte bir şey yok da işte sonrası mesela bir dönem duraklama oluyor ister istemez, bu sefer bıyık altından laf çarpmalar başlıyor. Veremedin mi ya da ne oldu senin diyet. Düşmeyiveresin hemen vuruyorlar
Cuma günü çıkın canım diyet yapmak kendini eve kapatmak değil ki.İş yerindekiler 1 haftadır bereber yemeğe çıkalım felan diyolar. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında diyet yaptığımı tahmin etmek çok da zor değil. 2 ayda 8 kilo verdim. Daha ne olsun.
Yaaa kıyamam kadın da oğluna mı börek yapmış. Bak duygulandım şimdiZaten kafamdan da o geçiyorduDedim yarın gelelim neyse, bugün annemler eşime sürpriz hazırlamış vs vs atlattım
evet ama onlar yerken benim de canım çekiyooo.Cuma günü çıkın canım diyet yapmak kendini eve kapatmak değil ki.
Bi de kilo verdikten sonra geri alma versiyonu varYazdıklarının hepsini daha önceki denemelerimde yaşadım. Bi keresinde sırf bundan dolayı diyeti bıraktım. Ama bu kez o kadar takmıyorum. Galiba kilo gözle görülür şekilde kilo vermeye başlayınca daha kendime güvenim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?