Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dimi..baci arka arkaya dogurdun yulaf i markette alsam mi almasammidiye çok kararsız kaldım almadımgeri. Yiyemem falan diye

Evet psikolojik etkisi pozitif sporun. Kolaylıklar diliyorum size sevimlilikleri dünyaya bedel.

Dimi..baci arka arkaya dogurdun yulaf i markette alsam mi almasammidiye çok kararsız kaldım almadımgeri. Yiyemem falan diye
Valla karataya göre insan yulaf mı yer o atlar için ama diyetisyen yazmıştı benim listeme kendime ayrı yemek yapamadığım zaman yiyorum ben de tok tutuyor

Valla karataya göre insan yulaf mı yer o atlar için ama diyetisyen yazmıştı benim listeme kendime ayrı yemek yapamadığım zaman yiyorum ben de tok tutuyor
Ne bileyim rengi Mengi hiç iç açıcı gelmedi

İşte böyle haberler çok iyi geliyor bize ama ben mandalina yiyince bebek hem gaz oluyordu hem pişik. Takip et bakalım inşallah sizde sıkıntı olmaz
Çok şükür bir sıkıntı yapmadı bizde. İnş bundan sonra da olmaz. Çok teşekkür ederim
Evet sabah güzel kahvaltı ettim. Şimdi 1 dilim kek yedim. Akşama yemeğe misafirim var. Fajita yapıyorum. Mozaik pasta yapıcam ama yemicem inş.

Yok ya niye öyle diyeyim 4 çocuk bakıyorsun Daha ne olsun. Ya yumurta zaten iş yerine götüremiyorum laf ediyorlar, o yüzden bir anlamı kalmıyor yani Bakalım diyorum ya yakında düzene sokacağım enerjim gelirse ama bakalım.

Sen daha lohusa sayılırsın yemekli misafir mi olur yahu. Kolay gelsin canım

Genelde çalışanlar ev hanımlarının akşama kadar yattığını düşünüyor da ondan dedim. Yumurta olmazsa peynir zeytin domates olur tamam tamam sustum

Kayınvalide aradı, akşama tatar böreği yapmış. Zor atlattım ama yarın kaçış yok. Gizli diyet yapmak da böyle sorunlar doğruruyor
İş yerindekiler 1 haftadır bereber yemeğe çıkalım felan diyolar. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında diyet yaptığımı tahmin etmek çok da zor değil. 2 ayda 8 kilo verdim. Daha ne olsun.

Genelde çalışanlar ev hanımlarının akşama kadar yattığını düşünüyor da ondan dedim. Yumurta olmazsa peynir zeytin domates olur tamam tamam sustum
Olur mu canım ben ücretsiz izinle baktım 1 yıl kızıma, kafayı yiyecektim. Hiiiiç kolay değil. Biz en azından iş yerinde biraz kafa dağıtıyoruz ama siz
ahaha aklıma yazıyorum canım önerilerini merak etme, teşekkür ederim. Yapacağım kendime geldiğimde.

Bu gün perşembe anneciğim anka ah yapar bana de
Zaten kafamdan da o geçiyordu Dedim yarın gelelim neyse, bugün annemler eşime sürpriz hazırlamış vs vs atlattım
İş yerindekiler 1 haftadır bereber yemeğe çıkalım felan diyolar. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslında diyet yaptığımı tahmin etmek çok da zor değil. 2 ayda 8 kilo verdim. Daha ne olsun.
Aslında söylemekte bir şey yok da işte sonrası mesela bir dönem duraklama oluyor ister istemez, bu sefer bıyık altından laf çarpmalar başlıyor. Veremedin mi ya da ne oldu senin diyet. Düşmeyiveresin hemen vuruyorlar

Yazdıklarının hepsini daha önceki denemelerimde yaşadım. Bi keresinde sırf bundan dolayı diyeti bıraktım. Ama bu kez o kadar takmıyorum. Galiba kilo gözle görülür şekilde kilo vermeye başlayınca daha kendime güvenim geldi.

Cuma günü çıkın canım diyet yapmak kendini eve kapatmak değil ki.

Bi de kilo verdikten sonra geri alma versiyonu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…