Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlarrrrr kızlarrrrrrr nerdesiniz
Perşembe Perşembe bu sessizlik korkutuyor beni
Ben uyanır uyanmaz ev işi yaptım yarın misafir gelecek ya. Spor salonunda bi kızla tanıştım numaramı istedi verdim gece gündüz yazıyor ya valla bi garip beraber spor yapıncada programlı olmuyor konuşurken insan spor yapamıyorya bi de onunla Ugras vs derken bu saat oldu yeni girebildim . Siz neler yapıyorsunuz ins bu hafta zayiflamisimdir sanki biraz daha iyiyim gibi geliyor . Şu yavaş kilo verme olayından bi kurtulsam gerçi ben bi sabitlikten kurtulayimda

Karatay önceki yöntemimdi bu sefer If denemek istiyorum. If'de de abartmamak kaydıyla beslenme aralığında-ki bu benim için 4 saat oluyor- istediğin şeyden istediğin kadar yiyebiliyorsun. Oruç gibi düşün, uzun bir açlık süreci sağlık için çok faydalı. İkigai kitabında okudum, Japonların sağlıklı yaşamasının sırrı ara öğün yapmamaları. Pek çok farklı versiyonu var. İstersen 4 saat yemek süresi yapıyorsun, istersen 8, istersen sirkadeyn ritmine göre yiyorsun. Karatay'dan farklı bir yöntem bu. Normalde de tek öğün yiyordum dediğim gibi. Şimdi iki öğüne çıkarmış oldum. Bir, iki hafta bunu uygulayıp başka bir şey deneyebilir miyim ona bakacağım artık. Karatay zaten uygulayamıyorum çünkü akşam yemeğini evde yemiyoruz, o gün ne pişirilmişse onu yiyorum. Ya yiyeceğim o yemeği ya da aç kalacağım

Ütü bitti şimdi Yeşilçay yapıyorum onu icecem. Akşam kaynanam gile taraf gideriz yürüyerek gideriz büyük ihtimalle 40 dk gidiş 40 dk geliş. Spor umuda yapmış olurum. Siz napiyorsunuz kızlar?

İlginç valla nasıl durup durup yazıyorlar. Şu resim geldi aklıma inşallah misafirlerinle eğlenceli geçer kolay gelsin canım

Peki canım. İf yi de diyetisyenle yaptım onun öğrettiği kadar biliyorum. Karatay kadar iddalı değilim o konuda. Ama 20:4 çok tavsiye edilen bir yöntem değil diye konuşmuştuk o dönemde.
Ayrıca ara öğün yap demiyorum ki sabah kahvaltını erken saatte yap diyorum. Ben üzerime düşeni söylüyorum. Dersen ki karışma benim menümü alıntılama o başka bir şey. Ben kimseye illa benim dediğim gibi besleneceksiniz demiyorum zaten.

Puahah doğru ondan ben sporu beraber yapmak istemiyorum kimseyle yapisiyolar sonra ben hicbirsey yapmaiyorum ip atliycam sayılar karışıyor kulaklık takip koşucam birbir başımda biri susmuyor filan sınır bozucu ya . Yani merhaba nasılsın kolay gelsin dersin sonra devam ya da çok istiyorsan çıkışta kahveye gel yani ne bu sporda sohbet olmuyor ki bu sefer spor boşa gidiyor

Ütü yaptım ancak bitti. Sen napiyorsun
Biraz çamaşır vardı onları katladım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Çocuklara yemek yedirdim kendim yulaf lapası yedim alışamadım şunun tadına bi türlü.
Yaa artık emzirmek çok zor gelmeye başladı yoruldum yaa. 5-6 ay daha emzirip bırakacağım rahat rahat diyet yaparım o zaman 3 yıldır emziriyorum resmen

Evet haklısın. Ben salona gitmedim hiç de beni de çocuklar bölüp duruyor. Kaç gün oldu ben de ip atlayacağım dimi oyyy kendimi bölebilsem keşke üçe beşe

Evet haklısın. Ben salona gitmedim hiç de beni de çocuklar bölüp duruyor. Kaç gün oldu ben de ip atlayacağım dimi oyyy kendimi bölebilsem keşke üçe beşe
Bence siz diyetinize dikkat edin spor olarak kendinizi çok sıkıntıya sokmayın. Enerji lazım 4 çocuklu bir anneye. Benim 2 çocuğum var buna rağmen kaç gündür yrüyorum kas ağrıları olunca haliyle çocuklara çok enerjim kalmıyor

Benim genel durumum bu

Yok canım olur mu öyle şey, iyiliğim için söylüyorsun biliyorum Ahh ahh keşke kalkabilsem sabah erkenden de yapsam kahvaltı. Sabah kalkamadığım için zaten böyle besleniyorum. Sabah 7'de uyanıp kızımı hazırlayıp, kendimiz hazırlanıp yola düşüyoruz. Baya erken kalkmam lazım kahvaltı için, onu da yapamıyorum ama keşke yapabilsem. Sabah yumurta peynir özlüyorum valla.

Akşamdan yapıp saklama kabına at sabah çıkarken çantana at çık canım.
Yumurtanı mesela kalkar kalmaz ocağa koysan siz giyinirken haşlansa. Akşamdan da mevsime uygun sebze, meyve, peynir, zeytin ceviz vs artık bişeyler saklama kabına koysan. Çıkarken yumurtanı da çantana atarsın iş yerinde yersin. Ya da yulaf lapası akşamdan hazırlarsın sabah çantana atar çıkarsın. TB ekmeğinden krep vs yaparsın akşamdan. Daha aklıma geldikçe yazarım.

Çok güzel de ahhh bir yapabilsem Olmuyor valla sabah ölü gibi uyanıyorum Bakalım ilerleyen haftalarda inşallah. Eşime de üzülüyorum kahvaltı yapamıyor diye. Düzene sokacağım inşallah.

Evet haklısın ama spor yapınca daha enerjik oluyorum aslında. Bi ara günde 1500 ip atlıyordum psikolojik olarak da iyi geliyor. Sadece sabah çocuklardan yarım saat önce kalkmam lazım ama onu çözemedim. Saat kuruyorum saatin sesine kalkıyorlar benden önce.
sabah kızım bizden önce kalkmış hiç haberim olmadı. Artık nasıl yorulduysam dönseler haberim oluyordu normalde. Bizi odaya kilitlemiş gitmiş içeri. Anahtarı da çekmiş eşim çekiçle açtı kapıyı

Çok güzel de ahhh bir yapabilsem Olmuyor valla sabah ölü gibi uyanıyorum Bakalım ilerleyen haftalarda inşallah. Eşime de üzülüyorum kahvaltı yapamıyor diye. Düzene sokacağım inşallah.
Sabah yapmayacaksın ki akşam yapacaksın. Sabah dolabı açacaksın, kabı çantana atacaksın dolabın kapısını kapatacaksın böyle yazınca çok sürecek gibi oluyor iddia ediyorum 3 saniyeyi geçmeyecek içinden diyorsun tabii sen ev hanımısın çalışmıyorsun sana kolay gelir diye dimi.
Benim eşim kahvaltı yapmayı sevmiyor. O da yapmadan gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…