Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kizlaaar vampiriniz online uyudu uyandi enerji depoladi aksam gezmeye gidecek ama yemeğini evde yiyecek bu vampir kacamaksiz gunden herkesi kucaklarim listedeki arkadaslar lutfen gunu kaçamaksız kapatalimmm
Bu takım seninle gurur duyuyor
Sabah 05.00
1/2
2 dl
1/2
1/2
2 dl

Öğle 14.00
Müsli

Akşam 18.00
4-5 yk sote
Yoğurt

Su 2 lt yaparim
Spor 30 dk yürüyüş
Anka
Afiyet olsun canım
Menüm
Kahvalti 8de yagda iki yumurta, yarim dilim ekmek, yarim domates ve kahve
Ara bir muz, 4 ceviz, sutlu kakao
Öglen 2de etli sandvic
Aksam 6da bir kase ev yapimi yogurt.
Bugün iki litre su ictim
Akşam çok acıktım mercimek çorbası içtim demeyeceksin dimi
Akşam salata da mı yesen.

Valla kızlar az yiyip gece kaçamak yapacaksınız diye korkuyorum

Gecen ctesi çok yakın iki arkadaşımı hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde ağırladım. O yüzden bi gazla ben çağırdım. teşekkür ederim. Hazırlıklarım bitti şükür. Oturdum şimdi
Çok yakın arkadaşlarımı ben de sık sık çağırırım evi kırklayıp yemeği yapar giderlerdi sağolsunlar
Sıkılıyor dimi insan birileri gelsin muhabbet etsin istiyor

Yok yok kahve icerim en fazla

Al benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.

Al benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.
Benim küçüklerin arası 2 yaş. Hamileyken de emzirdim ben. İlk ikisini emzirememiştim içimde kalmıştı nasıl içten dua etttiysem 3 yıldır çocuk emziriyorum

Slm kızlar elektrikçi 3de geldi kablo sartel fln degisti 4 kata in çik yoruldum babam geldi beraber yemek yedik sonra akşam yemeği hazırlığı yaptım yeni oturdum

Telefonda şarz oldu cok şükür elektrik büyük bir şey onsuz hayat duruyor sanki

Sırtım çok ağrıyor neden diye diye kafayı yiyecegim psikolojik mi kasiliyorum bilmiyorum bu durum canımı sıkıyor

Benim küçüklerin arası 2 yaş. Hamileyken de emzirdim ben. İlk ikisini emzirememiştim içimde kalmıştı nasıl içten dua etttiysem 3 yıldır çocuk emziriyorum
Kızım 19ay emdi hiç bir şey yemiyordu yolda arabada otobüste meme istiyorum diye baş baş bagiriyordu yakami çekiyordu bende kestim çok üzüldüm ama 10dk bir meme istiyordu

Şimdi diyorum keşke 2yasina kadar emseydi

Slm kızlar bugun arkadasa davetliydim rica ettim ton balıklı salata ve pancar salatası yapmıştı sağolsun.

Sabah 10.00
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Domates
1 tam ceviz
2 adet patates kızartması

Akşam 15.00
Ton balıklı salata
Pancar salatası
1 adet minik patlıcan dolması

Ara17.00
Sütlü türk kahvesi
1 lokumcuk minik

Spor: arkadaasa yürüyerek gittim yarım saat hızlı tempoda yürüyüş yapmış oldum.
Çok çay, 1 litrede su içtiğim bir gün oldu.

19 aylık oglum yeni kestim sayılır 15 gün falan oldu inan ki iyiki diyorum çünkü bende anka gibi 3 yıldır emziriyordum arrık cok bunalmıstım. Bide oglum cok zayıftı çok güzel yemek yemeye basladı ve kilo aldı enteresan bi şekilde zekasıda açıldı sanki eskiden tek bildiği şey memeydi çünkü :))))

Benimki herşeyi yiyor. Memeyi cila niyetine emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…