Bu takım seninle gurur duyuyorSelam kizlaaar vampiriniz onlineuyudu uyandi enerji depoladi aksam gezmeye gidecek ama yemeğini evde yiyecek bu vampir kacamaksiz gunden herkesi kucaklarim listedeki arkadaslar lutfen gunu kaçamaksız kapatalimmm
Afiyet olsun canımSabah 05.00
1/2
2 dl
1/2
1/2
2 dl
Öğle 14.00
Müsli
Akşam 18.00
4-5 yksote
Yoğurt
Su 2 lt yaparim
Spor 30 dk yürüyüş
Anka
Akşam çok acıktım mercimek çorbası içtim demeyeceksin dimiMenüm
Kahvalti 8de yagda iki yumurta, yarim dilim ekmek, yarim domates ve kahve
Ara bir muz, 4 ceviz, sutlu kakao
Öglen 2de etli sandvic
Aksam 6da bir kase ev yapimi yogurt.
Bugün iki litre su ictim
Akşam salata da mı yesen.Kızlar,
Akşam zaman olmaz belki. Ben de paylaşayım menümü. Değişiklik olursa düzeltirim sonra.
Saat 09 civarı 1 sütlü kahve
Saat 10 civarı Kahvaltı:
1 Haşlanmış yumurta, 2-3 Kaşık Labne, 8-9 Zeytin, Bir dilim TB ekmeği, 1 ceviz
Saat 11 civarı 1 Yeşil çay
Saat 13 Öğle yemeği
1 bardak ayran, Salata
Yemekten sonra 1 Türk Kahvesi
Saat 16, 1 Mandalina
Saat 19 civarı,
Mercimek çorbası, 1 dilim TB Ekmeği
Yemekten sonra 1 yeşil çay
Saat: 20-21, 1 Elma
Çok yakın arkadaşlarımı ben de sık sık çağırırım evi kırklayıp yemeği yapar giderlerdi sağolsunlarGecen ctesi çok yakın iki arkadaşımı hem kahvaltıda hem akşam yemeğinde ağırladım. O yüzden bi gazla ben çağırdım.teşekkür ederim. Hazırlıklarım bitti şükür. Oturdum şimdi
Kadinlarin boylari 1.78 ile 1.90 arasiSenden uzununu düşünemiyorum benim iki katım olur sanırım
Yok yok kahve icerim en fazlaBu takım seninle gurur duyuyor
Afiyet olsun canım
Akşam çok acıktım mercimek çorbası içtim demeyeceksin dimi
Akşam salata da mı yesen.
Valla kızlar az yiyip gece kaçamak yapacaksınız diye korkuyorum
Senden iyilere değil senden kötülere bak her zaman demişleren iyisi otur ağır yaşamlar izle sen
Oooooo nooooo çok şükür çevrem 155-165 arasıKadinlarin boylari 1.78 ile 1.90 arasi
Al benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.Biraz çamaşır vardı onları katladım, mutfak dolaplarını dıştan sildim. Çocuklara yemek yedirdim kendim yulaf lapası yedimalışamadım şunun tadına bi türlü.
Yaa artık emzirmek çok zor gelmeye başladı yoruldum yaa. 5-6 ay daha emzirip bırakacağım rahat rahat diyet yaparım o zaman3 yıldır emziriyorum resmen
Okudum okumaz mıyım1. Kuralımız karar defterini okumak okumadınız mı
Benim küçüklerin arası 2 yaş. Hamileyken de emzirdim ben. İlk ikisini emzirememiştim içimde kalmıştı nasıl içten dua etttiysem 3 yıldır çocuk emziriyorumAl benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.
Çalışkan öğrenciOkudum okumaz mıyım
Kızım 19ay emdi hiç bir şey yemiyordu yolda arabada otobüste meme istiyorum diye baş baş bagiriyordu yakami çekiyordu bende kestim çok üzüldüm ama 10dk bir meme istiyorduBenim küçüklerin arası 2 yaş. Hamileyken de emzirdim ben. İlk ikisini emzirememiştim içimde kalmıştı nasıl içten dua etttiysem 3 yıldır çocuk emziriyorum
Nota hangi durumda alınıyor?@Elifcig93
@Cordelia_1605
@MorVampirella
fantastikaaa
Siz bu hafta listenin can damarlarısınız kızlar. Sizin kilonuz bölünmeyecek. Nolur yarın çok temiz beslenin. Yüksek yüzdeleriniz olsun.
Diğer arkadaşlar izinden döndüğü için eksi olarak girecekler maalesef. Derece yapamayız bu hafta zaten de nota almayalım ilk haftadan
19 aylık oglum yeni kestim sayılır 15 gün falan oldu inan ki iyiki diyorum çünkü bende anka gibi 3 yıldır emziriyordum arrık cok bunalmıstım. Bide oglum cok zayıftı çok güzel yemek yemeye basladı ve kilo aldı enteresan bi şekilde zekasıda açıldı sanki eskiden tek bildiği şey memeydi çünkü :))))Al benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.
Takip ediyorum seni
Benimki herşeyi yiyor. Memeyi cila niyetine emiyor.19 aylık oglum yeni kestim sayılır 15 gün falan oldu inan ki iyiki diyorum çünkü bende anka gibi 3 yıldır emziriyordum arrık cok bunalmıstım. Bide oglum cok zayıftı çok güzel yemek yemeye basladı ve kilo aldı enteresan bi şekilde zekasıda açıldı sanki eskiden tek bildiği şey memeydi çünkü :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?