Zor bir gün olmuş ondan ağrıyor olabili. Benim de boynum sırtım bacaklarım çok ağrıyordu. Magnezyum ve d vitaminim bitmiş resmen takviye kullandım geçti çok şükür. Yakın zamanda değerlerine baktırdın mı?Slm kızlar elektrikçi 3de geldi kablo sartel fln degisti 4 kata in çik yoruldum babam geldi beraber yemek yedik sonra akşam yemeği hazırlığı yaptım yeni oturdum
Telefonda şarz oldu cok şükür elektrik büyük bir şey onsuz hayat duruyor sanki
Sırtım çok ağrıyor neden diye diye kafayı yiyecegim psikolojik mi kasiliyorum bilmiyorum bu durum canımı sıkıyor
Afiyet olsun canım.Sabah(08.00)
Kahve
Öğle(12.00)
Fırın köfte 3 tane
3 kaşık bulgur pilavı
Akşam(17.30)
Tam buğday makarna 100 gr yağsız haşladım
Yoğurt
Sporu ilerleyen saatlerde yazarım. Daha bitirmedim devam edicem çünkü.
Ben de emziririm sanırım kıyamam gibi. Benim oğlum da sürekli emiyor hele gece ağzından çıkınca hemen uyanıyorKızım 19ay emdi hiç bir şey yemiyordu yolda arabada otobüste meme istiyorum diye baş baş bagiriyordu yakami çekiyordu bende kestim çok üzüldüm ama 10dk bir meme istiyordu
Şimdi diyorum keşke 2yasina kadar emseydi
Otalama 0,300 ün altında kalınca alınıyor canım.Nota hangi durumda alınıyor?
Erken kapatmışsın günü acıkmazsın inşallah.Slm kızlar bugun arkadasa davetliydim rica ettim ton balıklı salata ve pancar salatası yapmıştı sağolsun.
Sabah 10.00
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Domates
1 tam ceviz
2 adet patates kızartması
Akşam 15.00
Ton balıklı salata
Pancar salatası
1 adet minik patlıcan dolması
Ara17.00
Sütlü türk kahvesi
1 lokumcuk minik
Spor: arkadaasa yürüyerek gittim yarım saat hızlı tempoda yürüyüş yapmış oldum.
Çok çay, 1 litrede su içtiğim bir gün oldu.
Kız dün anlaştık el sıkıştık ya daha okumadın mıydıKuralları okuyup geliyorum
Ay hatırladım. Başarı hikayesini okumuştum.Sarayca Mor Vampirella siz ausun takımında mıydınız? Aus tan sonra benim kaptanlığım size yeterli gelmeyebilir belki benim beğendiğim tek kaptan austu
Acıkıyorum cnm acıkmam lazım zaten ama senin korktuğun şey olmaz merak etme.Zor bir gün olmuş ondan ağrıyor olabili. Benim de boynum sırtım bacaklarım çok ağrıyordu. Magnezyum ve d vitaminim bitmiş resmen takviye kullandım geçti çok şükür. Yakın zamanda değerlerine baktırdın mı?
Afiyet olsun canım.
Bitmeten spor çok heyecanlı
Ben de emziririm sanırım kıyamam gibi. Benim oğlum da sürekli emiyor hele gece ağzından çıkınca hemen uyanıyor
Otalama 0,300 ün altında kalınca alınıyor canım.
Erken kapatmışsın günü acıkmazsın inşallah.
Kız dün anlaştık el sıkıştık ya daha okumadın mıydı
Hem erken saatte yemişsin hem emziriyorsun ben abartılı bişey göremedim canım.Sabah tartıldım 63.9 kiloyum. Hedefim 58. Ama az sonra yazacaklarımı gördükten sonra senden bir halt olmaz demek serbest
24/19/19
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
Domates-salatalık-biber
1 dilim pide ekmeği
Ara 1- 11:30
Sade Türk kahvesi
1 adet kurabiye
Ara 2- 14:30
Bir avuç ceviz
Ara 3- 15:30
3 dilim portakal
3 dilim mandalina
Akşam yemeği 17:45
4 yk makarna
5 adet karnabahar köftesi
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Bir kupa adaçayını şimdi içtim. Dükkanı kapattım su hariç.
Akşam yemeğini abartmışım farkındayım öğle yemeği yemeyince böyle oldu, affedin
Spor yok, bi kaç gündür zumba yapıyordum bugün onu da yapamadım malesef
Valla sen daha çok kalori yakıyorsundur çocuklarlaEvet haklısın. Ben salona gitmedim hiç de beni de çocuklar bölüp duruyor. Kaç gün oldu ben de ip atlayacağım dimioyyy kendimi bölebilsem keşke üçe beşe
Okumadan kabul etmiştim zaten.Zor bir gün olmuş ondan ağrıyor olabili. Benim de boynum sırtım bacaklarım çok ağrıyordu. Magnezyum ve d vitaminim bitmiş resmen takviye kullandım geçti çok şükür. Yakın zamanda değerlerine baktırdın mı?
Afiyet olsun canım.
Bitmeten spor çok heyecanlı
Ben de emziririm sanırım kıyamam gibi. Benim oğlum da sürekli emiyor hele gece ağzından çıkınca hemen uyanıyor
Otalama 0,300 ün altında kalınca alınıyor canım.
Erken kapatmışsın günü acıkmazsın inşallah.
Kız dün anlaştık el sıkıştık ya daha okumadın mıydı
Adaçayının böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum, kokusunu çok seviyorum ama içmem bir süre. Zumbayı da aynı şekilde her gün yapmayım o zaman istesem de yapamıyorum gerçi.Hem erken saatte yemişsin hem emziriyorsun ben abartılı bişey göremedim canım.
Emzirirken ada çayı önermiyorlar. Sütü azaltıyormuş. Rezene, kimyon falan iç bence.
İnstagramda mr.mrs.meriç diye bi zumba hocası var o haftada 3-4 gün öneriyor zumbayı.
Kaç kilosun cnm. Hedefin kaç.Okumadan kabul etmiştim zaten. ☺
Yarından itibaren kuralları layıkıyla yerine getireceğim inşallah
Sabah tartıldım 63.9 kiloyum. Hedefim 58. Ama az sonra yazacaklarımı gördükten sonra senden bir halt olmaz demek serbest
24/19/19
Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
Domates-salatalık-biber
1 dilim pide ekmeği
Ara 1- 11:30
Sade Türk kahvesi
1 adet kurabiye
Ara 2- 14:30
Bir avuç ceviz
Ara 3- 15:30
3 dilim portakal
3 dilim mandalina
Akşam yemeği 17:45
4 yk makarna
5 adet karnabahar köftesi
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Bir kupa adaçayını şimdi içtim. Dükkanı kapattım su hariç.
Akşam yemeğini abartmışım farkındayım öğle yemeği yemeyince böyle oldu, affedin
Spor yok, bi kaç gündür zumba yapıyordum bugün onu da yapamadım malesef
Aus efsaneydiSarayca Mor Vampirella siz ausun takımında mıydınız? Aus tan sonra benim kaptanlığım size yeterli gelmeyebilir belki benim beğendiğim eskilerden tek kaptan austu
Yuuryus yapma şansın varsa tempolu yürüyüş yap yoksa fitness blender yaz google a onun kendine göre seçtiğin bir hitt cardio videosunu yap ilk hafta 10 dk sini yap zamanla artırırsın çok le gelebilir ilk gune gire cunkuAdaçayının böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum, kokusunu çok seviyorum ama içmem bir süre. Zumbayı da aynı şekilde her gün yapmayım o zaman istesem de yapamıyorum gerçi.
Kilomu yarın yazayımKaç kilosun cnm. Hedefin kaç.
Hadi inşallah
evet makarnayı suçluluk duygusuyla yedim ama çok seviyorum yaBence menü güzel makarna ve kurabiye hariç iyi .
Bakacağım hemen, teşekkürler :)Yuuryus yapma şansın varsa tempolu yürüyüş yap yoksa fitness blender yaz google a onun kendine göre seçtiğin bir hitt cardio videosunu yap ilk hafta 10 dk sini yap zamanla artırırsın çok le gelebilir ilk gune gire cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?