- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Günaydın canım inş iyileşirler benim kızımın öksürüğü hafifledi ama devam ediyorGünaydin kizlargüzel haberler gelsin bakalim.
Gece pek uyuyamadigimdan inanilmaz yorgun kalktim. Ev ahali uyuyor sadece hasta cocugum üstümde sallanip duruyor garibimtartilmaya first bulunca tartilacagim insallah
Sagolasin canim. Gönderme evet. Gecmis olsun kuzuya. Benimkiler de bir haftadir evde. Benim isim gücüm kaldi ama onlar iyi olsunlarda.Günaydın canım inş iyileşirler benim kızımın öksürüğü hafifledi ama devam ediyor
Dün anaokulundan gelince gözlerini ovusturup durdu bayaga kizarmisti sabah capaktan gözünü acamadi ağladı sismiste dr goturcem okula göndermedim
Afiyet olsun canım
Ben duraklamada olsam nacizane kahvaltımı erken yaparım, akşam şehriyeye hiç bulaşmam salatamı çoğaltırım. Benim diyetisyenim 90 gr et 1 bardak yoğurt bol salata veriyordu akşam yemeklerinde mesela.
Bekliyorum canım
Nane çayı, kekik çayı, maydanoz çayı ada çayı önerilmiyor canım. Isırgan, rezene anason papatya vb öneriyorlar.
Yaaa tabii onun gibi olmak gibi iddiam yok ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Canın sağolsun veririz hep beraber. Bakarsın listeye de çabuk girersin
Güzel afiyet olsun
Dayanırsın canım. Dayanamayacak olsam ben dayanamazdım. Her gün 1 kilo sütten 5 kase muhallei yapıp yiyordum
Olmadı haftada 1 yersin ekmek yemezsin çok sıkıntı değil ki
Afiyet olsun canım.
Sen kalabalık olduk diye mi stres yapıyorsun. Ben sana listeye alacağım dedim ya yerini ayıracağım. Stres yaptıkça da ödem olur.
Araya karışmış
Çok güzelbence senin de yüzün gülecek sabah tartıda çok heyecanlıyım
Afiyet olsun canım. Galeta bildiğimiz galetayı mı salataya kattın çok ilginç hiç duymadın
Ben umutluyum herkes çok güzel geçirdi
Evet. A101 lerde yaprak galetalar satılıyor tam buğdaylısı ve çörek otlusu var ben bazen kahvaltılarda da yiyorum. Lahana salatasını denediniz mi
2 haftada 1 anca yapıyorum zaten.Afiyet olsun canım
Ben duraklamada olsam nacizane kahvaltımı erken yaparım, akşam şehriyeye hiç bulaşmam salatamı çoğaltırım. Benim diyetisyenim 90 gr et 1 bardak yoğurt bol salata veriyordu akşam yemeklerinde mesela.
Bekliyorum canım
Nane çayı, kekik çayı, maydanoz çayı ada çayı önerilmiyor canım. Isırgan, rezene anason papatya vb öneriyorlar.
Yaaa tabii onun gibi olmak gibi iddiam yok ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Canın sağolsun veririz hep beraber. Bakarsın listeye de çabuk girersin
Güzel afiyet olsun
Dayanırsın canım. Dayanamayacak olsam ben dayanamazdım. Her gün 1 kilo sütten 5 kase muhallei yapıp yiyordum
Olmadı haftada 1 yersin ekmek yemezsin çok sıkıntı değil ki
Afiyet olsun canım.
Sen kalabalık olduk diye mi stres yapıyorsun. Ben sana listeye alacağım dedim ya yerini ayıracağım. Stres yaptıkça da ödem olur.
Araya karışmış
Çok güzelbence senin de yüzün gülecek sabah tartıda çok heyecanlıyım
Afiyet olsun canım. Galeta bildiğimiz galetayı mı salataya kattın çok ilginç hiç duymadın
Ben umutluyum herkes çok güzel geçirdi haftasını çok heyecanlıyım sabah için
Son çare sporu azalt canım
Elimden geldiğince işte.
İyi ki geldin. Hepinizi çok sevdim. Çok güzel bir grup olduk bence
Ayyyy vallahi cansın sen canım.
Sabah 8 de hastaneye gideceğiz kızımın raporu bitmiş rapor çıkaracağız akşama zor gelirim eve ama hastanede oturdukça girer bakarım.
Liste çok karışık yarın. Mezun olanlar izinden dönenler isim değiştirenler
maşallah azminden iradenden öpüyorum ❤❤
Aaaaa eksi çıkmayanı çarmıha germiyoruz neden geriliyorsun.
Olmaz bence güzel sonuç gelecek gelmezse de canınız sağolsun. Elinizden geleni yaptıktan sonra tartı bu gün olmazsa haftaya iner
Sevindim canım. Ben de arkadaşsız yapamam hiç olmadı telefonla konuşurum
Burda başka mesaj vardı niye değiştirdin ☺
Engelle gitsin. Bazen hoşlanmadığımız konularda hayır demeyi bilmek lazım. Ha ben de yapamıyorum o ayrı
Neyse onu yap harika kilo vermissin benceKızlar bende tartıldım
Pazartesi 86
Cuma 85
Aslında pazartesi 86.6 çıktım düz 86 bildirim yapayım dedim
Haftaya 83 görmek istiyorum hedefim olsun
Anka
Ben sporsuz kilo veremeyenlerdenim acta kalsam kilo veremem sabit kalirimNeyse onu yap harika kilo vermissin bence
Gayet güzel bir kilo vermissin canım yavasladi diye düşünme sporla hızlandıririz adım yarislarina devamGeçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.5
1 kilo vermişim. Ben bikaç aydır diyetteyim. Yaklaşık 100 kiloyla başlamıştım. Artık kilo vermem biraz yavaşladı malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?