Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydin kizlar güzel haberler gelsin bakalim.
Gece pek uyuyamadigimdan inanilmaz yorgun kalktim. Ev ahali uyuyor sadece hasta cocugum üstümde sallanip duruyor garibim tartilmaya first bulunca tartilacagim insallah
Günaydın canım inş iyileşirler benim kızımın öksürüğü hafifledi ama devam ediyor

Dün anaokulundan gelince gözlerini ovusturup durdu bayaga kizarmisti sabah capaktan gözünü acamadi ağladı sismiste dr goturcem okula göndermedim

Sagolasin canim. Gönderme evet. Gecmis olsun kuzuya. Benimkiler de bir haftadir evde. Benim isim gücüm kaldi ama onlar iyi olsunlarda.

Evet. A101 lerde yaprak galeta satılıyor. Tam buğdaylısı ve çörek otlusunu seviyorum. Sabah kahvaltılarda üzerine peynir domates koyup sandvici de lezzetli oluyor. Lahana salatasını denediniz mi ? Anka

Günaydınlar :)

Yediğim tüm eti karamları detokslamışım galiba bu hafta vücudumdan, bu nasıl bir ödemdir

68.3>65.3

10 kere filan tartılmışımdır herhalde bir yanlışlık mı var diye, yok hepsinde aynı çıktı. Deve gibi su depolamışım galiba karam yiye yiye

2 haftada 1 anca yapıyorum zaten.
Hep içtiğim bitkiler onlar dikkat ederim bundan sonra

Günaydın kızlar araniza cumartesi katılmıştım 87.6 ile ama asıl diyete perşembe günü 88.9 ile başlamıştım suan 86.6 kiloyum yani tam bir haftada 2.3 kg vermişim çok mutluyum. Ama araniza katılırken verdiğim kilo ile başlamış olarak verdiğim kilo şu şekilde

Başlangıç kilo: 87.6
Bugün: 86.6
Aradaki fark: 1 kg

Geçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.5
1 kilo vermişim. Ben bikaç aydır diyetteyim. Yaklaşık 100 kiloyla başlamıştım. Artık kilo vermem biraz yavaşladı malesef...
Gayet güzel bir kilo vermissin canım yavasladi diye düşünme sporla hızlandıririz adım yarislarina devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…