- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Ben tam buğday makarna aldım. Kalorisine baktım 100 gr da 300 kalori kdr vardı. Onu haşladım, yağlamadım. Canım makarna çektiği için onu yedim yoğurtlayıp.Hadi inşallah
evet makarnayı suçluluk duygusuyla yedim ama çok seviyorum ya
Olur cnm. Heyecan olsunKilomu yarın yazayım. Hedefim 60 .
Son zamanlarda fazla kilo aldım.
Olur cnm. Heyecan olsun
oğlum da çok seviyor bakayım bulursam öyle alayım ben de. Soslu yerim ama ben ya dayamamBen tam buğday makarna aldım. Kalorisine baktım 100 gr da 300 kalori kdr vardı. Onu haşladım, yağlamadım. Canım makarna çektiği için onu yedim yoğurtlayıp.
Amanın daha da mrk ettim şimdi
Bu gün şok yaşadım. yarına kadar hazmedeyim
Bakilmadi o testlere en kısa zamanda sağlık ocağına gidip yaptirayim bi haftadir var oksurukten dedim oda hafifledi sirt agrim devam ediyorZor bir gün olmuş ondan ağrıyor olabili. Benim de boynum sırtım bacaklarım çok ağrıyordu. Magnezyum ve d vitaminim bitmiş resmen takviye kullandım geçti çok şükür. Yakın zamanda değerlerine baktırdın mı?
Afiyet olsun canım.
Bitmeten spor çok heyecanlı
Ben de emziririm sanırım kıyamam gibi. Benim oğlum da sürekli emiyor hele gece ağzından çıkınca hemen uyanıyor
Otalama 0,300 ün altında kalınca alınıyor canım.
Erken kapatmışsın günü acıkmazsın inşallah.
Kız dün anlaştık el sıkıştık ya daha okumadın mıydı
Bu hafta menülerin çok güzeldi. Bence yarın hakettiğini verecek tartı sana.Umarim yarın listeye girebilirim ve kilom 71.8 in altında çıkar geçen hafta 72.1 'di
Umuyorum ama hep böyle yapıyorum yine gitmiyor artık napcagimi sasirdim ins öyle olur cnmBu hafta menülerin çok güzeldi. Bence yarın hakettiğini verecek tartı sana.
Sanırım siz spor salonuna gidiyorsunuz. Kas yapıyor olabilir misiniz ? Sadece meraktan soruyorum ondan tartıda aynı çıkıyor olabilir misiniz ?Umuyorum ama hep böyle yapıyorum yine gitmiyor artık napcagimi sasirdim ins öyle olur cnm
Takip ediyorum seni
Nasilsin
Sarayca Mor Vampirella siz ausun takımında mıydınız? Aus tan sonra benim kaptanlığım size yeterli gelmeyebilir belki benim beğendiğim eskilerden tek kaptan austu
Aus efsaneydi... Ama seni az çok tanıyorum. En az Aus kadar ilgili birisin bence
Bendee bi de reglime 3 gün var stres oldum ya ödem çıkarsa diye :)Nedense bir gerildim yarın tartılacağım için
Hiç hoş değil bu kadar gerilmek ama :))) sinir oldumBendee bi de reglime 3 gün var stres oldum ya ödem çıkarsa diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?