Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bakilmadi o testlere en kısa zamanda sağlık ocağına gidip yaptirayim bi haftadir var oksurukten dedim oda hafifledi sirt agrim devam ediyor

Bugün yediklerim
09:00 tavada bi yumurta peynir 2 dilim tb ekmeği yeşil çay

12:30 10 adet çiğ fındık

15:00 bi kase corba 3 kaşık bulgur pilavi

17:00 şekersiz türk kahvesi

19:00 5 küçük kofte bi bardak ayran

21:00 yesil çay

Herkese iyi akşamlar diliyorum. Bugünkü menüm:
Kahvaltı (7.30)
1 tb ekmek ile tost
Küçük dilim peynir
Domates
Öğlen(12.30)
1 küçük kase domates çorbası
Ara(14.00)
3 gün kurusu arası 6 badem
Akşam(18.00)
Tavuklu galetalı salata 1 tabak
Su:2 lt
Yürüyüş bugün 5700 de kaldı maalesef umarım yarın herkes bol eksili günaydın der

Takip ediyorum seni

Nasilsin

İyiyim biraz tombikledim sen nasılsın
Sarayca Mor Vampirella siz ausun takımında mıydınız? Aus tan sonra benim kaptanlığım size yeterli gelmeyebilir belki benim beğendiğim eskilerden tek kaptan austu
Aus efsaneydi... Ama seni az çok tanıyorum. En az Aus kadar ilgili birisin bence

Evet Aus'taydık ama sen de çokkk ilgili çok tatlı bir kaptansın. Ben uzun süre takımlara girmem dışardan izlerim dediğim bir dönemdeyken hatta kilom 1 aydır duraklamadayken denk geldim sana ve iyi ki geldim kaptanım. İlgin ,sabrın ,yön vermen kırmadan nasıl güzel şeyler yapıyosun

Cordelia_1605 (86.9///%)
Elifcig93 (64.2///%)
MorVampirella(68.7///%)
fantastikaaa(88.5///%)

Anka Kaptanım yarına hazırlık yaptım sen bunu favorine at sabaha kalkabilirsem yardım ederim yine sen önce yetişirsen elinin altında olsun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…