İyiyim bende. Tombik tombik geziyorumİyiyim biraz tombikledim sen nasılsın
Evet Aus'taydık ama sen de çokkk ilgili çok tatlı bir kaptansın. Ben uzun süre takımlara girmem dışardan izlerim dediğim bir dönemdeyken hatta kilom 1 aydır duraklamadayken denk geldim sana ve iyi ki geldim kaptanım. İlgin ,sabrın ,yön vermen kırmadan nasıl güzel şeyler yapıyosun
Ayy benimde 2 oğlan. Kan çıkardı heralde3 oğlan anasıyım ben
Bi an oğlumun doğumgününde börek yaptığımı gelinin getirmediğini hayal ettim
Kas yapmak o kadar kolay değilmiş hocalara sordum en fazla 200 gr kas olur haftada diyolar o da 1 kilo versem 200 kas olsa haftada 800 gram vermiş olmam lazm ama 5 haftadır sabitSanırım siz spor salonuna gidiyorsunuz. Kas yapıyor olabilir misiniz ? Sadece meraktan soruyorum ondan tartıda aynı çıkıyor olabilir misiniz ?
Evet ya bide ben çok sosyal bir insanım. Hayatımda birileri olmadan çıldırabilirim. O yüzden çocukların koşullarında insanlarla görüşmeye çalışıyorum. Çok da iyi oluyor. Şükür güzel geçti gecemizÇok yakın arkadaşlarımı ben de sık sık çağırırım evi kırklayıp yemeği yapar giderlerdi sağolsunlar
Sıkılıyor dimi insan birileri gelsin muhabbet etsin istiyor
Bende oğlumu 19 aylıkken emmeden kestim. Mart ayında yani. Şimdi küçüğü emziriyorum. Valla keseceğim zamanı dört gözle bekliyorum. Bana da daral geliyor. Ama bir yandan da çok güzel bir duygu. Ya işte karışık duygular içindeyim.Al benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.
Afiyet olsun canımMenüm
Kahvaltı 12 30
2 yumurtalı 3 ince dilimli sucuklu omlet
3 yeşil zeytin
1 şekersiz çay
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen 16 30
3 köfte
1 dilim.cavdar
1 bardak ayran
Akşam 19 00
150 gram haşlanmış tavuk
Yarim kase tel sehriye corbasi
1 bardak ayran
Çok az salata 2 yk filan
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Spor 15 00
5 dk koşu
30 dk normal yuruyus
25 dk tempolu yürüyüş
100 ip atlama
15 dk bölgesel çalışma
15 dakka ağırlıklarla calisma
5 dakika bisiklet
Bekliyorum canımOkumadan kabul etmiştim zaten. ☺
Yarından itibaren kuralları layıkıyla yerine getireceğim inşallah
Nane çayı, kekik çayı, maydanoz çayı ada çayı önerilmiyor canım. Isırgan, rezene anason papatya vb öneriyorlar.Adaçayının böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum, kokusunu çok seviyorum ama içmem bir süre. Zumbayı da aynı şekilde her gün yapmayım o zaman istesem de yapamıyorum gerçi.
Yaaa tabii onun gibi olmak gibi iddiam yok ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Aus efsaneydi... Ama seni az çok tanıyorum. En az Aus kadar ilgili birisin bence
Canın sağolsun veririz hep beraber. Bakarsın listeye de çabuk girersinKilomu yarın yazayım. Hedefim 60 .
Son zamanlarda fazla kilo aldım.
Güzel afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah
1 kk kadar peynir
Yarım domates
Öğlen
1 yumurta ile omlet
Aksam
1 tabak taze fasulye
2 servis kaşığı bulgur pilavı
Üzüm ve 1 tk bal
Su 1.5 lt
Spor şimdilik 30 dk yürüyüş
aksam yapınca yazarım.
ilk gün bu şekilde oldu. Zamanla düzene sokacağım.☺
Dayanırsın canım. Dayanamayacak olsam ben dayanamazdım. Her gün 1 kilo sütten 5 kase muhallei yapıp yiyordumoğlum da çok seviyor bakayım bulursam öyle alayım ben de. Soslu yerim ama ben ya dayamam
Afiyet olsun canım.Bugün yediklerim
09:00 tavada bi yumurta peynir 2 dilim tb ekmeği yeşil çay
12:30 10 adet çiğ fındık
15:00 bi kase corba 3 kaşık bulgur pilavi
17:00 şekersiz türk kahvesi
19:00 5 küçük kofte bi bardak ayran
21:00 yesil çay
Eki Görüntüle 2547952
Sen kalabalık olduk diye mi stres yapıyorsun. Ben sana listeye alacağım dedim ya yerini ayıracağım. Stres yaptıkça da ödem olur.Umarim yarın listeye girebilirim ve kilom 71.8 in altında çıkar geçen hafta 72.1 'di
Araya karışmışBu hafta menülerin çok güzeldi. Bence yarın hakettiğini verecek tartı sana.
Çok güzel
Afiyet olsun canım. Galeta bildiğimiz galetayı mı salataya kattın çok ilginç hiç duymadınHerkese iyi akşamlar diliyorum. Bugünkü menüm:
Kahvaltı (7.30)
1 tb ekmek ile tost
Küçük dilim peynir
Domates
Öğlen(12.30)
1 küçük kase domates çorbası
Ara(14.00)
3 gün kurusu arası 6 badem
Akşam(18.00)
Tavuklu galetalı salata 1 tabak
Su:2 lt
Yürüyüş bugün 5700 de kaldı maalesef umarım yarın herkes bol eksili günaydın der ☺
Son çare sporu azalt canımUmuyorum ama hep böyle yapıyorum yine gitmiyor artık napcagimi sasirdim ins öyle olur cnm
Elimden geldiğince işte.İyiyim biraz tombikledim sen nasılsın
Evet Aus'taydık ama sen de çokkk ilgili çok tatlı bir kaptansın. Ben uzun süre takımlara girmem dışardan izlerim dediğim bir dönemdeyken hatta kilom 1 aydır duraklamadayken denk geldim sana ve iyi ki geldim kaptanım. İlgin ,sabrın ,yön vermen kırmadan nasıl güzel şeyler yapıyosun
Ayyyy vallahi cansın sen canım.Cordelia_1605 (86.9///%)
Elifcig93 (64.2///%)
MorVampirella(68.7///%)
fantastikaaa(88.5///%)
Anka Kaptanım yarına hazırlık yaptım sen bunu favorine at sabaha kalkabilirsem yardım ederim yine sen önce yetişirsen elinin altında olsun bu
11409 adım atmışım daha da saymam bugün yeter bu kadar
Aaaaa eksi çıkmayanı çarmıha germiyoruz neden geriliyorsun.Nedense bir gerildim yarın tartılacağım için
Olmaz bence güzel sonuç gelecek gelmezse de canınız sağolsun. Elinizden geleni yaptıktan sonra tartı bu gün olmazsa haftaya inerBendee bi de reglime 3 gün var stres oldum ya ödem çıkarsa diye :)
Sevindim canım. Ben de arkadaşsız yapamam hiç olmadı telefonla konuşurumEvet ya bide ben çok sosyal bir insanım. Hayatımda birileri olmadan çıldırabilirim. O yüzden çocukların koşullarında insanlarla görüşmeye çalışıyorum. Çok da iyi oluyor. Şükür güzel geçti gecemiz
Burda başka mesaj vardı niye değiştirdinAy bu numaramı verdiğim kız deli galiba Surekli yazıp arıyor sınır oldum napsam ki
Tüh yaa ateşleri mi varSorma hem de nasil
Birinin var. Ay kendimi alintiladim ,Biri cok fena digeri iyilesiyor cok sükür. Kötüsü bana da gecti galiba bogazim bir fena ve yarin arkadaslarim 5 günlük yatiya geliyor
Çok geçmiş olsunBiri cok fena digeri iyilesiyor cok sükür. Kötüsü bana da gecti galiba bogazim bir fena ve yarin arkadaslarim 5 günlük yatiya geliyor
Benim de bebek uyandı yine uyuttum. Yattım bakalım uyuyabilecek miyim.Sen niye uyumadim bakimAnka
Bu saatte olduğu kadar artık
Hadi geceler canim.Çok geçmiş olsuneve mikrop girdiği zaman herkese bulaşmasa olmaz
Benim de bebek uyandı yine uyuttum. Yattım bakalım uyuyabilecek miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?