Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyiyim bende. Tombik tombik geziyorum

Sanırım siz spor salonuna gidiyorsunuz. Kas yapıyor olabilir misiniz ? Sadece meraktan soruyorum ondan tartıda aynı çıkıyor olabilir misiniz ?
Kas yapmak o kadar kolay değilmiş hocalara sordum en fazla 200 gr kas olur haftada diyolar o da 1 kilo versem 200 kas olsa haftada 800 gram vermiş olmam lazm ama 5 haftadır sabit

Çok yakın arkadaşlarımı ben de sık sık çağırırım evi kırklayıp yemeği yapar giderlerdi sağolsunlar
Sıkılıyor dimi insan birileri gelsin muhabbet etsin istiyor
Evet ya bide ben çok sosyal bir insanım. Hayatımda birileri olmadan çıldırabilirim. O yüzden çocukların koşullarında insanlarla görüşmeye çalışıyorum. Çok da iyi oluyor. Şükür güzel geçti gecemiz

Al benden de o kdr çok yoruldum emzirmekten. Ama bırakınca da eminim emdiği zamanları özlerim. Şuan 18 aylık. 22 gibi kesme çalışmaları yapmayı planlıyorm.
Bende oğlumu 19 aylıkken emmeden kestim. Mart ayında yani. Şimdi küçüğü emziriyorum. Valla keseceğim zamanı dört gözle bekliyorum. Bana da daral geliyor. Ama bir yandan da çok güzel bir duygu. Ya işte karışık duygular içindeyim.

Oyy bebek sebepsiz yere huysuzlandı çok zor uyuttum yeni totomun üstüne oturdum.. bi geçmişe bakayım. Ama sesim çıkmazsa uyuyup kalmışım demektir

Afiyet olsun canım
Ben duraklamada olsam nacizane kahvaltımı erken yaparım, akşam şehriyeye hiç bulaşmam salatamı çoğaltırım. Benim diyetisyenim 90 gr et 1 bardak yoğurt bol salata veriyordu akşam yemeklerinde mesela.

Okumadan kabul etmiştim zaten. ☺
Yarından itibaren kuralları layıkıyla yerine getireceğim inşallah
Bekliyorum canım
Adaçayının böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum, kokusunu çok seviyorum ama içmem bir süre. Zumbayı da aynı şekilde her gün yapmayım o zaman istesem de yapamıyorum gerçi.
Nane çayı, kekik çayı, maydanoz çayı ada çayı önerilmiyor canım. Isırgan, rezene anason papatya vb öneriyorlar.

Aus efsaneydi... Ama seni az çok tanıyorum. En az Aus kadar ilgili birisin bence
Yaaa tabii onun gibi olmak gibi iddiam yok ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

Kilomu yarın yazayım . Hedefim 60 .

Son zamanlarda fazla kilo aldım.
Canın sağolsun veririz hep beraber. Bakarsın listeye de çabuk girersin

Güzel afiyet olsun

oğlum da çok seviyor bakayım bulursam öyle alayım ben de. Soslu yerim ama ben ya dayamam
Dayanırsın canım. Dayanamayacak olsam ben dayanamazdım. Her gün 1 kilo sütten 5 kase muhallei yapıp yiyordum
Olmadı haftada 1 yersin ekmek yemezsin çok sıkıntı değil ki

Afiyet olsun canım.

Umarim yarın listeye girebilirim ve kilom 71.8 in altında çıkar geçen hafta 72.1 'di
Sen kalabalık olduk diye mi stres yapıyorsun. Ben sana listeye alacağım dedim ya yerini ayıracağım. Stres yaptıkça da ödem olur.

Bu hafta menülerin çok güzeldi. Bence yarın hakettiğini verecek tartı sana.
Araya karışmış
Çok güzel bence senin de yüzün gülecek sabah tartıda çok heyecanlıyım

Afiyet olsun canım. Galeta bildiğimiz galetayı mı salataya kattın çok ilginç hiç duymadın
Ben umutluyum herkes çok güzel geçirdi haftasını çok heyecanlıyım sabah için
Umuyorum ama hep böyle yapıyorum yine gitmiyor artık napcagimi sasirdim ins öyle olur cnm
Son çare sporu azalt canım

Elimden geldiğince işte.
İyi ki geldin. Hepinizi çok sevdim. Çok güzel bir grup olduk bence
Ayyyy vallahi cansın sen canım.
Sabah 8 de hastaneye gideceğiz kızımın raporu bitmiş rapor çıkaracağız akşama zor gelirim eve ama hastanede oturdukça girer bakarım.
Liste çok karışık yarın. Mezun olanlar izinden dönenler isim değiştirenler

11409 adım atmışım daha da saymam bugün yeter bu kadar
maşallah azminden iradenden öpüyorum
Nedense bir gerildim yarın tartılacağım için
Aaaaa eksi çıkmayanı çarmıha germiyoruz neden geriliyorsun.

Bendee bi de reglime 3 gün var stres oldum ya ödem çıkarsa diye :)
Olmaz bence güzel sonuç gelecek gelmezse de canınız sağolsun. Elinizden geleni yaptıktan sonra tartı bu gün olmazsa haftaya iner
Sevindim canım. Ben de arkadaşsız yapamam hiç olmadı telefonla konuşurum

Ay bu numaramı verdiğim kız deli galiba Surekli yazıp arıyor sınır oldum napsam ki
Burda başka mesaj vardı niye değiştirdin
Engelle gitsin. Bazen hoşlanmadığımız konularda hayır demeyi bilmek lazım. Ha ben de yapamıyorum o ayrı

Biri cok fena digeri iyilesiyor cok sükür. Kötüsü bana da gecti galiba bogazim bir fena ve yarin arkadaslarim 5 günlük yatiya geliyor

Günaydin kizlar güzel haberler gelsin bakalim.
Gece pek uyuyamadigimdan inanilmaz yorgun kalktim. Ev ahali uyuyor sadece hasta cocugum üstümde sallanip duruyor garibim tartilmaya first bulunca tartilacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…