- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
O zmn birkaç günlük bir detoks sok araya. Detokslarda kilo durmalarında etkili.Ven bi 3 hafta önce 10 gün spor yapmadım 500 gram arttım ve daha bu hafta yeni gitti 3 haftadır o aldığım 500 gram yeni verebildim daha eksiye geçemedim . Ne yaparsam olmuyor çözemedim çok garip .
Beceremediğim tek şey ama artık yapicamO zmn birkaç günlük bir detoks sok araya. Detokslarda kilo durmalarında etkili.
Belki vücudun bu kiloyu sevdi bir sürelik bisey olmaz. Zaten boyun uzun kilon da cok yok bundan sonra gidecek kilolar direnc göstererek gidecek demekki. Az az da olsa gidecek merak etme.Ven bi 3 hafta önce 10 gün spor yapmadım 500 gram arttım ve daha bu hafta yeni gitti 3 haftadır o aldığım 500 gram yeni verebildim daha eksiye geçemedim . Ne yaparsam olmuyor çözemedim çok garip .
Spor şeklini değiştirebilirsin belki, yüzme vs gibi.Beceremediğim tek şey ama artık yapicam
Evet ben de yılbaşına 60 kg dedim bakalım :) Kendimi yılbaşında güzel bir elbise ile ödüllendirmek istiyorum.Kendime kilo hedefleri koydum önemli günlere göre. Mesela aralik ortasinda Istanbula gidecegim o zamana 74 dedim. Dogumgünüme 71 dedim. Böyle böyle hedefler koydum.
Çok isterim ama işte burda yuzebilecegim bir yer bulursamSpor şeklini değiştirebilirsin belki, yüzme vs gibi.
69 ilk hedefimdi ama daha ona bile ulasamadim ona üzülüyorumBelki vücudun bu kiloyu sevdi bir sürelik bisey olmaz. Zaten boyun uzun kilon da cok yok bundan sonra gidecek kilolar direnc göstererek gidecek demekki. Az az da olsa gidecek merak etme.
Bence uzulme vucudun cok guzel gayet ınce fıt gorunuyorsun zaten boyun uzun. Arkadasın dedıgı gıbı detoks yapabılırsın.. yag yakıcı caylar var arastırıp ıcebılırsın69 ilk hedefimdi ama daha ona bile ulasamadim ona üzülüyorum
Alıcam canım
Hımmm anladım teşekkür ederim. Lahanayı deneymedim daha ilk fırsatta deneyeceğimEvet. A101 lerde yaprak galeta satılıyor. Tam buğdaylısı ve çörek otlusunu seviyorum. Sabah kahvaltılarda üzerine peynir domates koyup sandvici de lezzetli oluyor. Lahana salatasını denediniz mi ?Anka
Yaaa maşallah çok güzel gitmiş tebrik ederimGünaydın herkese ilk kilo bildirimi mi yapıyorum. Başlangıç kilom 83.3 idi. 5 gün sonunda bu sabahki kilom 80.7. Yani ilk 5 günde toplam 2.6 kilo kaybettim.
Günaydınlar :)
Yediğim tüm eti karamları detokslamışım galiba bu hafta vücudumdan, bu nasıl bir ödemdir
68.3>65.3
10 kere filan tartılmışımdır herhalde bir yanlışlık mı var diye, yok hepsinde aynı çıktı. Deve gibi su depolamışım galiba karam yiye yiye
Seninki de çok iyi verdiğim hedefi 12 den vurmuşsun
Kızlar geçenhafta 77.1
Bugün 76.9
Kabızlık sorunum var. Halletmem gerekiyor. Kefir alacam bugün o iyi geliyor
Maşallah sen de çok iyi vermişsinGünaydın kızlar araniza cumartesi katılmıştım 87.6 ile ama asıl diyete perşembe günü 88.9 ile başlamıştım suan 86.6 kiloyum yani tam bir haftada 2.3 kg vermişim çok mutluyum. Ama araniza katılırken verdiğim kilo ile başlamış olarak verdiğim kilo şu şekilde
Başlangıç kilo: 87.6
Bugün: 86.6
Aradaki fark: 1 kg
Çok güzel canım tebrik ederimKızlar bende tartıldım
Pazartesi 86
Cuma 85
Aslında pazartesi 86.6 çıktım düz 86 bildirim yapayım dedim
Haftaya 83 görmek istiyorum hedefim olsun
Anka
Çok güzel canım kilo azaldıkça yavaşlayacak zatenGeçen hafta: 88.5
Bu hafta: 87.5
1 kilo vermişim. Ben bikaç aydır diyetteyim. Yaklaşık 100 kiloyla başlamıştım. Artık kilo vermem biraz yavaşladı malesef...
Söylemem şimdi moralin bozulmasın
Yaaa maşallah ama çok sevindimKizlar slm benim sonucum bekledigimden cok iyi cikticünkü hic spor yapamadim biliyorsunuz.
Gecen hafta 80.4 ile ilk bildirimimi yapmistim bugün 77,9Anka
2,5 kilo gitmis cok sükür
Geçen hafta kaçtın ki bi bakayım. Takıma da hiç gelmedin aktif olmadınGünaydın herkese, 86,5 Kg. Maalesef
Hoş geldiniz ama maalesef bizim takımda yer yok. Diğer takımlara bi bakın isterseniz listede hiç yerimiz yok.Günaydın lar ben yeni üyeyim bu guruba katılmak istiyorum kabul ederseniz
Pazartesi başladım 65 kilo ile
Bügün Ki kilo 64 50
Boy 1.57
Hedef 58
Yaaa bak çok güzel gelmiş ben çok beğendim emeklerine sağlıkGünaydın Kızlar,
Musmutlu günler hepimize
Geçen Hafta: 64,0
Bugün: 63,1
Umarım bi daha görmem şu 64 leri. 3-4 haftadır 64. delircektim artık.
Spora ara vermeyeceksin. Hafifketeceksin bence. Geldiğinden beri sabitim takıldım durakladım diyorsun beynini de şartladın.Spora ara verincede kesin kilo veremem bu sefer vucut bisnda hareketszlesecsk zaten daha yeni verdimki spora ara ben 3 hafta once 10 gun spor yapmadim
Mantı yemesen yıkılacakmış buralar harikaHAYIRLI cumalar kızlar. dun utancımdan bıldırım yapamadımaksam mantı yedım esım ıstedı yaptım yedım bu sabah tartıldım veee gecen cuma 76.5 bu hafta 75.2 çıktım cok mutluyum yenı başlamadım 82 den başladım. kaçamakta yaptım ama aksam 5ten sonra ağzıma lokma almadım. toplam 1.300 gr gıttı cok ıyı benım ıcın cunku acelem +yok
Kaptan Kasım ayında girebilecekti sanırım takımaSiz ne zaman listeye gireceksiniz?
Anka kötü bir hafta geçirdim. Katılım sağlayamadım. İnşallah bu hafta efsane geri dönecek
Elinize, emeğinize sağlık. TeşekkürlerListedeki Üyeler
Cordelia_1605 (86.9/86.5/0.4/%0.46)
Elifcig93 (64.2/63.1/1.1/%1.71)
MorVampirella(68.7/68/0.7/%1)
fantastikaaa(88.5/87.5/1/%1.12)
12. Takım ortalaması : 1,07
Anka kaptanım sende kontrol edersin, kolay gelsin. Akşama işte olacağım. Kuzuna geçmiş olsun
Liste Dışı Üyeler
Anka 72/
asya_01 77,1/76,9/-0,2
mavimli 80,4/77,9/-2,5
Su perisi86 86/
Mavi95 72,1/
aslihancngz 68,3/65,3/-3
Kosantosbaa 63/
zeyas 87,6/86,6/-2,3
asliayet 76,5/75,2/-1,3
S Seyyaray 83,3/80,7/-2,6
cemrenil 66/64,4/-1,6
Sarayca 75,2 (ilk bildirim)
Çok sağol canım ellerine sağlıkListedeki Üyeler
Cordelia_1605 (86.9/86.5/0.4/%0.46)
Elifcig93 (64.2/63.1/1.1/%1.71)
MorVampirella(68.7/68/0.7/%1)
fantastikaaa(88.5/87.5/1/%1.12)
12. Takım ortalaması : 1,07
Anka kaptanım sende kontrol edersin, kolay gelsin. Akşama işte olacağım. Kuzuna geçmiş olsun
Liste Dışı Üyeler
Anka 72/
asya_01 77,1/76,9/-0,2
mavimli 80,4/77,9/-2,5
Su perisi86 86/
Mavi95 72,1/
aslihancngz 68,3/65,3/-3
Kosantosbaa 63/
zeyas 87,6/86,6/-2,3
asliayet 76,5/75,2/-1,3
S Seyyaray 83,3/80,7/-2,6
cemrenil 66/64,4/-1,6
Sarayca 75,2 (ilk bildirim)
Tamam hadi bakalım bekliyoruzSiz ne zaman listeye gireceksiniz?
Anka kötü bir hafta geçirdim. Katılım sağlayamadım. İnşallah bu hafta efsane geri dönecek
Zaten deneme süresinin amacının biri de bu ilk hafta ödem vs gittiği için çok gidiyor. Bu hafta daha çok çalışıp haftaya derece yapacağızTüm takımı tebrik ederim herkes çokkk güzel kilolar vermiş eğer daha çok kişi takımda olabilseydi çok güzel derece alırdık kızlar
Rica ederim kaptanım. İnşallah yaparızÇok sağol canım ellerine sağlık
Tamam hadi bakalım bekliyoruz
Zaten deneme süresinin amacının biri de bu ilk hafta ödem vs gittiği için çok gidiyor. Bu hafta daha çok çalışıp haftaya derece yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?