Sağol canım. Şaka yapıyorum canım. Sabah çok aceleyle çıktık tartılamadım. Şimdi eve girdim yeni tartıldım ama tabii su içtim yemek yedim falan 72,3 geldim. Demek ki 71 lerdeymişim. Sen kaçsın.Anka geçmiş olsun canım öncelikle. Kilo kısmı işin esprisi. Ama söyle yine de sen üzülmem ben. Gaza gelirim belki
71.6 çıktım ben de.Sağol canım. Şaka yapıyorum canım. Sabah çok aceleyle çıktık tartılamadım. Şimdi eve girdim yeni tartıldım ama tabii su içtim yemek yedim falan 72,3 geldim. Demek ki 71 lerdeymişim. Sen kaçsın.
Gireceksin canım. Ama yüzden bölünecek
Alıcam canım
Hımmm anladım teşekkür ederim. Lahanayı deneymedim daha ilk fırsatta deneyeceğim
Yaaa maşallah çok güzel gitmiş tebrik ederim
birazı da yağdır artık harikasın maşallah
Seninki de çok iyi verdiğim hedefi 12 den vurmuşsun
Sabahları kayısı yesen üzerine su içsen faydası olur bence zamanla. Yani 2-3 gün deneyip bırakma bi 10 gün dene bence.
Maşallah sen de çok iyi vermişsintebrik ederim
Çok güzel canım tebrik ederim
Büyük hedef koyma küçük küçük hedefler koyalım fazla gelirse yine gelsin
Çok güzel canım kilo azaldıkça yavaşlayacak zatentebrik ederim
Söylemem şimdi moralin bozulmasın
Yaaa maşallah ama çok sevindimtebrik ederim
Geçen hafta kaçtın ki bi bakayım. Takıma da hiç gelmedin aktif olmadın
Hoş geldiniz ama maalesef bizim takımda yer yok. Diğer takımlara bi bakın isterseniz listede hiç yerimiz yok.
Yaaa bak çok güzel gelmiş ben çok beğendim emeklerine sağlık
Spora ara vermeyeceksin. Hafifketeceksin bence. Geldiğinden beri sabitim takıldım durakladım diyorsun beynini de şartladın.
Sanırım listeye girmeye uygun durumun. Alayım mı?
Mantı yemesen yıkılacakmış buralar harikatebrik ederim
Teşekkürler canimBence uzulme vucudun cok guzel gayet ınce fıt gorunuyorsun zaten boyun uzun. Arkadasın dedıgı gıbı detoks yapabılırsın.. yag yakıcı caylar var arastırıp ıcebılırsın
Listede olsan motive olurdun belki. Neyse bakalım bu hafta da bekle o zaman.alma beni listeye, tam motive olamıyorum takımı da etkilemeyim
Hedef 65 yazıyorumOlur alın elimden geleni yapacağım söz
Yarın sabah aç karnına tartılayım inşallah. Ama baya yakaladım seni71.6 çıktım ben de.
Yarın sabah aç karnına tartılayım inşallah. Ama baya yakaladım seniben sana dedim sen bana doğru ben sana doğru ortada buluşacağız diye
Her hafta aynı hadi görelim artık ama yaaAma regl haftamdayım. Çok normal. Sen beni haftaya gör
Yaz canimHedef 65 yazıyorum
Tüh sevinsem mi üzülsem mi bilemedimGireceksin canım. Ama yüzden bölünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?