Çeyrek simitten nolcak canım. Daha sık gel bence bu iradeli ve çalışkan arkadaşları gördükçe sen de gaza geleceksinyaa çeyrek simitleri görünce kendimden utanıyorum cidden, motive olsam buradan çıkmam da engel olamıyorum ki kendime.
Çeyrek simitten nolcak canım. Daha sık gel bence bu iradeli ve çalışkan arkadaşları gördükçe sen de gaza geleceksin
LAydLiNe kaptanım her gün yarım simitle kaç kilo vermiştin
Gezdiğin gördüğün senin olsun sen yiyeceklerinden haber verKizlar yatili misafirim geliyor cok sevdigim arkadaslarim hem sehri dolastiracagim hem bol muhabbet edecegiz birkac gün cok aktif olamayabilirimAnka
Tamamdir haftaya hedef 77 koydum kendime.Gezdiğin gördüğün senin olsun sen yiyeceklerinden haber verkaçamak yok dimi canım. Bak haftaya 1. olacağız takım olarak her gün menülerini bekliyorum:
Ben de herkesten beklediğim kiloları yazacağım müsait olunca.Tamamdir haftaya hedef 77 koydum kendime.
Çeyrek simitten nolcak canım. Daha sık gel bence bu iradeli ve çalışkan arkadaşları gördükçe sen de gaza geleceksin
LAydLiNe kaptanım her gün yarım simitle kaç kilo vermiştin
yanında neler oluyordu? bi de gün içinde başka kh alıyor muydun kaptanım?85' ten 61 e inerken kahvaltımda genelde yarım simit oluyordu.
Acele etmeden yavaş yavaş azaltalım o zaman canım. Ben öyle haftada 2-3 kilo beklemiyorum kimseden. Bak hedefler koyacağım akşama en fazla beklediğim 800-900 gr 1 kilo bile değil. Sen de gözünde büyütme haftada 800 gr verirsin bence yapabilirsin. Bunun için aç kalmana da gerek yoksorun o değil, çeyrek simitle doyanlarben onu tadımlık alıyom da
Benimde 91 den 71 e inerken haftada 1 tam simit vardı85' ten 61 e inerken kahvaltımda genelde yarım simit oluyordu.
85' ten 61 e inerken kahvaltımda genelde yarım simit oluyordu.
Simit diyeti mi yapalım nedirBenimde 91 den 71 e inerken haftada 1 tam simit vardı
Yok tabiki 2 3 haftada 1 yemek lazım devamlilik için herşeyden tamamen kısmak ve yasaklamak bence yanlış . Diyetin ilk zamaniysa tmm da benim gibi 7 aylık bi diyetse insan bi süre sonra patlar herşeye saldırır . Ama suanki sorunumu çözmem lazım 6 haftadır aynıyımSimit diyeti mi yapalım nedirŞok şok şok ünlü manken bilin bakalım neyle zayıfladı?? Azz sonraaa
İnsanlara kulak kabartma, bizim ülkemizde kilo verme olayı pek doğru anlaşılmıyor çünkü. Yani neden vermek istedğini anlayacaklarını sanmıyorum, o yüzden anlatmaya uğraşma. En iyisi paylaşmamak oluyor işte bu durumda.Kızlar beni kimse anlamıyor hem az yiyip istediğim şeyleri yiyemeyip spor yapıyorum hem de hiç kilo veremiyorum . Sizin için demiyorum yakınlarım için sözüm hep diyolar aman kafaya bunumu takıyorsun aman sen artık kilo verme yok nerenden vereceksin yeter bu kadar filan .kimse anlamıyor mide üstüm hala katlaniyir ve avuç dolduran yağlarım var oturuncA iç bacak ve sırtım ve kollarım yagli . Ideal kilom 67 ben hala 72 yim .72 kilo nasıl verecek kilosu olmaz hala ideal kilomda bile değilim . Boyum uzun diye sanırım 65 filan gösteriyorum ama 72 yIm diyorum hala yeter diyolar iyice sinirime dokunmaya baslsdiya kimse beni anlamıyor. Yemeyip spor yapıp karsiligini alamamak çok üzücü ve 72 çok bi kilo .
Evet yeme alışkanlıkları kötü biriysen o patlıyor yani. O yüzden canın çekince abartmamak en iyi yöntem. Haa ama kendini değiştirmeye çalışıyorsan o ayrı bir mevzu, öyle arkadaşlara da saygı duyuyorum. Çevremde var glutensiz beslenmeye çalışanlar ve insanların olumsuz yorum yapması hoş olmuyor bence. Yani bir yola baş koymuş, olumsuz yorumlarını kendine sakla değil mi? Başaramazsa da kendi başaramasın görsün ya da belki başaracak.Yok tabiki 2 3 haftada 1 yemek lazım devamlilik için herşeyden tamamen kısmak ve yasaklamak bence yanlış . Diyetin ilk zamaniysa tmm da benim gibi 7 aylık bi diyetse insan bi süre sonra patlar herşeye saldırır . Ama suanki sorunumu çözmem lazım 6 haftadır aynıyımdelirecem valla bi 69 u göremedim ne zormus ya 7 aydır hedefim olan 69 a 3 kilo yakınım ama 6 haftadır 3 kilo değil 500 gram bile veremedim
Paylaştım da düzelteyim canımAnka canım listeyi paylasmadan MorVampirella ve fantastikaa nın yüzdelerini düzeltebilir misin onlarda kücük hatalar olmus
Fantastikayı düzelttim paylaşımdaki haline bakar mısın. Maviyi dem6 ya böldüm 4 e bölmüşüm öncekinde.Anka canım listeyi paylasmadan MorVampirella ve fantastikaa nın yüzdelerini düzeltebilir misin onlarda kücük hatalar olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?