Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Getirirm kaptanım evelallah fazlasıda gelir belki

İyi akşamlar kızlar yarım saat sonra spora gideceğim menüm belli boğaz yollarını kapatalı 1 saat oldu ama spor dönüşü yazacağım menümü. Sporda yapacaklarım belli ama yapmadigim sporu yazmayayım dedim

Daha fazla veririm insanlah. Teşekkür ederim

Süper hepinizi tebrik ederim.

İnşallah hedefim tam 1 kg verebilmek bu hafta Menümü yazmadan önce açıklamak istiyorum regl olmama rağmen bu hafta 1.4 kg vermem dolayısıyla biraz miktarını azaltarak ev halkıyla aynı şeyler yemeye karar verdim. Ama tabii ki sadece bugünlük
~Kahvaltı(7.30)
1 tam buğday unundan içi peynir, domates ve bol yeşillik dolu krep dürüm
1haslanmış yumurta
~ara(14.00)
Bir kaç fındık ,1 yaprak galeta
~akşam(18.30)
Yarım kaşarlı,yumurtalı pide (kendim yaptım)
~1 saate kadar bugün yaptığım bisküvili pastadan 1 dilim yemeyi planlıyorum yeşil çay ile adım sayımı ilerleyen saatlerde bildireceğim. Ne düşünüyorsunuz sayın @Anka

Bence 900 gr verebilirim. Yani elimden geleni yapacağım bakalım tartı -900 gösterecek mi

Elimden gelenin fazlasını yapıcağım kaptanım
Kizcemi banyo yaptirip yarim kalan yuruyusumu evin içinde yaparım uyumadan menumu paylasirim bugün de hafif geçti çok şükür

Bezelye şeker orani yüksek borekte var ayni öğünde
Eminim sporu fazla tutup yakarsin sen

Kızlar hepimiz çok iyiyiz, başlamak bitirmenin yarısıdır derler. Yeni başlayanlar için güzel bir başlangıç oldu, takım değiştirenler için de inşallah olmuştur.
Nasıl 3 kilo verdin cnm 1 haftada ya hayatımda 1 kez öle yaptım ben valla helal olsun G gunesli gunler
Diyorum ya çok çok kötü beslenme ve yediğim karbonhidratlar aşırı su tutmuştu muhtemelen. Yani su çoğu muhtemelen:) zaten haftada 2 kg fazla vermek aslında sağlıklı değil diye biliyorum. Ama bu ilk hafta olduğu için ödem gitmesidir diye düşünüyorum.
En son 64leri hamilelik başında görmüştüm ki bu da neredeyse 3 yıl önceye tekabul ediyor. Bakalım inşallah ankacım Kaptancım
Benden bu kadar akşam gelirim inşallah çok yoruldum bu gün
Teşekkür ederiz, o kadar işinin arasında bizi de ihmal etmedin.
Evet G gunesli gunler sırrını paylaş lütfen bu ara 3 kilo vermeye cok ihtiyacım var
Canım yukarıda da yazdım, muhtemelen ödem gitti ilk haftamdı çünkü. Bol bol su içtim yürüdüm.

Bugün menüm:

Sabah 9.00
3 köfte
3 tane patates kızartması
1 avuç badem

Akşam üstü 17.00
Bir avuç badem
Bir kaç çatal tonbalığı (çok acıktım, akşam yemeğine saldırmamak için)

Akşam 19.30
Mercimek çorba
Tatar böreği (1 kaseden az olmuştur)
Turşu fasülye (fazla kaçırdım)
Üzüm

Su > 2 lt

Adım 8000

Eklentiler

• Screenshot_20191025_194905_com.huawei.health.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 19
Ödül günü yapmışsın kendine, bence olabilir

Ooo çok iddialı geliyorsun hadi bakalım yarışa varim

Mor Vampirella nasılsın canım nasıl gidiyor? Okumaya devam etsek mi topikte? Ya da siz ediyor musunuz? Görmemiş olabilirim.
Sevindim seni gördüğümee ben okuma topigine Yazmıştım o zaman dönüş yapmadı moni abla simdi açılmış ama ben bi okuma topigi acmistim beklerim her zaman al gel herkesii :)

Ziyarete geldim :)
Minimalden takip ediyorum burda görünce selam vereyim dedim surekli bakip yazmayan o kişi benim
HAdi ya ben de çorbalı bir şeyler gördüm de... Tam olarak bilen var mı merak ettim.
Ben biliyorum canım uygun olunca bulup yazayim

Harika ben daha iyisi için cabalayacagim kaptanım ❤

Meydan okuyorsun yani hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…