Tamam canım bakayım hemenFantastikayı düzelttim paylaşımdaki haline bakar mısın. Maviyi dem6 ya böldüm 4 e bölmüşüm öncekinde.
Yordum seniTamam canım bakayım hemen
Olsun canım önemli değil simdi kontrıl ettim ortalama da dogru tebrik ederim herkesiYordum seni
Listeyi paylaşıp son hali paylaşımda diye mesaj yazacaktım sana sen o arada kontrol etmişsin.
Ohh çok sağol canım teşekkür ederimOlsun canım önemli değil simdi kontrıl ettim ortalama da dogru tebrik ederim herkesi
Rica ederim canım ❤Ohh çok sağol canım teşekkür ederim
Bencede doğru diyorsunİnsanlara kulak kabartma, bizim ülkemizde kilo verme olayı pek doğru anlaşılmıyor çünkü. Yani neden vermek istedğini anlayacaklarını sanmıyorum, o yüzden anlatmaya uğraşma. En iyisi paylaşmamak oluyor işte bu durumda.
Sanırm 2 öğün normal diyet beslenip sadece akşam ayranla birşeyleri karistirip iciyorsunKızlar ayran detoksu nasıl bir şey?
HAdi ya ben de çorbalı bir şeyler gördüm de... Tam olarak bilen var mı merak ettim.Sanırm 2 öğün normal diyet beslenip sadece akşam ayranla birşeyleri karistirip iciyorsun
Canim senin ideal kilon 65, 66, 67 gibi. Sen kimseyi takma. En iyisini sen bilirsinKızlar beni kimse anlamıyor hem az yiyip istediğim şeyleri yiyemeyip spor yapıyorum hem de hiç kilo veremiyorum . Sizin için demiyorum yakınlarım için sözüm hep diyolar aman kafaya bunumu takıyorsun aman sen artık kilo verme yok nerenden vereceksin yeter bu kadar filan .kimse anlamıyor mide üstüm hala katlaniyir ve avuç dolduran yağlarım var oturuncA iç bacak ve sırtım ve kollarım yagli . Ideal kilom 67 ben hala 72 yim .72 kilo nasıl verecek kilosu olmaz hala ideal kilomda bile değilim . Boyum uzun diye sanırım 65 filan gösteriyorum ama 72 yIm diyorum hala yeter diyolar iyice sinirime dokunmaya baslsdiya kimse beni anlamıyor. Yemeyip spor yapıp karsiligini alamamak çok üzücü ve 72 çok bi kilo .
Evli misin1 2 ay önce ip altarken yanima spor salonunda biri geldi bak yanlış atliyorsun kollarida çevir filan demişti öyle iki kelime.konusmustuk bugün yine yanim a geldi diyor formuna kavustunmu dedim yok 6 haftadır sabit değişik bi pilav adı verdi hamiş mi unuttum şimdi ondan ye diyo yararlı karbonhidrat al ki vücudun versin diyor adam da da bi boy var yuh derdiniz 195bi de kaslı acayip iriya
Evliyim canım yüzüklede gidiyorum ama anlamadimEvli misinnoluyor orda
Nasıl 3 kilo verdin cnm 1 haftada ya hayatımda 1 kez öle yaptım ben valla helal olsun G gunesli gunler12. takım içi listemiz
aslihancngz (68,3 /65,3 /3 /4,39 )
Seyyaray (83,3 /80,7 /2,6 /3,12 )
Mavimli (80,4 /77,9 /2,5 /3,11 )
cemrenil (66 /64,4 /1,6 /2,42 )
Elifcig93 (64,2 /63,1 /1,1 /1,71 )
asliayet (76,5 /75,2 /1,3 /1,70 )
Su perisi86( 86 /85 /1 /1,16 )
Zeyas (87,6 /86,6 /1 /1,14 )
fantastikaaa (88,5 /87,5 /1 /1,13 )
MorVampirella (68,7 /68 /0,7 /1,02 )
Mavi95 (72,1 /71,7 /0,4 /0,55 )
Cordelia_1605 (86,9 /86,5 /0,4 /0,46 )
asya_01 (77,1 /76,9 /0,2 /0,26 )
12. Takım içi ortalama : 1,706
Arkadaşlar takım içi sonuçlarımız bu şekilde.
Birincimiz G gunesli gunler
İkincimiz @Seyyaray
Üçüncümüz @mavimli
Ben maalesef tarılamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?