Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar menümü yazayim.
Kahvalti müsli ve süt, yarim muz ve kahve
Aksam bir tabak dolma ve sarma
Kahve.
Mavimliciğim canım arkadaşım 1. sayfaya menü taslağı bıraktım müsait olunca bakıver kuzum 1 haftadır saatler diyoruz canım benim.
Cumaları çok abartılmadığı sürece kaçamak yapılabilir Abartınca bütün hafta o artıyı temizlemek için uğraşıyoruz.

Sabah 10.00
1 kase melemen
2 dl çavdar

Öğle 14.00
Muzlu müsli

Aksam 19.00
1 kase domates çorba
6 yk yeşil mercimek yemeği
Salata

Gece 24.00
1 elma

Gece 03.00
4 kuru kayisi

Su 1.5 lt
Spor 30 dk eliptik

Anka
Afiyet olsun canım.

yarın kuzenımı zıyarete gıdıyorum 2 3 yıldır yuz yüze gorusemıyorduk. yememeye calısacagım ınsallah ırademe sahıp çıkarım. ama dıyetteyım demekte ıstemıyorum
Hiç yememektense abartmayacak şekilde ye canım salatayı bol alırsın. Diğerlerinden makul bi şekilde yersin.

Günaydın kızlar
Bugün evi dip köşe temizliycm öğleden sonra işim bitince yazarim

Benim kızımın sebebi de doktor hatası. Ben sabah suyum geliyor sanki bi tuhaflık var diye doktora gittim. Hiç de devlete gitmem ne işim vardı hala sorgularım. O gün devlete gittik. Doktor bişey yok akıntıdır dedi gönderdi. Akşamına doğum yaptım dediler çok geç kalmışsın. Eee dedim sabah geldim bak kaydım var. Neden yatırmadılar seni dedi doktor. İğne olsan bu kadar ilerlemezdi doğum beklerdi bir iki hafta daha dedi. her şeyin bi sebebi olacak illa ki ama işte insan sorgulamadan suçlamadan duramıyor

Ben atanmadan önce özelde de kısa bir süre çalıştım. Şimdi de eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorm. Nacizane tavsiyem devlet hastanelerini tercih etmenizdir. Bizim hata yapma şansımız çok azdır çünkü. İşini layıkıyla yerine getirmeyen kimse kolay kolay devlette çalışamıyor. Bir şekilde siciline işleniyor yapılan yanlışlar ve hepsinin cezaları var. Soruşturma geçiren memurları duymuşsunuzdur illaki. Ama özelde çok çok bir hastaneden ayrılıp dierine girersin. Ve birçok özel hastane daha okulu bitirmeden işe alıp öğrencileri çalıştırıyor. Belli başlı isim yapmış özeller dışındakiler bana göre tehlikeli...

İşte diyorum ya devletteki doktor iğne yapsa belki bunlar yaşanmazmış. Sonraki iki doğumunu özelde doçentte yaptım çok şükür sıkıntı yaşamadım. Mesela benim kızım küvözde yatarken bi giderdim kusmuş suratı kusmuk içinde. Ya niye haber vermiyorsunuz diyorum görmedik diyorlar. Bi gidiyorum gözündeki bant kaymış. Kesinlikle Allah muhtaç etmesin onlara hakkımı hiç birine helal etmiyorum canım. Herkes işini iyi yapmıyor. Sen yapıyorsundur kesinlikle sana değil lafım. Ben yaşadıklarımı biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…