- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Yok fikir verdiğim mesajlarımın hiç birine dönemdiğin için kaale almadığını düşündüm
Mavimliciğim canım arkadaşım 1. sayfaya menü taslağı bıraktım müsait olunca bakıver kuzumKizlar menümü yazayim.
Kahvalti müsli ve süt, yarim muz ve kahve
Aksam bir tabak dolma ve sarma
Kahve.
Cumaları çok abartılmadığı sürece kaçamak yapılabilirmerhaba kızlar
menum
sabah 8.30
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 kıbrıt kutusu kadar peynır
ekmeksız az kaymakla bal
ara 14.00
sade turk kahvesi
akşam 16.30
2 kucuk peynırlı yumurtalı gözleme
2 3 kasık yogurt corbası
yemek sonrası ıkı kat merdıven yıkadım gozlemeyı yakmışımdır dıye dusunuyrum( eve geldikten sonrada mezdeke açıp 20 dk oynadım suyuda güzel ıctım
Afiyet olsun canım.Sabah 10.00
1 kase melemen
2 dl çavdar
Öğle 14.00
Muzlu müsli
Aksam 19.00
1 kase domates çorba
6 yk yeşil mercimek yemeği
Salata
Gece 24.00
1 elma
Gece 03.00
4 kuru kayisi
Su 1.5 lt
Spor 30 dk eliptik
Anka
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü..:Günaydın kızlarrr. Dün komşunun oğlu kaza yapmış oraya çıktım baş sağlığına kalabalık olunca servise yardım ettim. Geç geldim. Çok gençti ölüm hep kapıda
Hiç yememektense abartmayacak şekilde ye canım salatayı bol alırsın. Diğerlerinden makul bi şekilde yersin.yarın kuzenımı zıyarete gıdıyorum 2 3 yıldır yuz yüze gorusemıyorduk. yememeye calısacagım ınsallah ırademe sahıp çıkarım. ama dıyetteyım demekte ıstemıyorum
Aaa çok ilginçBizi sevmezler en azından bizimkiler sevmiyor sanki zorla yatırıyoruz çocukları
Öyle olmaz konum atsınlar ilahiKızlar hangi hastanedelersiniz siz bakıyım merak ettim
Ooooo yarış başlamış heyecan çoğalmış burfaAhaha evet okumuş bulundum. Hadi yarışalım
Minimalden takip ediyorum burda görünce selam vereyim dedim surekli bakip yazmayan o kişi benim
Dikkate alacağımMerhaba :) yazmalısın bence.
Dikkate alacağımSormak fikirlerinizi almak istediğim şeyler var aslında
Ben de geleyim 2 gündür yazamıyorumBeklerim :)
Aaa çok ilginç
Evet biz yatışların bazılarında doğumhane ve ameliyathane ekibini suçlarız. Ama geçerli nedenlerimiz var. Burdan paylaşmak çok doğru olmaz ama var yani gerçekten. Yenidoğancılar hep haklıdır
Benim kızımın sebebi de doktor hatası. Ben sabah suyum geliyor sanki bi tuhaflık var diye doktora gittim. Hiç de devlete gitmem ne işim vardı hala sorgularım. O gün devlete gittik. Doktor bişey yok akıntıdır dedi gönderdi. Akşamına doğum yaptım dediler çok geç kalmışsın. Eee dedim sabah geldim bak kaydım var. Neden yatırmadılar seni dedi doktor. İğne olsan bu kadar ilerlemezdi doğum beklerdi bir iki hafta daha dedi.
Ben atanmadan önce özelde de kısa bir süre çalıştım. Şimdi de eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorm. Nacizane tavsiyem devlet hastanelerini tercih etmenizdir. Bizim hata yapma şansımız çok azdır çünkü. İşini layıkıyla yerine getirmeyen kimse kolay kolay devlette çalışamıyor. Bir şekilde siciline işleniyor yapılan yanlışlar ve hepsinin cezaları var. Soruşturma geçiren memurları duymuşsunuzdur illaki. Ama özelde çok çok bir hastaneden ayrılıp dierine girersin. Ve birçok özel hastane daha okulu bitirmeden işe alıp öğrencileri çalıştırıyor. Belli başlı isim yapmış özeller dışındakiler bana göre tehlikeli...Benim kızımın sebebi de doktor hatası. Ben sabah suyum geliyor sanki bi tuhaflık var diye doktora gittim. Hiç de devlete gitmem ne işim vardı hala sorgularım. O gün devlete gittik. Doktor bişey yok akıntıdır dedi gönderdi. Akşamına doğum yaptım dediler çok geç kalmışsın. Eee dedim sabah geldim bak kaydım var. Neden yatırmadılar seni dedi doktor. İğne olsan bu kadar ilerlemezdi doğum beklerdi bir iki hafta daha dedi.her şeyin bi sebebi olacak illa ki ama işte insan sorgulamadan suçlamadan duramıyor
İşte diyorum ya devletteki doktor iğne yapsa belki bunlar yaşanmazmış. Sonraki iki doğumunu özelde doçentte yaptım çok şükür sıkıntı yaşamadım. Mesela benim kızım küvözde yatarken bi giderdim kusmuş suratı kusmuk içinde. Ya niye haber vermiyorsunuz diyorum görmedik diyorlar. Bi gidiyorum gözündeki bant kaymış. Kesinlikle Allah muhtaç etmesin onlara hakkımı hiç birine helal etmiyorum canım. Herkes işini iyi yapmıyor. Sen yapıyorsundur kesinlikle sana değil lafım. Ben yaşadıklarımı biliyorum.Ben atanmadan önce özelde de kısa bir süre çalıştım. Şimdi de eğitim araştırma hastanesinde çalışıyorm. Nacizane tavsiyem devlet hastanelerini tercih etmenizdir. Bizim hata yapma şansımız çok azdır çünkü. İşini layıkıyla yerine getirmeyen kimse kolay kolay devlette çalışamıyor. Bir şekilde siciline işleniyor yapılan yanlışlar ve hepsinin cezaları var. Soruşturma geçiren memurları duymuşsunuzdur illaki. Ama özelde çok çok bir hastaneden ayrılıp dierine girersin. Ve birçok özel hastane daha okulu bitirmeden işe alıp öğrencileri çalıştırıyor. Belli başlı isim yapmış özeller dışındakiler bana göre tehlikeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?