Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende 6.500 lerdeyim :)
Kurstan yürüyerek geldim 6 bini geçti adım sayım. Evi toparliyorum. Abuk subuk insanlarla uğraştım sabah tan beri. Nefes almaya çalışıyorum diyebilirim. Bu arada yigenim de diyet yapıyor kızlar. 1 yaş var aramızda. Sadece aksamlari yemeyerek 20 kilo verdi 3 ayda. Teyze 2 öğün yap. Akşam i 4 buçuk gibi kapat.gece 10 da 1 kase yoğurt ye diyor. Daa irade lazım. Mideyi kucultmek gerek önce

O yeğeninin çocuğu var mı gece yarısına kadar oturan sabah horozlarla kalkan acabaaa

Ev işi bitti ikide bi tabak corba ıctim
Kizcem uyandı akşam Kizceme alışveriş gitcez akşam yemeği disarda yeriz bol bol yürürüm

Bugün yoğun gececek uyumadan yazarım kacamaksiz bir haftasonu olsun kızlar

O yeğeninin çocuğu var mı gece yarısına kadar oturan sabah horozlarla kalkan acabaaa
Yok aynen. Ama süper olmuş yaa ben son 1 ay görmedim tam incecik olmuş. Akşam 4 bucukta yiyor günü kapatıyor sağlam irade lazım

Var maalesef
Valla akşm bütün takımları hesapladım belki yanlış hesaplayan vardır diye bir umut ama maalesef bulamadım
Sana iki link atacağım canım oralara yapman gerekenleri yazarım.
Tamam canım. Ne cezası çok merak ettim

Yok aynen. Ama süper olmuş yaa ben son 1 ay görmedim tam incecik olmuş. Akşam 4 bucukta yiyor günü kapatıyor sağlam irade lazım
Ben hayatta yapamam. Ayşegül çoruhlu da 4-5 gibi yeme işlemini bitirin diyor ama ben gece 2-3 gibi uyuyorum bazen onu da uyumuyorum sabahlıyorum. Belki çocukların uykusu düzene girince deneyebilirim.

Ben hayatta yapamam. Ayşegül çoruhlu da 4-5 gibi yeme işlemini bitirin diyor ama ben gece 2-3 gibi uyuyorum bazen onu da uyumuyorum sabahlıyorum. Belki çocukların uykusu düzene girince deneyebilirim.
Bende çok geç uyuyorum. Dün oğlum 1 de uyudu. O saate kadar akşam yemesem gece saldirirdim

asya_01 burada nerde hata yaptığını yazacaksın. belirtirsin ‘aslında bu hafta kilo verdim ama izinde kilo aldığım için eksi olarak döndüm.’ Diye

Herhangi bir cezası var mı Anka. Zaten bugün moralim çok bozuk bu da üstüne daha kötü oldu
‘Ben nerde yanlış yaptım’ diye bir topik varmış sanırım cnm. Oraya neden sonuncu olduğunu yazıyorsun diye biliyorum. Moralin neden bozuk? Sonuncu olmayı sıkıntı etme bence sonuçta geçen haftaya göre kilo vermiş durumdasın.

asya_01
Buraya da bir tane sağlıklı yemek tarifi yazacaksın canım. Netten kopyalarsın olmazsa bi tane

Aslında ben buna benzer besleniyorm. Sadece son öğünüm 17.30 oluyor. 16.30 da işten geliyorm. Eşim gelene kdr yemeği hazırlıyorm 17.30 da oturuyorz softaya. Bende yaklaşık 3 aydır falan yapıyorm 12 kilo civarı verdim cnm.

20 kilo vermiş oda. İnan şahane olmuş. Sende devam et bu şekilde. Alismissindir da şimdi

20 kilo vermiş oda. İnan şahane olmuş. Sende devam et bu şekilde. Alismissindir da şimdi
Aynen cnm çok alıştım. Hiç acıkmıyorm. Bazen canım bişeyler çekiyor falan gün içinde bir lokma yiyorum nefsim köreliyor. Ama çok azmettim bu yaza istediğim kiloda gireceğim. Hazirana kdr 69 kilo olmak istiyorm. Bıktım artık ne giyeceğim nasıl görüneceğim diye strese girmekten. Düğün davetiyesi gelince korkar oldum. Elbise giyemiyorm bu halde kendime yakıştırmıyorum. Şuan eğitim kadrosuna geçtim hastanede inan eğitimi ne şekilde vereceğimi geçip ne giyip vereceğime odaklandım. Kilo beni çok zora sokuyor. Bundan biran evvel kurtulmalıyım.

Ben hafta sonu kura gittiğimde 3 saat benim oglana bakmaya kv geliyor. Eşim olduğu zaman o ilgileniyor zaten Vardiyası uyduğunda. Neyse kv kalkmış eltimin kızını da getirmiş. Bende Kurstayim aramış diyor benim cocugumu niye getirmiş ben izin vermedim şudur budur bir konuşuyor anlatamam. Dedim senin muhatabin ben değilim ara kaynanana söyle. Ben getir demedim o kendisi getirmiş. Benim çocuğum un muhtacligıda yok kimseye. Ara kaynananla kavga et dedim. Bir konuşuyor benle kavga etmeye aramış. Hayır insan gibi konussa hak verecem. Sen niye kadın izin vermediği halde çocuğunu getiriyorsun. Cirkefini bulastirmasindan nefret ediyorum şu kadının.

İstikrarlıgidiyorsun. Eminim istediğin kiloya ulaşırsın

Canım konunun seninle ne alakası varmış. Seninle neden kavga ediyor. Kendi aralarındaki sorunu kendileri çözsünler. Sen gidip kaynananıb kulağını çekip niye getirdin diye soramazsınki. Bazı insanlara gerçekten çok şaşırıyorm. Ya onlar bi anormal yada bende bi sorun var

Yani iste dengesiz. Ara onunla tartış. Benim birseylere çaba göstermemi kiskaniyor. Catiyor. Bana ne senle kv arasındaki mevzudan. Kv de geldim eve fırça attım. Getireceksen gelme bu ne dengesiz aramış kursta yim abuk subuk konuşuyor. Oglunda diyor 3 hafta kalmış gelip 3 saat duruyor başımızı agritacaksa gelmesin diyor dedim. Kaynanam kurtlu. İlle onlardan birini suruklicek ya bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…