Herhangi bir cezası var mı Anka. Zaten bugün moralim çok bozuk bu da üstüne daha kötü oldu
Kurstan yürüyerek geldim 6 bini geçti adım sayım. Evi toparliyorum. Abuk subuk insanlarla uğraştım sabah tan beri. Nefes almaya çalışıyorum diyebilirim. Bu arada yigenim de diyet yapıyor kızlar. 1 yaş var aramızda. Sadece aksamlari yemeyerek 20 kilo verdi 3 ayda. Teyze 2 öğün yap. Akşam i 4 buçuk gibi kapat.gece 10 da 1 kase yoğurt ye diyor. Daa irade lazım. Mideyi kucultmek gerek önceBende 6.500 lerdeyim :)
O yeğeninin çocuğu var mı gece yarısına kadar oturan sabah horozlarla kalkan acabaaaKurstan yürüyerek geldim 6 bini geçti adım sayım. Evi toparliyorum. Abuk subuk insanlarla uğraştım sabah tan beri. Nefes almaya çalışıyorum diyebilirim. Bu arada yigenim de diyet yapıyor kızlar. 1 yaş var aramızda. Sadece aksamlari yemeyerek 20 kilo verdi 3 ayda. Teyze 2 öğün yap. Akşam i 4 buçuk gibi kapat.gece 10 da 1 kase yoğurt ye diyor. Daa irade lazım. Mideyi kucultmek gerek önce
Var maalesefHerhangi bir cezası var mı Anka. Zaten bugün moralim çok bozuk bu da üstüne daha kötü oldu
Yok aynen. Ama süper olmuş yaa ben son 1 ay görmedim tam incecik olmuş. Akşam 4 bucukta yiyor günü kapatıyor sağlam irade lazımO yeğeninin çocuğu var mı gece yarısına kadar oturan sabah horozlarla kalkan acabaaa
Tamam canım. Ne cezası çok merak ettimVar maalesef
Valla akşm bütün takımları hesapladım belki yanlış hesaplayan vardır diye bir umut ama maalesef bulamadım
Sana iki link atacağım canım oralara yapman gerekenleri yazarım.
Ben hayatta yapamam. Ayşegül çoruhlu da 4-5 gibi yeme işlemini bitirin diyor ama ben gece 2-3 gibi uyuyorum bazen onu da uyumuyorum sabahlıyorum. Belki çocukların uykusu düzene girince deneyebilirim.Yok aynen. Ama süper olmuş yaa ben son 1 ay görmedim tam incecik olmuş. Akşam 4 bucukta yiyor günü kapatıyor sağlam irade lazım
Ayy buna çok güldüm bizimki ezan sesiyle uyanıyor ☹her sabah bunu yarın sabahda yapacakO yeğeninin çocuğu var mı gece yarısına kadar oturan sabah horozlarla kalkan acabaaa
Bende çok geç uyuyorum. Dün oğlum 1 de uyudu. O saate kadar akşam yemesem gece saldirirdimBen hayatta yapamam. Ayşegül çoruhlu da 4-5 gibi yeme işlemini bitirin diyor ama ben gece 2-3 gibi uyuyorum bazen onu da uyumuyorum sabahlıyorum. Belki çocukların uykusu düzene girince deneyebilirim.
‘Ben nerde yanlış yaptım’ diye bir topik varmış sanırım cnm. Oraya neden sonuncu olduğunu yazıyorsun diye biliyorum. Moralin neden bozuk? Sonuncu olmayı sıkıntı etme bence sonuçta geçen haftaya göre kilo vermiş durumdasın.Herhangi bir cezası var mı Anka. Zaten bugün moralim çok bozuk bu da üstüne daha kötü oldu
Aslında ben buna benzer besleniyorm. Sadece son öğünüm 17.30 oluyor. 16.30 da işten geliyorm. Eşim gelene kdr yemeği hazırlıyorm 17.30 da oturuyorz softaya. Bende yaklaşık 3 aydır falan yapıyorm 12 kilo civarı verdim cnm.Kurstan yürüyerek geldim 6 bini geçti adım sayım. Evi toparliyorum. Abuk subuk insanlarla uğraştım sabah tan beri. Nefes almaya çalışıyorum diyebilirim. Bu arada yigenim de diyet yapıyor kızlar. 1 yaş var aramızda. Sadece aksamlari yemeyerek 20 kilo verdi 3 ayda. Teyze 2 öğün yap. Akşam i 4 buçuk gibi kapat.gece 10 da 1 kase yoğurt ye diyor. Daa irade lazım. Mideyi kucultmek gerek önce
20 kilo vermiş oda. İnan şahane olmuş. Sende devam et bu şekilde. Alismissindir da şimdiAslında ben buna benzer besleniyorm. Sadece son öğünüm 17.30 oluyor. 16.30 da işten geliyorm. Eşim gelene kdr yemeği hazırlıyorm 17.30 da oturuyorz softaya. Bende yaklaşık 3 aydır falan yapıyorm 12 kilo civarı verdim cnm.
Aynen cnm çok alıştım. Hiç acıkmıyorm. Bazen canım bişeyler çekiyor falan gün içinde bir lokma yiyorum nefsim köreliyor. Ama çok azmettim bu yaza istediğim kiloda gireceğim. Hazirana kdr 69 kilo olmak istiyorm. Bıktım artık ne giyeceğim nasıl görüneceğim diye strese girmekten. Düğün davetiyesi gelince korkar oldum. Elbise giyemiyorm bu halde kendime yakıştırmıyorum. Şuan eğitim kadrosuna geçtim hastanede inan eğitimi ne şekilde vereceğimi geçip ne giyip vereceğime odaklandım. Kilo beni çok zora sokuyor. Bundan biran evvel kurtulmalıyım.20 kilo vermiş oda. İnan şahane olmuş. Sende devam et bu şekilde. Alismissindir da şimdi
Ben hafta sonu kura gittiğimde 3 saat benim oglana bakmaya kv geliyor. Eşim olduğu zaman o ilgileniyor zaten Vardiyası uyduğunda. Neyse kv kalkmış eltimin kızını da getirmiş. Bende Kurstayim aramış diyor benim cocugumu niye getirmiş ben izin vermedim şudur budur bir konuşuyor anlatamam. Dedim senin muhatabin ben değilim ara kaynanana söyle. Ben getir demedim o kendisi getirmiş. Benim çocuğum un muhtacligıda yok kimseye. Ara kaynananla kavga et dedim. Bir konuşuyor benle kavga etmeye aramış. Hayır insan gibi konussa hak verecem. Sen niye kadın izin vermediği halde çocuğunu getiriyorsun. Cirkefini bulastirmasindan nefret ediyorum şu kadının.‘Ben nerde yanlış yaptım’ diye bir topik varmış sanırım cnm. Oraya neden sonuncu olduğunu yazıyorsun diye biliyorum. Moralin neden bozuk? Sonuncu olmayı sıkıntı etme bence sonuçta geçen haftaya göre kilo vermiş durumdasın.
İstikrarlıgidiyorsun. Eminim istediğin kiloya ulaşırsınAynen cnm çok alıştım. Hiç acıkmıyorm. Bazen canım bişeyler çekiyor falan gün içinde bir lokma yiyorum nefsim köreliyor. Ama çok azmettim bu yaza istediğim kiloda gireceğim. Hazirana kdr 69 kilo olmak istiyorm. Bıktım artık ne giyeceğim nasıl görüneceğim diye strese girmekten. Düğün davetiyesi gelince korkar oldum. Elbise giyemiyorm bu halde kendime yakıştırmıyorum. Şuan eğitim kadrosuna geçtim hastanede inan eğitimi ne şekilde vereceğimi geçip ne giyip vereceğime odaklandım. Kilo beni çok zora sokuyor. Bundan biran evvel kurtulmalıyım.
Canım konunun seninle ne alakası varmış. Seninle neden kavga ediyor. Kendi aralarındaki sorunu kendileri çözsünler. Sen gidip kaynananıb kulağını çekip niye getirdin diye soramazsınki. Bazı insanlara gerçekten çok şaşırıyorm. Ya onlar bi anormal yada bende bi sorun varBen hafta sonu kura gittiğimde 3 saat benim oglana bakmaya kv geliyor. Eşim olduğu zaman o ilgileniyor zaten Vardiyası uyduğunda. Neyse kv kalkmış eltimin kızını da getirmiş. Bende Kurstayim aramış diyor benim cocugumu niye getirmiş ben izin vermedim şudur budur bir konuşuyor anlatamam. Dedim senin muhatabin ben değilim ara kaynanana söyle. Ben getir demedim o kendisi getirmiş. Benim çocuğum un muhtacligıda yok kimseye. Ara kaynananla kavga et dedim. Bir konuşuyor benle kavga etmeye aramış. Hayır insan gibi konussa hak verecem. Sen niye kadın izin vermediği halde çocuğunu getiriyorsun. Cirkefini bulastirmasindan nefret ediyorum şu kadının.
Yani iste dengesiz. Ara onunla tartış. Benim birseylere çaba göstermemi kiskaniyor. Catiyor. Bana ne senle kv arasındaki mevzudan. Kv de geldim eve fırça attım. Getireceksen gelme bu ne dengesiz aramış kursta yim abuk subuk konuşuyor. Oglunda diyor 3 hafta kalmış gelip 3 saat duruyor başımızı agritacaksa gelmesin diyor dedim. Kaynanam kurtlu. İlle onlardan birini suruklicek ya bahaneCanım konunun seninle ne alakası varmış. Seninle neden kavga ediyor. Kendi aralarındaki sorunu kendileri çözsünler. Sen gidip kaynananıb kulağını çekip niye getirdin diye soramazsınki. Bazı insanlara gerçekten çok şaşırıyorm. Ya onlar bi anormal yada bende bi sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?