Akşam hamurişi yediğin için aç zaten cnm. Kan şekerini çok hızlı yükselten şeyler sonrasında çok çabuk acıkmamıza neden oluyor.
cayı bos ıcmek.. hala zorlanıyorum bunda aksam hamur ısı yedıgım halde sımdeden karnım cok ac. esım karsımda kuruyemıs lokum goturuyor
Gece 24 ve 03 ne alaka bebişim... Nöbettemiydin?Sabah 10.00
1 kase melemen
2 dl çavdar
Öğle 14.00
Muzlu müsli
Aksam 19.00
1 kase domates çorba
6 yk yeşil mercimek yemeği
Salata
Gece 24.00
1 elma
Gece 03.00
4 kuru kayisi
Su 1.5 lt
Spor 30 dk eliptik
Anka
bunu da bılıyorum ama hıc mı tok tutmaz ya :) ama yok soz verdım 17.00 den sonra lokma yokAkşam hamurişi yediğin için aç zaten cnm. Kan şekerini çok hızlı yükselten şeyler sonrasında çok çabuk acıkmamıza neden oluyor.
Evet nobetteyim planim bu sekilGece 24 ve 03 ne alaka bebişim... Nöbettemiydin?
Of of ben de çayı boş içmeyi hiç sevmiyorum
cayı bos ıcmek.. hala zorlanıyorum bunda aksam hamur ısı yedıgım halde sımdeden karnım cok ac. esım karsımda kuruyemıs lokum goturuyor
Çayın yanında bişeyler yemek 3 kilo vermek kdr mutlu edemezdi seni boşverOf of ben de çayı boş içmeyi hiç sevmiyorum
Aşırı güzel motivasyon oldu bak bu cümleÇayın yanında bişeyler yemek 3 kilo vermek kdr mutlu edemezdi seni boşver
Benden bi beklentin kalmadı sanırımDikkat dikkat önümüzdeki Cuma minimum hedeflerimizi açıklıyorum. Siz verebildiğiniz kadar verin ben takımın başarılı olabilmesi için beklediğim minimum hedefleri yazıyorum
G gunesli gunler bu hafta çok güzel gitti. Tekrar tebrik ederim haftaya 64,6 bekliyorum senden sen yaparsın
@Seyyaray sen de mükemmel kilo verdin seni de tekrar tebrik ediyorum ve haftaya 80 leri kurtulup 79,8 bekliyorum.80 lere veda partisi yaparız inşallah
mavimli sana da 77,1 yazdım arkadaşların var ama yediklerine dikkat edersen gezerken fazlasını bile verirsin
cemrenil senden 63,7 bekliyorum. 700 gr çok rahat verirsin
@Elifcig93 sen bu hafta 64 lerden kurtuldun haftaya da 63 ten kurtul ve 62,4 getir bize
@asliayet sana 74,4 yaptım fazla bile getirirsin hadi güveniyorum sana
Su perisi86 84,1 bekliyorum en az ama sen 84 ü hiç görmeden 83 lere bile geçebilirsin yapabilirsin
@zeyas senden 900 gr bekliyorum. Yaparsın dimi 85,6 getirirsin dimi
fantastikaaa sen de 86,6 gelirsin sen de çok disiplinli gidiyorsun
Mor Vampirella gece kuşum benim senden de 67,3 beklyorum. Geçen hafta tutturdun yine tutturursun güveniyorum
@Cordelia_1605 hadi bakalım efsane gibi geleceğim dedin sana güveniyorum 85,6 bekliyorum senden
@asya_01 sen de kabızlık sorununu çözersen 76 görürsün canım
@Sarayca senden 74,4 bekliyorum kuzum ama ilk haftan fazla fazla gider bence
Ne buldunMadem uyumuyorum gidip takimlari gezeyim
Sen kilo veremeyince bana dert olduMenüm
11 00
1 kk peynir
2 dilim kara bugday ekmegi
Çay
3 ince dilim sucuk
Ara
Skrsz türk kahvesi
Öğlen
100 gr tavuk
2 köfte 14 30
1 bardak ayran
1 dilim kara bugday ekmegi
Akşam 19 00
4 yk pilav
4 adet tombik kanat firinda pişmiş
1 bardak ayran
4 yk Salata
Ara
Skrsz türk kahvesi
2 kare bademli bitter
Spor
15 dk 10.0 hızında koşu
25 dk 6.6 hızıyla tempolu yürüyüş
30 dk normal yürüyüş
100 tane ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?