Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Senin adına çok üzgünüm. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inş. Ben çoğunlukla hastanedekilerle ilgilendiğim kdr kendi çocuklarımla ilgilenemiyorm. Hastanede kesintisiz çalışıp, dinleneceğim saatleri çocuklarımla geçireceğim vakitten çalmak zorunda kalıyorm. Ama en azından başımı yastığa rahat koyuyorm. Vicdan azabı çekeceğim hiçbirşey yapmadan uyuyabiliyorm. Allah dediğin gibi kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın. Hastane köşelerine düşürmesin.

Aminnn canım. Bi de benim dediğim 10 yıl oldu. Şimdi hastane değişti. Herkes çok memnun ama o da Suriyelilerin işgali altında

Günaydın kızlar. Şu andan itibaren yememe içmeme dikkat etmeye geri dönüyorum. Bugünkü tartım 91. Hadi bismillah.
Anka çok geçmiş olsun. Allah bir daha kötü tecrübe yaşatmasın.
Hadi hayırlı olsun cnm. Birbirimize destek olursak yapamayacağımız şey yok. Biz Türk kadınıyız başaramayacağımız hiçbirşey olamaz

Evdeyim ben öğleden sonra köye gideriz, kızımla uğraşıyorum bakamıyorum :)))))))
Kolay gelsin canım.
Günaydın kızlar. Şu andan itibaren yememe içmeme dikkat etmeye geri dönüyorum. Bugünkü tartım 91. Hadi bismillah.
Anka çok geçmiş olsun. Allah bir daha kötü tecrübe yaşatmasın.
Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursun
Hadi hayırlı olsun cnm. Birbirimize destek olursak yapamayacağımız şey yok. Biz Türk kadınıyız başaramayacağımız hiçbirşey olamaz

91 i görünce ne hissettin

Kolay gelsin canım.

Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursun

Hissettiklerimi söylemeyeyim arkadaşımda benim yaşadığım hissi yaşamasın. Onun yerine tam destek veriyorum ona. Başaracağız

Sen kilo veremeyince bana dert oldu bugune kadar simit, ekmek ve pilav yemis olabilirsin ve güzelce de kilolari vermis olabilirsin ama su an baska bir safhadasin. Bunlari hic tuketmemeni tavsiye ediyorum. Bir de böyle dene.
Denicem bu haftadan itibaren simit pilav yok ekmek de cok cok az ne kadar az yiyebilirsem.o kadar az yycem zaten günde 3 dilim yiyorum 1 yerim

Kesinlikle haklısın. Destekleriniz benim için çok kıymetli.

Kolay gelsin canım.

Ben hedef insanıyım zaten. Sadece o hedefi aklımdan çıkarmamalıyım. İnş her şey istediğimiz gibiolur

Denicem bu haftadan itibaren simit pilav yok ekmek de cok cok az ne kadar az yiyebilirsem.o kadar az yycem zaten günde 3 dilim yiyorum 1 yerim
Kolay gelsin. Bende ekmeksiz 21 gün yapmak istiyorum bir ara. Şekersiz 21 günü başaramadım. En azından ekmeği hayatımdan çıkarırım. Bu ara kendisiyle çok içli dışlıyız

Aşk olsun canım neden öyle olsun sadece sporu bırakamıyorum onun Harici Her şeye acigim ama düşündüğün gibi değil üzüldüm simdi
O zaman bu hafta 71 getir bize. Geçen hafta 71,7 71,7 dedin durdun bu hafta 71 kiloyum 71 kiloyum 71 kiloyum diyeceksin. bu işin sırrı önce inanmakta.
Aaaa bu arada ben 71,2 geldim sabah yazmadım dimi yeni aklıma geldi. Sizin kiloyu düşünmekten kendi kilomu unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…