- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Senin adına çok üzgünüm. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inş. Ben çoğunlukla hastanedekilerle ilgilendiğim kdr kendi çocuklarımla ilgilenemiyorm. Hastanede kesintisiz çalışıp, dinleneceğim saatleri çocuklarımla geçireceğim vakitten çalmak zorunda kalıyorm. Ama en azından başımı yastığa rahat koyuyorm. Vicdan azabı çekeceğim hiçbirşey yapmadan uyuyabiliyorm. Allah dediğin gibi kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın. Hastane köşelerine düşürmesin.İşte diyorum ya devletteki doktor iğne yapsa belki bunlar yaşanmazmış. Sonraki iki doğumunu özelde doçentte yaptım çok şükür sıkıntı yaşamadım. Mesela benim kızım küvözde yatarken bi giderdim kusmuş suratı kusmuk içinde. Ya niye haber vermiyorsunuz diyorum görmedik diyorlar. Bi gidiyorum gözündeki bant kaymış. Kesinlikle Allah muhtaç etmesin onlara hakkımı hiç birine helal etmiyorum canım. Herkes işini iyi yapmıyor. Sen yapıyorsundur kesinlikle sana değil lafım. Ben yaşadıklarımı biliyorum.
Aminnn canım. Bi de benim dediğim 10 yıl oldu. Şimdi hastane değişti. Herkes çok memnun ama o da Suriyelilerin işgali altındaSenin adına çok üzgünüm. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inş. Ben çoğunlukla hastanedekilerle ilgilendiğim kdr kendi çocuklarımla ilgilenemiyorm. Hastanede kesintisiz çalışıp, dinleneceğim saatleri çocuklarımla geçireceğim vakitten çalmak zorunda kalıyorm. Ama en azından başımı yastığa rahat koyuyorm. Vicdan azabı çekeceğim hiçbirşey yapmadan uyuyabiliyorm. Allah dediğin gibi kimseyi evladıyla ve sevdikleriyle sınamasın. Hastane köşelerine düşürmesin.
Günaydın canım yeni mi uyandınGünaydın hanımlar.
Yok canım nerdeeeGünaydın canım yeni mi uyandın
O konuda ayrı muzdariplik zaten.Aminnn canım. Bi de benim dediğim 10 yıl oldu. Şimdi hastane değişti. Herkes çok memnun ama o da Suriyelilerin işgali altında
Sağol canım taa 10 yıl öncesi geçti çok şükür o günlerYok canım nerdeee. Çocuklarım küçük daha kahvaltı yaptık. Takıma bir bakayım dedim.
Bu arada yazdıklarını okudum. Hastane olaylarını. Gelmiş geçmiş olsun.
Evdeyim ben öğleden sonra köye gideriz, kızımla uğraşıyorum bakamıyorum :)))))))Bu gün takım çok sessiz herkes gezmeye gitti galiba. Hava da çok güzel bu gün.
Hadi hayırlı olsun cnm. Birbirimize destek olursak yapamayacağımız şey yok. Biz Türk kadınıyız başaramayacağımız hiçbirşey olamazGünaydın kızlar. Şu andan itibaren yememe içmeme dikkat etmeye geri dönüyorum. Bugünkü tartım 91. Hadi bismillah.
Anka çok geçmiş olsun. Allah bir daha kötü tecrübe yaşatmasın.
Kolay gelsin canım.Evdeyim ben öğleden sonra köye gideriz, kızımla uğraşıyorum bakamıyorum :)))))))
Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursunGünaydın kızlar. Şu andan itibaren yememe içmeme dikkat etmeye geri dönüyorum. Bugünkü tartım 91. Hadi bismillah.
Anka çok geçmiş olsun. Allah bir daha kötü tecrübe yaşatmasın.
Hadi hayırlı olsun cnm. Birbirimize destek olursak yapamayacağımız şey yok. Biz Türk kadınıyız başaramayacağımız hiçbirşey olamaz
Hissettiklerimi söylemeyeyim arkadaşımda benim yaşadığım hissi yaşamasın. Onun yerine tam destek veriyorum ona. BaşaracağızKolay gelsin canım.
Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursun
91 i görünce ne hissettin
Aşk olsun canım neden öyle olsun sadece sporu bırakamıyorum onun Harici Her şeye acigim ama düşündüğün gibi değil üzüldüm simdiYok fikir verdiğim mesajlarımın hiç birine dönemdiğin için kaale almadığını düşündüm
Çok üzücü Allah rahmet eylesinGünaydın kızlarrr. Dün komşunun oğlu kaza yapmış oraya çıktım baş sağlığına kalabalık olunca servise yardım ettim. Geç geldim. Çok gençti ölüm hep kapıda
Denicem bu haftadan itibaren simit pilav yok ekmek de cok cok az ne kadar az yiyebilirsem.o kadar az yycem zaten günde 3 dilim yiyorum 1 yerimSen kilo veremeyince bana dert oldubugune kadar simit, ekmek ve pilav yemis olabilirsin ve güzelce de kilolari vermis olabilirsin ama su an baska bir safhadasin. Bunlari hic tuketmemeni tavsiye ediyorum. Bir de böyle dene.
Kesinlikle haklısın. Destekleriniz benim için çok kıymetli.Hadi hayırlı olsun cnm. Birbirimize destek olursak yapamayacağımız şey yok. Biz Türk kadınıyız başaramayacağımız hiçbirşey olamaz
Ben hedef insanıyım zaten. Sadece o hedefi aklımdan çıkarmamalıyım. İnş her şey istediğimiz gibiolurKolay gelsin canım.
Sağol canım hadi bakalım sana da 90,1 hedef koyalım belki hedefin olursa daha motive olursun
91 i görünce ne hissettin
Kolay gelsin. Bende ekmeksiz 21 gün yapmak istiyorum bir ara. Şekersiz 21 günü başaramadım. En azından ekmeği hayatımdan çıkarırım. Bu ara kendisiyle çok içli dışlıyızDenicem bu haftadan itibaren simit pilav yok ekmek de cok cok az ne kadar az yiyebilirsem.o kadar az yycem zaten günde 3 dilim yiyorum 1 yerim
O zaman bu hafta 71 getir bize. Geçen hafta 71,7 71,7 dedin durdun bu hafta 71 kiloyum 71 kiloyum 71 kiloyum diyeceksin.Aşk olsun canım neden öyle olsun sadece sporu bırakamıyorum onun Harici Her şeye acigim ama düşündüğün gibi değil üzüldüm simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?