Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Saatlerdir giremedim foruma
Menumu vereyim
Sabah 8 de
Çeyrek tost 2 has yum çay

Saat 15 de
2 mandalina sade kahve

Akşam 17 de
1 haşlanmış but
4 parça brokoli
Salata
1 bardak ayran

Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş

Canım var onlar bende. Bi ara açtım PC yi bu sefer siteye bağlanamadım

İyi akşamlar kızlar. Bugünüm nasıl geçti bilmiyorum. Ne yedim onu da bilmiyorum. Lohusa depresyonu beni içine çekiyor sanırım.

Kek patates kızartması. Yapamam sanırım dün gece hiç uyumadım. Sabahtan beri de oturmadım çok yorgunum. Uyumadıkça sinirlerim gerildi
Ben stres anında hep yerim. Seni çok iyi anlıyorum. Anka ya senin de 3. Ve 4. Arası 2 yaş sanırım. Nasıl başettin onlarla? Ben çıldıracak gibi hissediyorum haftasonları. Birde büyük oğlum her şeye vuruyor kırıyor. Nasıl başedilmeli? Ne zaman geçecek? Birbirlerine yoldaş olsunlar birbirleriyle oynasınlar diye bu kadar kısa tuttuk aralarını. Kötü mü ettik acaba? Sana hayranım valla. Maşallah

4 çocuklu yaşam çok zor kaptanım ben yapamazdım sanırım Allah yapana veriyor
Valla evlenmeden önce şu anki halimle tanışsam kadına bak işi gücü yok ha bire çocuk yapmış derdim:Olamaz: hatta çocuğu olan arkdaşlarıma ne aceleniz vardı diyordum 1 taneye bile bakamayacağımı düşünüyordum ama başına gelince bakılıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…