Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gunaydın kızlar dun yazamadım. Anca mesajları okudum. Dun guzel gectı cok abartmadım ama yedım. Bugun telafısını yaparım ınsallah. Bugun hasta oldum basım catlıyor burnum akıyor gozumu acamıyorum. Yemek ısteyen 3 bebe ne yapacağımbılemıyorum...

Günaydın kızlar mesajlara bakamadım Haftasonları çok yoğun geçiyor akşama bakacağım inşallah

Kurstan yürüyerek geldim yine. Evi topladım yemeği ocaga koydum geldim. Tavuklu pilav salata. Pilav yemicem. Tavuk salata ayran

Kek patates kızartması. Yapamam sanırım dün gece hiç uyumadım. Sabahtan beri de oturmadım çok yorgunum. Uyumadıkça sinirlerim gerildi
Ben de Cuma’dan beri kaçamak yapıyorum az az ama 300 gr vermiş olarak kalktım. Ara atıştırmaları ve geç saatte yemeyerek en azından bunlara dikkat edin o zaman Eminim gram gram da olsa vereceksiniz morali bozarsanız başa dönersiniz. Gram dahi verseniz bu sizin başarınız. 4 çocukla başarmış olacaksınız Çocuklardan artanları yemekten , onlar sever diye kalorili yiyecekler yapmaktan bu hale geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…