Ben de Cuma’dan beri kaçamak yapıyorum az az ama 300 gr vermiş olarak kalktım. Ara atıştırmaları ve geç saatte yemeyerek en azından bunlara dikkat edin o zaman Eminim gram gram da olsa vereceksiniz morali bozarsanız başa dönersiniz. Gram dahi verseniz bu sizin başarınız. 4 çocukla başarmış olacaksınızKek patates kızartması. Yapamam sanırım dün gece hiç uyumadım. Sabahtan beri de oturmadım çok yorgunum. Uyumadıkça sinirlerim gerildi
Öyle de işte bozulunca moralim bozuluyor.akşama sadece lahana salatası yiyeceğim. Lahanaları doğradım akşama yoğurtlarımBen de Cuma’dan beri kaçamak yapıyorum az az ama 300 gr vermiş olarak kalktım. Ara atıştırmaları ve geç saatte yemeyerek en azından bunlara dikkat edin o zaman Eminim gram gram da olsa vereceksiniz morali bozarsanız başa dönersiniz. Gram dahi verseniz bu sizin başarınız. 4 çocukla başarmış olacaksınız ☺ Çocuklardan artanları yemekten , onlar sever diye kalorili yiyecekler yapmaktan bu hale geliyoruz ☺
Çok geçmiş olsun canımHastayım nefes bıle alamıyorum suan canım bısey de ıstemıyor
Sagoö canım valla basım catlıyor cocuklarda oksuruyor offffÇok geçmiş olsun canım
Bende kaptanim kaç saattir deniyorum olmuyo şimdi girebildim anka özel mesaj kutun açık değil galibaSiteye giremedim bi türlü ya
Çok geçmiş olsun canımSagoö canım valla basım catlıyor cocuklarda oksuruyor offff
Liste kesinlikle motive ediyor insanı kaptanım bi an önce gir sende :)Bu gün ben sinirle baya batırdım
Kasım bitse de listeye girsem. Listede olmayınca çok rahat oluyorum
Öğleni geçiştirmişsin gibi ama onun dışında bence sorun yok arada bir bu miktardaki simit de etkilemez diyeti diye düşünüyorum :)İyi akşamlar kızlar
Sabah kahvaltı yapmadım canım istemedi
Kahvaltı 11.00
1 muz
1 ceviz
Çeyrek simit
Öğle:14.00
1 domates
Biraz kaşar peyniri
1 dilim ekmek
Akşam17.00
Haşlama et + salata
1 bardak kendi yaptığım vişne suyu şekeri çok azdı
2 litre su 2 bardak yeşilçay içtim kızlar. Bugün biraz saçma oldu
Köfte yanında lavaş yerine ayran görmek isterdim :)İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm:
Sabah 9.30
SSucuklu yumurta
Bir dilimden az ekmek
Bal
Bir dilim peynir
Öğlen 16.00
4 köfte
2 lavaş
Salata
Akşam 20.00
Çay
2 dilim cevizli sucuk
İyi akşamlar kızlar,
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11:00
1 Haşlanmış Yumurta, Zeytin salatası, 4-5 parça sucuk, 1 dilim TB Ekmeği, Lor Peyniri, 2-3 TK Bal :)
Öğlen 15:00
1 Bardak Ayran
Ara 16:00
1 Elma, 1 Mandalina
Akşam 19:30
Et köftesi , Salata
gün boyu 3 Türk Kahvesi
Bugünkü menüm:
Kahvaltı (8.30)
4 kaşık soğan kavurması
2 tb ekmek
1 dilim peynir
2 tatlı kaşığı labne
Ara(14.00)
Yeşil çay
1 dilim pasta
Akşam(17.30)
2 dilim tb unundan yaptığım mantarlı pizza
1 bardak ayran
Su:2 litre
Adım :5bin
Diyetisyenim bana hiç tatlı yemeyeceksin diye bir şey yok sadece güneş tepedeyken ye bari demişti bu pastayı da o hesaba sayalım ama yarın kaçamaksız olsun :)
Bugün sağlam bir uyku çek o zaman. Yarın güzel beslenir dengelersinKek patates kızartması. Yapamam sanırım dün gece hiç uyumadım. Sabahtan beri de oturmadım çok yorgunum. Uyumadıkça sinirlerim gerildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?