Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ekleyeceğiz canım hepsini ama ben PC açamıyorum resmen devlet meselesi oldu PC bana sıra gelmiyor
Elimden geldiği kadar ben yapıyorum bunları kaptanım sen pc açınca ilk sayfaya eklersin oradaki üyeleri düzenlersin
Boy 158 yaş 39 başlangıç 75.2 güncel 75.2 yılbaşı hedef 65
65 son hedef mi peki abla

Aslında az çok biliyorum ama teferruatlı bilgim yok. Kitabı var biraz göz gezdireyim. Bir ara açlık oruclarina kafayı takmıştım. Ama dayanamam diye başlamadım .

Aslında az çok biliyorum ama teferruatlı bilgim yok. Kitabı var biraz göz gezdireyim. Bir ara açlık oruclarina kafayı takmıştım. Ama dayanamam diye başlamadım .
Zaten hemen açlık yapılmıyor canım. Önce kan grubuna göre ve sade beslenmeye alışıyorsun. Kitap varsa elinde daha iyi. Ben emzirme bitince haftada 2 gün açlık yapmayı düşünüyorum bakalım sürekli karar değiştiriyorum gerçi

Merhaba. Ben başlamadım daha cesaret edemiyorum. Araştırıyorum. Sanki bana iyi gelecek bir diyet öğlen 12 aksam 6 arası yemek 18 saat açlık.

Sen yapıyor musun if. Biraz anlatabilir misin☺
Tam yapabildiğim söylenemez şu anda. 20/4 uygulamaya çalışıyorum yapabildiğim günler. Aslında kolay. Senin durumunda yemek için 6 saatin var. Çok rahat iki öğün sığdırırsın. Ölçüde abartmadıkça istediğin şeyi yiyebiliyorsun. Bana rahat geliyor. Bir de sabah erkenden yemek insanı acıktırıyor ve gün içinde daha fazla yemene sebep oluyor. Bu yüzden güzel bir yöntem. Öğlen 12de öğle yemeği yiyip, akşam da 18'de akşam yemeği yer kapatırsın. :) Gayet de iyi olur.

Benim kan grubum b+ biraz araştırayım. Bundan geri kalmayayim

Ben de öyle düşünüyorum 2 öğün olsun bitsin. Ama istediğim her şey yemem kilo veremem öyle.

yaşım 30 boyum 172cm Başlangıç kilom: 92.3 güncel: 91.0 hedefim: 69 yılbaşı hedefim şimdilik 85 olsun onu hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…