Yaş 29. Yılbaşına hedefim 65 canımPeki yaş ve yılbaşı hedefin
Ben de akşama köfte yapacaktım ama dün uyku sersemi kuru fasulye ıslatmışımEşim izinli ydi isi gücü yeni bitirdim kızlar. Şimdi yemek hazırlığına başlıcam. Bir kahve molasi
Tamam canım. Ben de diyet ile ilgili kitap okuyorum. Kendime bir yol çizip kilo verme seruvenime başlayacağım inşallah. Listeye girmek daha bir motive eder tabi. Heyecanla Sıramı bekliyor olacağım.Sarayca mesajı beğenmişsin evet deneme süresinde vaz geçen ya da aktif olmayan olursa sen gireceksin her an listeye girecek gibi hazırda bekle
Ist o kadar soğuk değil kaptanim şuanÇok soğuk ne balkonu
Ben de kahvaltı yaptım. Biraz bekleyip ip atlayacağım
Burası çok soğukIst o kadar soğuk değil kaptanim şuan
Ben de kahve yaptım 2. kahvem off azaltmam lazımKizim bugün evde yarın tören yapacaklar
Bende şuan evde hızlı tempoda yürüyorum
Afiyet olsun canımBen de kahve yaptım 2. kahvem off azaltmam lazım
Bende 10bin adımı tamamladim çok yoruldum 1.30saat yürüdümBen de 1015 ip atladım
72 kiloda 1015 ip atlayınca 136 kalori yakıyormuşuz kızlar. Kaçamak yaparken baya düşünmek lazım yakması çok zor
Hind cev. yağı var mı evde, bir bardak suya 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı katıp içiyorlarmış acıkıncaBen de çok acıktım kuru fasulye bulgur pilavı yedim. Erken oldu inşallah acıkmam.
yok canım sevmedim ben onu. Hindistan cevizini de sevmiyorum zatenHind cev. yağı var mı evde, bir bardak suya 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı katıp içiyorlarmış acıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?