Duyuyorum bazen var vallaVar mı öyle bir bebe? Varsa bir sonraki sipraişimde istiyorum
Kıyafetlerin üzerine yakıştığını bir düşün, çok özlediğim bir duygu benim.Kızlar şuan bile herkes küçüldün zayıfladın demeye başladı. Hedefime ulaştığımda kimbilir ne kdr güzel tepkiler alacağım. Aynaya bakınca kendimi ne kdr güzel göreceğim. Böyle düşündüğümde daha da bir motive oluyorum
Menülerimin yorumlanması hoşuma gidiyor. Yorum yapılsın eleştirilsin diye yazıyorz sonuçta boşverSağ ol :) Yorum yazınca menülere kendimi garip hissediyorum hani şey gibi kelin merhemi olsa başına sürerO yüzden açıklama gereği hissettim.
Benim 3 yaşındaki de uyanıp duruyor ki. Sabaha kadar 3 çocuk arasında mekik dokuyorum. Biri su ister birinin çişi gelir biri emmek isterBenimkide gece hiç kalkmazsa 5-6 kez kalkar. Uykum 10 defa bölünür ortalama. Sabahları hep yorgun uyanıyorm. Şarjı tam dolmadan şarjdan çıkarılan telefon gibiyim. Geçen doktor arkadaşa sordum bana bir çare bul neden uyumuyor bu çocuk diye. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer dedi. Sabaha kdr kesintisiz uyuduğunda 2.5 yaşındaymış onun çocuğuda
Bazen ahahaha milyonda bir filan o bence yaaaDuyuyorum bazen var valla
Ay iyi o zaman tamamMenülerimin yorumlanması hoşuma gidiyor. Yorum yapılsın eleştirilsin diye yazıyorz sonuçta boşver
Olsun sonuçta var mı varBazen ahahaha milyonda bir filan o bence yaaa
Ayy öyle de hiç tadı çıkmazdı Anka BoşverOlsun sonuçta var mı var4 te 1 inde tutabilirdi ihtimal vardı yani ama tutmadı
Gönül rahatlığıyla yerebilirsin yerden yere vurabilrsin sana serbestAy iyi o zaman tamam
Oyy izni de aldım ahahahaGönül rahatlığıyla yerebilirsin yerden yere vurabilrsin sana serbest
Aynen çok eğlenceli gece gece kopuyoruz disco discoAyy öyle de hiç tadı çıkmazdı Anka Boşverişin eğlencesi orda canımmmmmm (züğürt tesellisi)
O ben deilimdir heralde dimi. Ben köyün delisi gibi dolanıp duruyorumda takımda ziraÖzellikle listedeki arkadaşlar neden az uğruyor acabailla kötü mü olalım
Ayy bu çok iyi valla hepimize lazımAynen çok eğlenceli gece gece kopuyoruz disco disco
Yakında bu şekilde gezeceğim yoksa kafamı yastık gördüğü yok
Yok canım sana dedim mi hiç direk söylüyorum zaten 2 haftadır ama takan yokO ben deilimdir heralde dimi. Ben köyün delisi gibi dolanıp duruyorumda takımda zira
AynenAyy bu çok iyi valla hepimize lazım
Allah yardımcın olsun canım ya benim kizimda ocak ayında 4yasina girecekBenim 3 yaşındaki de uyanıp duruyor ki. Sabaha kadar 3 çocuk arasında mekik dokuyorum. Biri su ister birinin çişi gelir biri emmek ister
Hadi 100 de ip veya zıpzıp yap
Valla canım sen 4cocukla hep burdasin onlarinda girmeyenlerinde bunu görmeleri lazımÖzellikle listedeki arkadaşlar neden az uğruyor acabailla kötü mü olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?