Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cok sukur bugun aksama dogru daha da ıyı oldum mutfaga gırdım anaaamm didim 2 gun gırmedım dun makınaya bulasıgı koyup calıstırmıstım sadece. Bulasık yıgılmıs bebeler ac etegımde. Anne olmak ne zor... hasta olmaya bıle hakkımız yok. Şimdide ıkızın bırı nefes alamayarak uyandı. Buzdolabına tuttum az ne ıyı geldı sasırdım ılk kez denedım.. aman tek çocuklar saglıklı olsunlarda ben bı sekılde hallederım dedım rabbım tum evlatlara ıyılık saglık versın amın

Ben zemin kattayım çok şanslıyım o konuda çok geçe kalma o zaman zıpla hadi. sıkıntı çıkarırlarsa başka hareket de yapabilirsin kavga etmeyin bi de gece gece
Ya ara katta olunca çok stresli oluyor ip atlamak. Stresten de extra kalori gidiyordur kesin. Benimde en büyük hayalim giriş katta oturmak 4 çocukla ara katta oturmak resm3n zulüm

Bende atlayabılırsem ınsallah yarın atlarım

Ya ara katta olunca çok stresli oluyor ip atlamak. Stresten de extra kalori gidiyordur kesin. Benimde en büyük hayalim giriş katta oturmak 4 çocukla ara katta oturmak resm3n zulüm
Masallah senın de mı 4 cocuk var allah kolaylık versın. Benım de alt katta ev sahıbı oturuyor bende evde olmadıkları saatte hoplayıp zıplıyorum neyse kı anlayıslılar cocuklRa karsı

Amin canım benim en küçük rahatsız burnu tıkalı izotonik serum elimde dolaşıyorum sabahtan beri .inş gece güzelce uyurlar

Böyle devam ederse yeni üyelerle devam ederiz yapacak bişey yok. Ben kimsenin menüsünün kilosunun çetelesini tutmak için açmadım takımı. Motivasyon için açtım.
Çok haklısın motivasyon olmayan aktif olmayan takimlar çok belli
Ama biz ıyiyiz kaptanim yazdıkça yazasım geliyo

Masallah senın de mı 4 cocuk var allah kolaylık versın. Benım de alt katta ev sahıbı oturuyor bende evde olmadıkları saatte hoplayıp zıplıyorum neyse kı anlayıslılar cocuklRa karsı
Evet cnm bende de 4 adet mevcut :) anlayışlı insan nasip etsin rabbim çocuklulara özellikle.benim altımdakiöerde çok anlayışlıdır safolsunlar ama ben yinede mahcup olmamak için sürekli koşmayın koşana ceza modunda dolaşıyorum evde . Giriş katta otursam ohh kudurun yiyin birbirinizi derim bi rahatlarım . :)

eveet bız konuşmuştuk kolay gelsın ben bu hafta güme gıttım galıba hastalık mısafır gerı onlar bana gelcek bu hafta derken... aynı kıloda kalayım yeter kafasındayım su an
Evet iyileş de inşallah kilo verilir canım
Saf protein vücudu çok yoruyor bence canım.. sadece Perşembe yapılabilir ama.
Aslında yazarken aklımda isim yoktu özellikle, listede olup az yazanlara kızıyorum(hatta hiç yazmayanlara) ama daha sopa gösterme aşamasına gelmedik dur ona da gelir sıra

Çok geçmiş olsun canım hastalık girdi mi herkese uğramadan gitmiyor
Ben stresten kilo alıyorum valla
Bizim altımızda oturmak zulüm olurdu valla inanılmaz gürültülü bi aileyiz
Üst katımız da arada sırada geliyor genelde köydeler. Yan tarafımızın birine baya gidiyordur sesimiz diğer tarafa uzak sayılırız Allahtan
Çok haklısın motivasyon olmayan aktif olmayan takimlar çok belli
Ama biz ıyiyiz kaptanim yazdıkça yazasım geliyo
Yaz canım yaz. Gerçekten ne kadar aktif olunursa o kadar irade sağlam oluyor Yazmayıp yazmayıp bi de artı gelen olursa o zaman çıkarırırm sopamı artık
Kızlar yarın sabah anneme davetliyim valla şimdiden strese girdim. Çok motive olup gitmem lazım çok az yemem lazım. Diyetteyim normal kahvaltı yapalım dedim ama inş dediğimi yapar...
Ayyy anne yemekleri de çok güzel olur ama inşallah çok yorucu bişey yapmaz kolaylıklar diliyorum. Hiç yardımcı olamadım özür dilerim benim annem teeee 12 saat uzakta yılda 1 kere geliyor onda da diyet miyet hak getire patlamadığımıza dua ediyorum

Maalesef ben bugün hic spor yapamadim affedin misafirlerin son günü. Yarin söz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…