- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Ya ara katta olunca çok stresli oluyor ip atlamak. Stresten de extra kalori gidiyordur kesin. Benimde en büyük hayalim giriş katta oturmak 4 çocukla ara katta oturmak resm3n zulümBen zemin kattayım çok şanslıyım o konudaçok geçe kalma o zaman zıpla hadi. sıkıntı çıkarırlarsa başka hareket de yapabilirsin kavga etmeyin bi de gece gece
Bende atlayabılırsem ınsallah yarın atlarımGünlük Spor Listemizdir Yapanlar Karşısına Yaptım Yazıp Konu Cevaplasın Böylece Liste Aktif Şekilde İlerlersin. Alıntı Olarak Değil Cevap Olarak Paylaşın ki Etiketler Gelsin Herkese Güveniyorum
28/10/2019 GÖREV: 100 İp Atlama
(Başka bir şey yapma konusunda serbestsiniz hiç bir şey yapmamak adına günlük görevler var)
@Anka + yaptım
@MorVampirella + yaptım
@Cordelia_1605
@fantastikaaa + yaptım
@Elifcig93
@asya_01
@mavimli
@Su perisi86 10 bin adım
@zeyas + yaptım
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@Seyyaray
@cemrenil + yaptım
@suukaa
@Sarayca
Çalışıyorum takip edemediğim varsa söylesin.
Masallah senın de mı 4 cocuk var allah kolaylık versın. Benım de alt katta ev sahıbı oturuyor bende evde olmadıkları saatte hoplayıp zıplıyorumYa ara katta olunca çok stresli oluyor ip atlamak. Stresten de extra kalori gidiyordur kesin. Benimde en büyük hayalim giriş katta oturmak 4 çocukla ara katta oturmak resm3n zulüm
Amin canım benim en küçük rahatsız burnu tıkalı izotonik serum elimde dolaşıyorum sabahtan beri .inş gece güzelce uyurlarCok sukur bugun aksama dogru daha da ıyı oldum mutfaga gırdım anaaamm didim2 gun gırmedım dun makınaya bulasıgı koyup calıstırmıstım sadece. Bulasık yıgılmıs bebeler ac etegımde. Anne olmak ne zor... hasta olmaya bıle hakkımız yok. Şimdide ıkızın bırı nefes alamayarak uyandı. Buzdolabına tuttum az ne ıyı geldı sasırdım ılk kez denedım.. aman tek çocuklar saglıklı olsunlarda ben bı sekılde hallederım dedım rabbım tum evlatlara ıyılık saglık versın amın
Çok haklısın motivasyon olmayan aktif olmayan takimlar çok belliBöyle devam ederse yeni üyelerle devam ederiz yapacak bişey yok. Ben kimsenin menüsünün kilosunun çetelesini tutmak için açmadım takımı. Motivasyon için açtım.
Ooo iyi o zaman canımO benim cnm herşey kontröl altında sıkıntı yok if diyeti yapıyorum şuan acayip acım ve sabah gördüğüm kilonun altındayım
Evet cnm bende de 4 adet mevcut :) anlayışlı insan nasip etsin rabbim çocuklulara özellikle.benim altımdakiöerde çok anlayışlıdır safolsunlar ama ben yinede mahcup olmamak için sürekli koşmayın koşana ceza modunda dolaşıyorum evde . Giriş katta otursam ohh kudurun yiyin birbirinizi derim bi rahatlarım . :)Masallah senın de mı 4 cocuk var allah kolaylık versın. Benım de alt katta ev sahıbı oturuyor bende evde olmadıkları saatte hoplayıp zıplıyorumneyse kı anlayıslılar cocuklRa karsı
Evet iyileş de inşallah kilo verilir canımeveet bız konuşmuştuk kolay gelsın ben bu hafta güme gıttım galıba hastalık mısafır gerı onlar bana gelcek bu hafta derken... aynı kıloda kalayım yeter kafasındayım su an
Saf protein vücudu çok yoruyor bence canım.. sadece Perşembe yapılabilir ama.Bende önümüzdeki 3 gün saf protein yapıp bir atak mı yapsam diyorum. Biraz kilo verirsem motivasyonum artar. Hemde birincilik yolunda büyük katkılarım olur takıma. Fikirlerinizi bekliyorm kızlr. Sizce yapayım mı?
Aslında yazarken aklımda isim yoktu özellikle, listede olup az yazanlara kızıyorum(hatta hiç yazmayanlara) ama daha sopa gösterme aşamasına gelmedik dur ona da gelir sıraHayırlı geceler kızlar masallah hepınız cok cok ıyı gıdıyorsunuzAnka sopa gosterdıgın benım kesın valla cok ugrayamadım yarından ıtıbaren duzenlı yazacagım ınsallah haklısın.
Çok geçmiş olsun canımCok sukur bugun aksama dogru daha da ıyı oldum mutfaga gırdım anaaamm didim2 gun gırmedım dun makınaya bulasıgı koyup calıstırmıstım sadece. Bulasık yıgılmıs bebeler ac etegımde. Anne olmak ne zor... hasta olmaya bıle hakkımız yok. Şimdide ıkızın bırı nefes alamayarak uyandı. Buzdolabına tuttum az ne ıyı geldı sasırdım ılk kez denedım.. aman tek çocuklar saglıklı olsunlarda ben bı sekılde hallederım dedım rabbım tum evlatlara ıyılık saglık versın amın
Ben stresten kilo alıyorum vallaYa ara katta olunca çok stresli oluyor ip atlamak. Stresten de extra kalori gidiyordur kesin. Benimde en büyük hayalim giriş katta oturmak 4 çocukla ara katta oturmak resm3n zulüm
Yaz canım yaz. Gerçekten ne kadar aktif olunursa o kadar irade sağlam oluyorÇok haklısın motivasyon olmayan aktif olmayan takimlar çok belli
Ama biz ıyiyiz kaptanim yazdıkça yazasım geliyo
Ayyy anne yemekleri de çok güzel olur ama inşallah çok yorucu bişey yapmaz kolaylıklar diliyorum. Hiç yardımcı olamadım özür dilerimKızlar yarın sabah anneme davetliyim valla şimdiden strese girdim. Çok motive olup gitmem lazım çok az yemem lazım. Diyetteyim normal kahvaltı yapalım dedim ama inş dediğimi yapar...
O kadar mükemmel ki diyecek tek şey bu harikasınEki Görüntüle 2549249 size bir motivasyon daha kızlar biri bugün diğeri geçen kış birinde 90 filan biri bugün 71.7 idim en son
Amin canim hepimize insallah. Annelik baska bisey. Emek. Sabir. Tutku.Ayy Allah yardımcın olsun. Anne olmak çok zor. Ben yine de 2 yaşından sonra düzelecekmiş gibi hissediyorm niyeyse benimkini.
Maalesef ben bugün hic spor yapamadim affedin misafirlerin son günü. Yarin söz ama.Günlük Spor Listemizdir Yapanlar Karşısına Yaptım Yazıp Konu Cevaplasın Böylece Liste Aktif Şekilde İlerlersin. Alıntı Olarak Değil Cevap Olarak Paylaşın ki Etiketler Gelsin Herkese Güveniyorum
28/10/2019 GÖREV: 100 İp Atlama
(Başka bir şey yapma konusunda serbestsiniz hiç bir şey yapmamak adına günlük görevler var)
@Anka + yaptım
@MorVampirella + yaptım
@Cordelia_1605
@fantastikaaa + yaptım
@Elifcig93
@asya_01
@mavimli
@Su perisi86 10 bin adım
@zeyas + yaptım
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@Seyyaray
@cemrenil + yaptım
@suukaa
@Sarayca
Çalışıyorum takip edemediğim varsa söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?