Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günlük Spor Listemizdir Yapanlar Karşısına Yaptım Yazıp Konu Cevaplasın Böylece Liste Aktif Şekilde İlerlersin. Alıntı Olarak Değil Cevap Olarak Paylaşın ki Etiketler Gelsin Herkese Güveniyorum

28/10/2019 GÖREV: 100 İp Atlama
(Başka bir şey yapma konusunda serbestsiniz hiç bir şey yapmamak adına günlük görevler var)

@Anka + yaptım
@MorVampirella + yaptım
@Cordelia_1605
@fantastikaaa + yaptım
@Elifcig93
@asya_01
@mavimli
@Su perisi86
@zeyas
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@Seyyaray
@cemrenil
@suukaa
@Sarayca

Çalışıyorum takip edemediğim varsa söylesin.

Kızlar geç geldim annem babam geldi yeni gittiler menuler genel olarak ıyi

Bi menude gördüm birisi bi tabak bulgur pilavı tursu fln yemiş şok oldum kızlar cuma birincilik istiyoruz

Aifyet olsun, ben menüler yorum olsun diye yazıyorum aslında tabi herkes kendi için en iyi olanı yine kendisi bilir
Yok cnm çok haklısın. Burda zaten birbirimize faydalı olmak için varız. Tabiki kuruyemiş yada kuru meyve yesem benim için daha faydalı olurdu ama o an canım çekti elim gitti yedim yani

Yok cnm çok haklısın. Burda zaten birbirimize faydalı olmak için varız. Tabiki kuruyemiş yada kuru meyve yesem benim için daha faydalı olurdu ama o an canım çekti elim gitti yedim yani
Sağ ol :) Yorum yazınca menülere kendimi garip hissediyorum hani şey gibi kelin merhemi olsa başına sürer O yüzden açıklama gereği hissettim.

Çok güzel canım yaa böyle mesajlar okuyunca ben de çok heyecanlanıyorum çok iradeli ve azimli devam ediyorsun o günler çok yakın bence

Bu çocukta hiç uyku gözü yok. Beni uyutur bu kesin Allahım neden benim de 9 da yatan sabah kalkan çocuğum olmadı hiç
Benimkide gece hiç kalkmazsa 5-6 kez kalkar. Uykum 10 defa bölünür ortalama. Sabahları hep yorgun uyanıyorm. Şarjı tam dolmadan şarjdan çıkarılan telefon gibiyim. Geçen doktor arkadaşa sordum bana bir çare bul neden uyumuyor bu çocuk diye. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer dedi. Sabaha kdr kesintisiz uyuduğunda 2.5 yaşındaymış onun çocuğuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…