Bütün annelere kolaylık versin rabbim. Uykusuzluk zor gerçekten. Kreşe gidince uyu sen deAllah yardımcın olsun canım ya benim kizimda ocak ayında 4yasina girecek
Gece ağlıyo anne yanima gel diye yatıyorum yanina su istiyo rahat edemiyorum uyuyunca geri yatagima gidiyorum
Bi saat sonra gene aynı
Uyku duzenine gelince anaokuluna gitmek için 7de kalkiyo öğlen birde öğlen uykusu 2 buçuk gıbı uyanıyor
Aksamda 9da uyuyo
Çalışıyor çoğu arkadaş benim kadar gelmelerini bekleyemem zaten de daha çok aktif olunması lazım. Çok özel bir takım burasıValla canım sen 4cocukla hep burdasin onlarinda girmeyenlerinde bunu görmeleri lazım
Bugun öğlen yoktum ya 12;45 de bir uyuduk beraber 2bucukta uyandik Iyi geldiBütün annelere kolaylık versin rabbim. Uykusuzluk zor gerçekten. Kreşe gidince uyu sen de
BEnce şu an gayet iyi gidiyoruz abartılı kaçamak yapan yok herkes gayretli inşallah böyle giderizKızlar benimde menumude eleştirin yorum yapin bi yanlış yapiyorsam kizmam hatami bilirim
Takıma katılmak isteyen birsürü kişi geldi geri çevirdik. Bu şekilde olacaklarını bilsek aktif olup bize katkı sağlayacakları alırdık aktif olmayanların yerine. En azından motivasyonumuz artardıYok canım sana dedim mi hiç direk söylüyorum zaten 2 haftadır ama takan yok6. Madde çok açık herkes kuralları okuyup geliyor
Bende bugün uyudum oğlum uyuduğunda. Hatta o kdr uyumuşumki uyumaya doyup uyandım oğlum hala uyuyordu. Çok güzeldiBugun öğlen yoktum ya 12;45 de bir uyuduk beraber 2bucukta uyandik Iyi geldi
Aklımda birazdan atliyacagim. Asagidakilere şimdiden aciyorumHadi 100 de ip veya zıpzıp yap
Böyle devam ederse yeni üyelerle devam ederiz yapacak bişey yok. Ben kimsenin menüsünün kilosunun çetelesini tutmak için açmadım takımı. Motivasyon için açtım.Takıma katılmak isteyen birsürü kişi geldi geri çevirdik. Bu şekilde olacaklarını bilsek aktif olup bize katkı sağlayacakları alırdık aktif olmayanların yerine. En azından motivasyonumuz artardıAktiflik konusunda çok hakveriyorum sana kaptanım.
Maşllah maşallahBende bugün uyudum oğlum uyuduğunda. Hatta o kdr uyumuşumki uyumaya doyup uyandım oğlum hala uyuyordu. Çok güzeldi
Ben zemin kattayım çok şanslıyım o konudaAklımda birazdan atliyacagim. Asagidakilere şimdiden aciyorum
eveet bız konuşmuştuk kolay gelsın ben bu hafta güme gıttım galıba hastalık mısafır gerı onlar bana gelcek bu hafta derken... aynı kıloda kalayım yeter kafasındayım su anGördüysem de algılayamamış olabilirim gerçi iki gündür iyi değilim.
@asliayet senle mi konuşmuştuk canım Aidin Salih’i.
Ben yarın ona başlayacağım tekrar inşallah.
Benimkiler 2,5 oldu hala kalkiyorlar hem de iki tane biri kalkiyor, tam uyuyor öteki kalkiyor. Gecem böyle geciyor.Benimkide gece hiç kalkmazsa 5-6 kez kalkar. Uykum 10 defa bölünür ortalama. Sabahları hep yorgun uyanıyorm. Şarjı tam dolmadan şarjdan çıkarılan telefon gibiyim. Geçen doktor arkadaşa sordum bana bir çare bul neden uyumuyor bu çocuk diye. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer dedi. Sabaha kdr kesintisiz uyuduğunda 2.5 yaşındaymış onun çocuğuda
Ayy Allah yardımcın olsun. Anne olmak çok zor. Ben yine de 2 yaşından sonra düzelecekmiş gibi hissediyorm niyeyse benimkini.Benimkiler 2,5 oldu hala kalkiyorlar hem de iki tane biri kalkiyor, tam uyuyor öteki kalkiyor. Gecem böyle geciyor.
O benim cnm herşey kontröl altında sıkıntı yok if diyeti yapıyorum şuan acayip acım ve sabah gördüğüm kilonun altındayımKızlar geç geldim annem babam geldi yeni gittiler menuler genel olarak ıyi
Bi menude gördüm birisi bi tabak bulgur pilavı tursu fln yemiş şok oldumkızlar cuma birincilik istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?