Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bütün annelere kolaylık versin rabbim. Uykusuzluk zor gerçekten. Kreşe gidince uyu sen de

Yok canım sana dedim mi hiç direk söylüyorum zaten 2 haftadır ama takan yok 6. Madde çok açık herkes kuralları okuyup geliyor
Takıma katılmak isteyen birsürü kişi geldi geri çevirdik. Bu şekilde olacaklarını bilsek aktif olup bize katkı sağlayacakları alırdık aktif olmayanların yerine. En azından motivasyonumuz artardı Aktiflik konusunda çok hakveriyorum sana kaptanım.

Böyle devam ederse yeni üyelerle devam ederiz yapacak bişey yok. Ben kimsenin menüsünün kilosunun çetelesini tutmak için açmadım takımı. Motivasyon için açtım.

Gördüysem de algılayamamış olabilirim gerçi iki gündür iyi değilim.

@asliayet senle mi konuşmuştuk canım Aidin Salih’i.
Ben yarın ona başlayacağım tekrar inşallah.
eveet bız konuşmuştuk kolay gelsın ben bu hafta güme gıttım galıba hastalık mısafır gerı onlar bana gelcek bu hafta derken... aynı kıloda kalayım yeter kafasındayım su an

Amanın kızlar Cuma'ya 3 gün kalmış, yeni fark ettim. Haftasonlarını saymıyorum ben sanki ya. Daha dikkatli olmam lazım yoksa 100 gr bile veremeyeceğim bu gidişle.

Hadi bakalım 0 kaçamak bol sporlu bir üç gün yapalım mııııı

Yapabilir miyizzzzz

Evet miiiii

Eveeetttttt

(Hadi gazı verdim ben kaçıyorum, yarın açlıkla terbiye edeceğim biraz kendimi, bugün çok yedim.)

İyi geceler kızlar, yeni yılda yeni bedenlerimizi hayal ederek uyuyalım.

Benimkiler 2,5 oldu hala kalkiyorlar hem de iki tane biri kalkiyor, tam uyuyor öteki kalkiyor. Gecem böyle geciyor.

Bende önümüzdeki 3 gün saf protein yapıp bir atak mı yapsam diyorum. Biraz kilo verirsem motivasyonum artar. Hemde birincilik yolunda büyük katkılarım olur takıma. Fikirlerinizi bekliyorm kızlr. Sizce yapayım mı?

Kızlar geç geldim annem babam geldi yeni gittiler menuler genel olarak ıyi

Bi menude gördüm birisi bi tabak bulgur pilavı tursu fln yemiş şok oldum kızlar cuma birincilik istiyoruz
O benim cnm herşey kontröl altında sıkıntı yok if diyeti yapıyorum şuan acayip acım ve sabah gördüğüm kilonun altındayım

Hayırlı geceler kızlar masallah hepınız cok cok ıyı gıdıyorsunuz Anka sopa gosterdıgın benım kesın valla cok ugrayamadım yarından ıtıbaren duzenlı yazacagım ınsallah haklısın.

Günlük Spor Listemizdir Yapanlar Karşısına Yaptım Yazıp Konu Cevaplasın Böylece Liste Aktif Şekilde İlerlersin. Alıntı Olarak Değil Cevap Olarak Paylaşın ki Etiketler Gelsin Herkese Güveniyorum

28/10/2019 GÖREV: 100 İp Atlama
(Başka bir şey yapma konusunda serbestsiniz hiç bir şey yapmamak adına günlük görevler var)

@Anka + yaptım
@MorVampirella + yaptım
@Cordelia_1605
@fantastikaaa + yaptım
@Elifcig93
@asya_01
@mavimli
@Su perisi86 10 bin adım
@zeyas + yaptım
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@Seyyaray
@cemrenil + yaptım
@suukaa
@Sarayca

Çalışıyorum takip edemediğim varsa söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…