Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günlük Spor Listemizdir Yapanlar Karşısına Yaptım Yazıp Konu Cevaplasın Böylece Liste Aktif Şekilde İlerlersin. Alıntı Olarak Değil Cevap Olarak Paylaşın ki Etiketler Gelsin Herkese Güveniyorum

29/10/2019 GÖREV: 100 İp Atlama
(Başka bir şey yapma konusunda serbestsiniz hiç bir şey yapmamak adına günlük görevler var)

@Anka
@MorVampirella
@Cordelia_1605
@fantastikaaa
@Elifcig93
@asya_01
@mavimli
@Su perisi86
@zeyas
@Mavi95
@aslihancngz
@asliayet
@Seyyaray
@cemrenil
@suukaa
@Sarayca

Günaydın kızlar,
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Dün akşam yine yürüyüşe çıktım. yaklaşık 9000 adım daha attım. Dün toplamda 17000 adım tempolu yürüyüş yapmış oldum

Sabah kalktım ve tartıldım. Ama 63.4 çıktım. Çok şaşırdım. Hafta sonu dahil hiç kaçamak yapmadım.
Geçen hafta regl olmuştum. Hatta şu an bitmek üzere . onun şişkinliği de yok.Kafayı yicem. Bu seferde 63 lerde mi takıldım acaba ? Normalde günde 2-2,5 lt su içerim. Son bir kaç gün pek içemedim. sizce sebebi bu olabilir mi?

Benim diyetisyenim reglden en az 3 gün sonra tam kilon belli olur demişti. Suyu da çoğalt dur bakalım cumaya daha var. Bazen Perşembe ve Cuma arasında bile çok fark çıkıyor

Günaydın kızlar

Sabah tartıldım +100 gelmişim, aşırı moralim bozuldu. Bugün çooook dikkatli olacağım. Dün 10.000 adımı tamamladım. Off aşırı mutsuz oldum. Eksi geleceğime bir de artı gelirsem haftaya detoks yaparım

İp atlama görevini deneyeceğim bugün ip bulabilirsem.

Yalnız sizler de kiloyla korkmuyor musunuz diz eklemkeriniz zarar görür diye :) Zamanında ben bilinçsizce ip atladım kiloluyken diz eklemlerim zarar görmüştü.

Su çok etkiliyor diye düşünüyorum yağ yakımını. Bir de yediklerin de şiş yapmış olabilir. Tuvalete çıkıyor musun düzenli olarak?

Bu arada dün gece pasta kestik ben de bir dilim yedim dayanamadım sanırım o darbe vurdu

Oh oh maşallah cnm sen bayaga sanslıymıssın üstün boş yanın boş . Bizde gayet gürültülüyüz özellikle akşam okul dönüşü. Şu ekonomi düzelsin evimi satıp kesinlikle giriş kata geçeceğim.
Eki Görüntüle 2549249 size bir motivasyon daha kızlar biri bugün diğeri geçen kış birinde 90 filan biri bugün 71.7 idim en son
Yaaa maşallah çok güzel olmuşsun darısı başımıza
Günaydın kızlarrrr büyük güne az kaldı artık daha dikkatli oluyoruz bu hafta derece yapalım inşallah
Inş kaptancım günaydın
Ne güzel yürümüşsün cnm kilom takındıysa vücudunu şaşırt ufak bi kaçamak yapmanı tavsiye ederim.
Ben bayaga kiloluyum cnm ama atlıyorum hiç zorlanma vs olmuyor . Spor yapmaya alışkın değilse vücudun ondan zorlanmış olabilir.

Günaydın kızlar
Kızımın cumhuriyet bayrami törenine gittik geldik
Evi topluycam

Öğleden sonra teyzeme gideceğiz kizkardesimle dün memleketten geldi eşim bırakacak bizi

Kaptanim gündüz fazla aktif olamam bugün
Öğlen çorba köfte yiyip gideceğim orda cis coş fln olur bi cay icer meyve yerim

Benden böyle kızlar aksama bol sohbetle aranizdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…