Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bir ayran yap iç durdurur o açlık krizini.tuzsuz yap canım daha tok tutuyor
Mutfagı temızledım aclık maclık kalmadı
Ben de aynen öyle yapıyorum maalesef çocuklara yedirirken atıştırmak kilo yapıyor bende de
Bende kılo yapmıyor sukur ama 2 ogun yapmak ıstıyorum aralarda ıllakı mınık mınık yemıs oluyorum. If de dıyolar galıba ondan olmuyor bende
Olsun uykunu almıs olursun sabaha benım mesaı bıtmedı hala sabah 7 de ayakta oluyorum tam dınlenemıyorum gıbı oluyor

Günaydın Kızlar,
Son bi kaç gün pek giremedim siteye. Dün kahvaltıdan sonra da başım dönmeye başladı. Tansyonum felan düştü galiba. 1 saat dayandım ama geçmeyince acile gittim. İçinde bi kaç ilaçla serum verdiler. Tahlil yaptılar. Doktor tahlil sonuçları fena değil dedi. Sık tekrarlarsa bakılır dedi. Moralim bozuldu. Bütün gün uzandım bi şey yapamadım. .bi sürü planım vardı dün için. Diyet felan mı yordu acaba vücudu ?

Geçmiş olsun, inaşllah tekrarlamaz

Günaydın kızlar;

Bu sabah dayanamadım yine tartıldım. Aynıyım ya Takıldı galiba, bir açıp kapasam mı
Annemlerdeyim tabi kahvaltı filan ediyorum, bana kahvaltı yaramadı galiba. Benim de mavimli gibi açlık sınırında filan yaşamam lazım ki kilo vereyim herhalde Off aşırı bozuldum.

günaydın Dinlendim çok şükür darısı sana inş.

Çok geçmiş olsun. Üzülme vücudunun dinlenmeye ihtiyacı varmış.

Moral bozmak yok canım. Kilo veremesen bile sağlıklı besleniyorsun. Benimde 200 gr oynamış. Acaba bende açmadan mi kapatsam

Geçmiş olsun canım inş bi daha tekrarlamaz

geçmiş olsun canım. inşallah tekrarlamaz. tahlillerin temizse belki dün yediğin bişey falan dokundu ya da bişeyi kafaya mı taktın çok mu stres yaptın.

ben takıldım kilo veremiyorum yok. ben zayıflıyorum ben zayıflıyorum diyeceğiz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…