Saol canım. Sanırım dayanamıcam zaten. Birazdan gidip yatarımSabah yeni bir gün canım öyle düşün olan olmuş yat bosver dinlen tam dinlenmiş olursun hem sabaha
Baya yoğun, süpersin ya hiç olamadığım insan tipi :)Haftada 5 ya da 6 gün cnm spor
Mutfagı temızledım aclık maclık kalmadıBir ayran yap iç durdurur o açlık krizini.tuzsuz yap canım daha tok tutuyor
Bende kılo yapmıyor sukur ama 2 ogun yapmak ıstıyorum aralarda ıllakı mınık mınık yemıs oluyorum. If de dıyolar galıba ondan olmuyor bendeBen de aynen öyle yapıyorum maalesef çocuklara yedirirken atıştırmak kilo yapıyor bende de
Olsun uykunu almıs olursun sabaha benım mesaı bıtmedı hala sabah 7 de ayakta oluyorum tam dınlenemıyorum gıbı oluyorevet vericez
Amin saol canım. Evet bu kez çok kararlıyım. Şu an süt içiyorum. Oğlumu uyuturken uyuyakalmışım. Saolsun eşimde uyandırmamışboynumun tutulmasına mı, üşütmeme mi yoksa bütün akşamımın bitmesine mi yanayım?
Sporuna bayılıyorum senin ❤Spor
1000 tane ip atlama
5 dk koşu
20 dk tempolu yürüyüş
25 dk normal yuruyus
25 dk bölgesel hareketler ve ağırlık calismasi
Mor Vampirella
Bi cekelim de kurtulalalimKaptanıım ne zmn kura çekilecek. Benim rakibim olacak hatun kişi kim olacak acaba çok mrk ediyorum
Niye kurtulucaz çekince? O kısmı pek anlayamadım...Bi cekelim de kurtulalalim
Geçmiş olsun, inaşllah tekrarlamazGünaydın Kızlar,
Son bi kaç gün pek giremedim siteye. Dün kahvaltıdan sonra da başım dönmeye başladı. Tansyonum felan düştü galiba. 1 saat dayandım ama geçmeyince acile gittim. İçinde bi kaç ilaçla serum verdiler. Tahlil yaptılar. Doktor tahlil sonuçları fena değil dedi. Sık tekrarlarsa bakılır dedi. Moralim bozuldu. Bütün gün uzandım bi şey yapamadım. .bi sürü planım vardı dün için. Diyet felan mı yordu acaba vücudu ?
günaydınMutfagı temızledım aclık maclık kalmadı
Bende kılo yapmıyor sukur ama 2 ogun yapmak ıstıyorum aralarda ıllakı mınık mınık yemıs oluyorum. If de dıyolar galıba ondan olmuyor bende
Olsun uykunu almıs olursun sabaha benım mesaı bıtmedı hala sabah 7 de ayakta oluyorum tam dınlenemıyorum gıbı oluyor
Çok geçmiş olsun. Üzülme vücudunun dinlenmeye ihtiyacı varmış.Günaydın Kızlar,
Son bi kaç gün pek giremedim siteye. Dün kahvaltıdan sonra da başım dönmeye başladı. Tansyonum felan düştü galiba. 1 saat dayandım ama geçmeyince acile gittim. İçinde bi kaç ilaçla serum verdiler. Tahlil yaptılar. Doktor tahlil sonuçları fena değil dedi. Sık tekrarlarsa bakılır dedi. Moralim bozuldu. Bütün gün uzandım bi şey yapamadım. .bi sürü planım vardı dün için. Diyet felan mı yordu acaba vücudu ?
Moral bozmak yok canım. Kilo veremesen bile sağlıklı besleniyorsun. Benimde 200 gr oynamış. Acaba bende açmadan mi kapatsamGünaydın kızlar;
Bu sabah dayanamadım yine tartıldım. Aynıyım yaTakıldı galiba, bir açıp kapasam mı
Annemlerdeyim tabi kahvaltı filan ediyorum, bana kahvaltı yaramadı galiba. Benim de mavimli gibi açlık sınırında filan yaşamam lazım ki kilo vereyim herhaldeOff aşırı bozuldum.
Ahaha valla bir şeyler yapacağız artıkMoral bozmak yok canım. Kilo veremesen bile sağlıklı besleniyorsun. Benimde 200 gr oynamış. Acaba bende açmadan mi kapatsam
Geçmiş olsun canım inş bi daha tekrarlamazGünaydın Kızlar,
Günaydın Kızlar,
Günaydın kızlar;
Bu sabah dayanamadım yine tartıldım. Aynıyım yaTakıldı galiba, bir açıp kapasam mı
Annemlerdeyim tabi kahvaltı filan ediyorum, bana kahvaltı yaramadı galiba. Benim de mavimli gibi açlık sınırında filan yaşamam lazım ki kilo vereyim herhaldeOff aşırı bozuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?