- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Geçmiş olsun kaptanım grip mi oldun yoksa neyin var?Selamlar kızlar
Ben çok hastayım kolumu kaldıramıyorumakşamdan beri giremedim baya konuşmuşsunuz. Daha kahvaltı yapamadım. Az sonra bakacağım geçmişe.
Selamlar kızlar
Ben çok hastayım kolumu kaldıramıyorumakşamdan beri giremedim baya konuşmuşsunuz. Daha kahvaltı yapamadım. Az sonra bakacağım geçmişe.
/QUOTE]
Geçmiş olsun cnm.
Havalar kışa dönüyor. Bağışıklığa dikkat etmek lazım.
Çok geçmiş olsun. Bol vitamin almak lazımSelamlar kızlar
Sağol canımSporuna bayılıyorum senin ❤
Günaydın Kızlar,
Son bi kaç gün pek giremedim siteye. Dün kahvaltıdan sonra da başım dönmeye başladı. Tansyonum felan düştü galiba. 1 saat dayandım ama geçmeyince acile gittim. İçinde bi kaç ilaçla serum verdiler. Tahlil yaptılar. Doktor tahlil sonuçları fena değil dedi. Sık tekrarlarsa bakılır dedi. Moralim bozuldu. Bütün gün uzandım bi şey yapamadım. .bi sürü planım vardı dün için. Diyet felan mı yordu acaba vücudu ?
Ben yillarca hep spor yapip biraktim kilo verdim aldim ama hiç bu kadar süre aktif yapmışligim yoktu kilo vermek için martta bi başladım bırakmadım ilk basladigimda 2 ay kaval kemiklerim zonkladi ama yinede gittim . 8 aydir spor yapiyorum . Çok zorlaniyordum ama hiç zorla gitmedim zayıflamam lazımdı ve 20 kilo sporsuz olmazdi bunu biliyordum ve zamanla alıştım şimdi spora aşık oldum öyle birsey ki yapmadan duramıyorum muptelasi oldum. Ama mesela bende sabah spor yapamiyorum bir iki kez hocalar ac karna sabah gel belki o zaman duraklama gider kilo verirsin dediler 1 gün denedim yaptiklarkmida yapamadım o kadar zorlandimki koşuyorum kaslar acıyor filan enerji yok nasıl yapacam spor ac karna sabah sabah dedim bidaha da sabah gitmiyorum .Baya yoğun, süpersin ya hiç olamadığım insan tipi :)
Selamlar kızlar
Eki Görüntüle 2549542
Hasta zor nefes aliyor iki hafta öncede böyle bir kuş geldi camın önünde öldü morelim çok bozuk
Camın önüne sularını koyarim 10yildir sürekli de yenilerim suyu napmam gerekiyor niye hasta olur ya çok seviyorum kuslari
Allah acıl sıfalar versın bende bugun ıyı hıssedıyorum cocuklarla perısan olduk ınsallah hemen düzelirsin kaptanımSelamlar kızlar
Geçmiş olsunSelamlar kızlar
Spor mutlaka lazım hayatımızda katılıyorum. İnsanı müthiş mutlu ediyor zaten. Kızım doğmadan önce ben de tenis oynuyordum aslında, gerçi o daha çok eğlence amaçlı oluyor belki spor olarak değil de işte haftada iki gün gidiyordum kursa. Sonra işte iş güç çocuk derken vakit bulamıyorum ya da belki de bunları bahane ediyorum bilmiyorumBen yillarca hep spor yapip biraktim kilo verdim aldim ama hiç bu kadar süre aktif yapmışligim yoktu kilo vermek için martta bi başladım bırakmadım ilk basladigimda 2 ay kaval kemiklerim zonkladi ama yinede gittim . 8 aydir spor yapiyorum . Çok zorlaniyordum ama hiç zorla gitmedim zayıflamam lazımdı ve 20 kilo sporsuz olmazdi bunu biliyordum ve zamanla alıştım şimdi spora aşık oldum öyle birsey ki yapmadan duramıyorum muptelasi oldum. Ama mesela bende sabah spor yapamiyorum bir iki kez hocalar ac karna sabah gel belki o zaman duraklama gider kilo verirsin dediler 1 gün denedim yaptiklarkmida yapamadım o kadar zorlandimki koşuyorum kaslar acıyor filan enerji yok nasıl yapacam spor ac karna sabah sabah dedim bidaha da sabah gitmiyorum .
Belki onuda 2 3 hafta zorlasam alışırdım işte herşey alışkanlık ve o zorluğu bi süre çekip alışmayı beklemek yani sende kendini biraz zorlarsan herseyi yaparsın canım
Üzülme canım onun da vadesi dolmuş, öyle düşün. Ölümlü dünya.Kızlar eve geldigimde camın önünde yoktu uçmuş olamaz ayaklarinda can yoktu önüne bebe bisküvi ufalamistim yememiş
Büyük ihtimalle başka kuş geldi yanına konarken aşağıya düştükedi götürmüştür yada inş ucmustur
Evet öyle ışte ikinci defa olunca üzüldümÜzülme canım onun da vadesi dolmuş, öyle düşün. Ölümlü dünya.
Ne güzelEvet öyle ışte ikinci defa olunca üzüldüm
Bayat ekmekleri hiç çöpe atmam az islatip karşı catiya atarim bütün kuşlar gelir yerler
Sağlık olsun akşam müsait olunca yaparsin benimde suan 6000 bin adim 10bine tamamlamaya caliscamBugün işlerim yetişmedi, öğle arasında da çalışmak zorunda kalınca yürüyüşe çıkamadımPopom sandalyeye yapışacak bu gidişle.
Teniste de naya kalori yakılıyor diye biliyorum cnm üzülme yine başlarsın yavaş yavaş spora ya da hafif yürüyüşler ya da evde müsait zamanında video ac yapSpor mutlaka lazım hayatımızda katılıyorum. İnsanı müthiş mutlu ediyor zaten. Kızım doğmadan önce ben de tenis oynuyordum aslında, gerçi o daha çok eğlence amaçlı oluyor belki spor olarak değil de işte haftada iki gün gidiyordum kursa. Sonra işte iş güç çocuk derken vakit bulamıyorum ya da belki de bunları bahane ediyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?