Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Son düzenleme:
Selamlar kızlar
Ben çok hastayım kolumu kaldıramıyorum akşamdan beri giremedim baya konuşmuşsunuz. Daha kahvaltı yapamadım. Az sonra bakacağım geçmişe.
Çok geçmiş olsun. Bol vitamin almak lazım

Diyetle ilgisi olduğunu sanmam vitamin al vücuduna canım ins tekrarlamaz çok geçmiş olsun

Baya yoğun, süpersin ya hiç olamadığım insan tipi :)
Ben yillarca hep spor yapip biraktim kilo verdim aldim ama hiç bu kadar süre aktif yapmışligim yoktu kilo vermek için martta bi başladım bırakmadım ilk basladigimda 2 ay kaval kemiklerim zonkladi ama yinede gittim . 8 aydir spor yapiyorum . Çok zorlaniyordum ama hiç zorla gitmedim zayıflamam lazımdı ve 20 kilo sporsuz olmazdi bunu biliyordum ve zamanla alıştım şimdi spora aşık oldum öyle birsey ki yapmadan duramıyorum muptelasi oldum. Ama mesela bende sabah spor yapamiyorum bir iki kez hocalar ac karna sabah gel belki o zaman duraklama gider kilo verirsin dediler 1 gün denedim yaptiklarkmida yapamadım o kadar zorlandimki koşuyorum kaslar acıyor filan enerji yok nasıl yapacam spor ac karna sabah sabah dedim bidaha da sabah gitmiyorum .
Belki onuda 2 3 hafta zorlasam alışırdım işte herşey alışkanlık ve o zorluğu bi süre çekip alışmayı beklemek yani sende kendini biraz zorlarsan herseyi yaparsın canım

Selamlar kızlar
Ben çok hastayım kolumu kaldıramıyorum akşamdan beri giremedim baya konuşmuşsunuz. Daha kahvaltı yapamadım. Az sonra bakacağım geçmişe.

Ayyy geçmiş olsun canım ya inşallah çabuk toparlarsın

Selamlar kızlar
Allah acıl sıfalar versın bende bugun ıyı hıssedıyorum cocuklarla perısan olduk ınsallah hemen düzelirsin kaptanım

Kızlar eve geldigimde camın önünde yoktu uçmuş olamaz ayaklarinda can yoktu önüne bebe bisküvi ufalamistim yememiş

Büyük ihtimalle başka kuş geldi yanına konarken aşağıya düştü kedi götürmüştür yada inş ucmustur

Spor mutlaka lazım hayatımızda katılıyorum. İnsanı müthiş mutlu ediyor zaten. Kızım doğmadan önce ben de tenis oynuyordum aslında, gerçi o daha çok eğlence amaçlı oluyor belki spor olarak değil de işte haftada iki gün gidiyordum kursa. Sonra işte iş güç çocuk derken vakit bulamıyorum ya da belki de bunları bahane ediyorum bilmiyorum

Üzülme canım onun da vadesi dolmuş, öyle düşün. Ölümlü dünya.

Acim ama canım yemek yemek istemiyor bi çay bardağı kadar ceviz yedim

Kızım uyusun lahana dogruycam aksama kavurcam bi kaç parçada ondan yerim cig

Bugün işlerim yetişmedi, öğle arasında da çalışmak zorunda kalınca yürüyüşe çıkamadım Popom sandalyeye yapışacak bu gidişle.
Sağlık olsun akşam müsait olunca yaparsin benimde suan 6000 bin adim 10bine tamamlamaya caliscam

Teniste de naya kalori yakılıyor diye biliyorum cnm üzülme yine başlarsın yavaş yavaş spora ya da hafif yürüyüşler ya da evde müsait zamanında video ac yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…