- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
evet doğru evrene olumlu mesaj yolluyoruz. İki günüm var, verebilirim kilo :)geçmiş olsun canım. inşallah tekrarlamaz. tahlillerin temizse belki dün yediğin bişey falan dokundu ya da bişeyi kafaya mı taktın çok mu stres yaptın.
ben takıldım kilo veremiyorum yok. ben zayıflıyorum ben zayıflıyorum diyeceğiz hep
Geçmiş olsun canım.Günaydın Kızlar,
Son bi kaç gün pek giremedim siteye. Dün kahvaltıdan sonra da başım dönmeye başladı. Tansyonum felan düştü galiba. 1 saat dayandım ama geçmeyince acile gittim. İçinde bi kaç ilaçla serum verdiler. Tahlil yaptılar. Doktor tahlil sonuçları fena değil dedi. Sık tekrarlarsa bakılır dedi. Moralim bozuldu. Bütün gün uzandım bi şey yapamadım. .bi sürü planım vardı dün için. Diyet felan mı yordu acaba vücudu ?
Geçmiş olsun, inaşllah tekrarlamaz
Çok geçmiş olsun. Üzülme vücudunun dinlenmeye ihtiyacı varmış.
Geçmiş olsun canım inş bi daha tekrarlamaz
geçmiş olsun canım. inşallah tekrarlamaz. tahlillerin temizse belki dün yediğin bişey falan dokundu ya da bişeyi kafaya mı taktın çok mu stres yaptın.
ben takıldım kilo veremiyorum yok. ben zayıflıyorum ben zayıflıyorum diyeceğiz hep
Geçmiş olsun canım.
Ya yeni başladım ya ödem falan gider diye ummuştumAhaha valla bir şeyler yapacağız artıkYa 200 gr iyi bence sen daha lohusasın
Meraktan kurtulacağız canım onun için demiştim ama sen yanlış anladın sanırım ben de neden onu bilmiyorum ama takılmam artıkNiye kurtulucaz çekince? O kısmı pek anlayamadım...
Yuruyerek kizcemi almaya gideceğim birazdan anaokulunaGünaydın kızlarbiraz gec uyandım kahvaltı yaptık kahve içiyorum. Siz napiyorsunuz kizceler
Bu hafta iyi gidiyorsunIlk günaydın benden olsun
Cumaya son iki gün artı gelmek yok bol eksiler var inş
Usumus mu acaba? Ac mi pirinc falan koysan?Eki Görüntüle 2549542
Hasta zor nefes aliyor iki hafta öncede böyle bir kuş geldi camın önünde öldü morelim çok bozuk
Camın önüne sularını koyarim 10yildir sürekli de yenilerim suyu napmam gerekiyor niye hasta olur ya çok seviyorum kuslari
Aynen ben. Bu hafta normal rejim yaptim veremedim.Günaydın kızlar;
Bu sabah dayanamadım yine tartıldım. Aynıyım yaTakıldı galiba, bir açıp kapasam mı
Annemlerdeyim tabi kahvaltı filan ediyorum, bana kahvaltı yaramadı galiba. Benim de mavimli gibi açlık sınırında filan yaşamam lazım ki kilo vereyim herhaldeOff aşırı bozuldum.
Ben ip atlamak yerine pilates hareketleri yapiyorum canim.Bugünkü görev 120 ip atlama kızlar
Esimiydi acaba ölen? Kumrular askla yasiyor esleriyle beraber hep.Eki Görüntüle 2549542
Hasta zor nefes aliyor iki hafta öncede böyle bir kuş geldi camın önünde öldü morelim çok bozuk
Camın önüne sularını koyarim 10yildir sürekli de yenilerim suyu napmam gerekiyor niye hasta olur ya çok seviyorum kuslari
cnm akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyodum. İp atlama yerine geçer dimi?Bugünkü görev 120 ip atlama kızlar
Dur bakalım daha iki günün var :)Ya yeni başladım ya ödem falan gider diye ummuştum
Ne yapalım biz de az yiyeceğiz kiloyu düşükte sabitleyene kadar, yoksa olmayacakAynen ben. Bu hafta normal rejim yaptim veremedim.Resmen az yemem gerekiyor. Ama benim yasim da var onun etkisi de var
Eki Görüntüle 2549542
Ben ip atlamak yerine pilates hareketleri yapiyorum canim.
Hic hareket etmemis olmamak icin yaziyorum bunlari tabi ki geçer baska seyler de olurcnm akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyodum. İp atlama yerine geçer dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?