Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet doğru evrene olumlu mesaj yolluyoruz. İki günüm var, verebilirim kilo :)

Geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun, inaşllah tekrarlamaz
Çok geçmiş olsun. Üzülme vücudunun dinlenmeye ihtiyacı varmış.
Geçmiş olsun canım inş bi daha tekrarlamaz
Geçmiş olsun canım.

Sağolun kızlar teşekkürler.
Son 1 haftadır iraz yoğun bi tempoda çalıştım. Hafta sonu da bi garip geçti. Biraz stres yapmış olabilirim. Bi kaç gün bekliycem. Düzelmezse uzmana gidicem.

Hasta zor nefes aliyor iki hafta öncede böyle bir kuş geldi camın önünde öldü morelim çok bozuk
Camın önüne sularını koyarim 10yildir sürekli de yenilerim suyu napmam gerekiyor niye hasta olur ya çok seviyorum kuslari

Aynen ben. Bu hafta normal rejim yaptim veremedim. Resmen az yemem gerekiyor. Ama benim yasim da var onun etkisi de var

Esimiydi acaba ölen? Kumrular askla yasiyor esleriyle beraber hep.

Ya yeni başladım ya ödem falan gider diye ummuştum
Dur bakalım daha iki günün var :)
Aynen ben. Bu hafta normal rejim yaptim veremedim. Resmen az yemem gerekiyor. Ama benim yasim da var onun etkisi de var
Ne yapalım biz de az yiyeceğiz kiloyu düşükte sabitleyene kadar, yoksa olmayacak Benim de metabolizma oldum olası çok yavaştır. Tembel hayvan 1 ben 2.

Ben ip atlamak yerine pilates hareketleri yapiyorum canim.
cnm akşam yürüyüşe çıkmayı düşünüyodum. İp atlama yerine geçer dimi?
Hic hareket etmemis olmamak icin yaziyorum bunlari tabi ki geçer baska seyler de olur spor yok yazmayalim en azindan bunu yapalim hareket edelim diye ufak görevler ama siz tabi yuruyus pilates ne isterseniz olur daha guzel olur hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…