- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Söyleyemem olmaaaz kaptanım bilir başkası bilmesin. Başkası çıkarsa beni istemiyor falan diye düşünmesin şimdi.Bende merak ettim söyle söyle söyle
Yarın sporla telafi edersin. Kii zaten kötü değil menunCanim ya benim aksam asla yememem lazim hemen kilo olarak dönüyor. Üstüne bir de çikolata.
Regli dönemi bazen böyle gözüm dönüyor.
Süt iç salatalık.ye zeytin yeNeredeyse 3 haftadır 1 aksam harıc aksamları bısey yemıyorum cayı bombossss ıcmeye alıstım sukur kendımı durduruyorum. Ama suan cok acıktım
Bende o olmuyor ıste ya hep ya hıc ozellıkle aksamları o yuzden kendıme soz verdım mınık bıseyde olsa yemıyorumSüt iç salatalık.ye zeytin ye
Ne yaptın be gülümRegli resmen mahvetti beni bugün.
Menümü utana sikila yaziyorum.
Kahvalti 9da kahve ve croissant
Öglen 2 de peynirli sandvic, kakao, az kuruyemis
Aksam 6 da firinda bir but tavuk, az mantar ve biber.
7de iki parca çikolata
Ay cook mutsuzum su anda.
Bir ayran yap iç durdurur o açlık krizini.tuzsuz yap canım daha tok tutuyorNeredeyse 3 haftadır 1 aksam harıc aksamları bısey yemıyorum cayı bombossss ıcmeye alıstım sukur kendımı durduruyorum. Ama suan cok acıktım
Ben de aynen öyle yapıyorum maalesef çocuklara yedirirken atıştırmak kilo yapıyor bende deBen sureklı cocuklara bıseyler yedırdıgım ıcın onlara yedırırken bır ıkı kasık alıyorum yabunu aşmam lazım
Ama oncekı beslenme duzenıme gore cok cok ıyıyım ekmegı tamamen cıkardım gelır gıder sureklı atıstırırdım bence gayet ıyı gıdıyorum (zugurt tesellısı)
Doğru cnmBende o olmuyor ıste ya hep ya hıc ozellıkle aksamları o yuzden kendıme soz verdım mınık bıseyde olsa yemıyorumazıcık aclıktan kımse olmez oyle degıl mı
Haftada 5 ya da 6 gün cnm sporHer gün mü spora gidiyorsun?
Menin güzel bence kurabiyeler çok dikkat çekmiyor :)
Cnm bence hiç ciddiye alma cuma sabaha kadar bekleKizlar ben biraz önce tartildim kilo almis görünüyorum moralim cok bozuldu
evet vericezBen de öyle öyle aldim kilolariartik verecez aksamlari yemeyerek.
Amin saol canım. Evet bu kez çok kararlıyım. Şu an süt içiyorum. Oğlumu uyuturken uyuyakalmışım. Saolsun eşimde uyandırmamışÇok acıkmadan ye her zaman canım ve akşam geç saatte yeme karbonhidratı azalt. Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarına
Sabah yeni bir gün canım öyle düşün olan olmuş yat bosver dinlen tam dinlenmiş olursun hem sabahaevet vericez
Amin saol canım. Evet bu kez çok kararlıyım. Şu an süt içiyorum. Oğlumu uyuturken uyuyakalmışım. Saolsun eşimde uyandırmamışboynumun tutulmasına mı, üşütmeme mi yoksa bütün akşamımın bitmesine mi yanayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?