Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugun ne yedım
Sabah 9 da
Yarım mınık haslanmıs yumurta
Domates yesıl bıber
2 kıbrıt kutusu kadar peynır
1 yemek kasıgı kadar ekmeksız kaymak bal
Ara 14.00
3 4 dılım ınce muz

Oglen 15.00
1 kucuk kase ezogelın corbası

Aksam 17.00
10 kucuk mercımek koftesı
Sonra coook tatlı ıstedı canım %85 kakaolu bıtter cıkolatadan mınnacık bı kare yedım kendımı durdurdum sukur

Ben sureklı cocuklara bıseyler yedırdıgım ıcın onlara yedırırken bır ıkı kasık alıyorum ya bunu aşmam lazım
Ama oncekı beslenme duzenıme gore cok cok ıyıyım ekmegı tamamen cıkardım gelır gıder sureklı atıstırırdım bence gayet ıyı gıdıyorum (zugurt tesellısı)

Ne yaptın be gülüm Regl etkisi biraz psikolojik. Aşabiliriz bence, bahane bulmayalım. Hadi bakayım yarın görmeyelim bu menüyü. Başarabilirsin sen :)

Ben de aynen öyle yapıyorum maalesef çocuklara yedirirken atıştırmak kilo yapıyor bende de

Ben de öyle öyle aldim kilolari artik verecez aksamlari yemeyerek.
evet vericez
Çok acıkmadan ye her zaman canım ve akşam geç saatte yeme karbonhidratı azalt. Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarına
Amin saol canım. Evet bu kez çok kararlıyım. Şu an süt içiyorum. Oğlumu uyuturken uyuyakalmışım. Saolsun eşimde uyandırmamış boynumun tutulmasına mı, üşütmeme mi yoksa bütün akşamımın bitmesine mi yanayım?

Sabah yeni bir gün canım öyle düşün olan olmuş yat bosver dinlen tam dinlenmiş olursun hem sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…