Bu hafta başka kaçamak yok demiştim bu gün de kurabiye var. Hem duraklıyorum diyorsun hem nasıl yiyorsun ki.Menü
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
3 yeşil zeytin
1 dilim tam.bugday ekmegi
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Malesef 2 adet corek otlu kurabiye
Öğlen
1bardak ayran
Akşam
4 yk bulgur pilavı
4 yk et sote
1 bardak ayran
Ara
Çay
Spor
1000 tane ip atlama
5 dk koşu
20 dk tempolu yürüyüş
25 dk normal yuruyus
25 dk bölgesel hareketler ve ağırlık calismasi
Akşam salata falan yeseydin keşke inşallah gece acıkmazsın.Bugün yediklerim
Sabah 08:00 iki dilim tb ekmeği kızartması peynir zeytin ıhlamur
12:00 2 kofte bı dilim tb ekmeği bi kase corba
15:00 kuzenim yapmis teyzemlerde dayanamadimbi küçük kase kisir bi dilim kek
Çay
17:00 şekersiz türk kahvesi iki ceviz
Akşam yok
21gibi bi mandalina yesil çay
Yürüyorum bitince atarim ekstra yaptıklarımida yazarım
madamhd cuma ortalamanın durumuna göre listeye alırım belki canım seni. Hazır ol sen.
Kaçamak oldu azda olsa açlık hissetmiyorum şuan olmaz inşAkşam salata falan yeseydin keşke inşallah gece acıkmazsın.
Evet hamilelik sebebiyle izine ayrıldığın için dönebilirsin canım. Aldığın kiloyu ayrı kaldığın etaba böleceğiz.takım dereceye girecekse haftaya da kalırım ben. arkadaşları aşağıya çekmek istemem.
bide geçen cuma bildirim yapmadım hemen girebiliyormuyum takıma
Evet hamilelik sebebiyle izine ayrıldığın için dönebilirsin canım. Aldığın kiloyu ayrı kaldığın etaba böleceğiz.
Ben de öyle öyle aldim kilolariEvet seni takip ediyorum zateninş bende 1 yıla kalmadan senin gibi olurum şu an oğluşları uyutuyoruz. Sonra da büyük bir rahatlamanın verdiği boşlukla yemeye veriyorum kendimi. Ama yemicem
Offf ya zayifken böyle olmazdi aksam tartilsam da degismezdi. Demek ne az yiyormusum eskidenBiraz önce tartılırsan kilo almış görünürsün kütlenin korunumu diye bi kanun var. Yediklerin içtiklerin henüz seni terketmedilerben sabahla akşam arasında 1,5 kilo fark ediyorum.
Ahaha tmm cnm resmi olmayan rakibi olalım birbirimizin. Mayıs annesiyim cnm.ben seni gözüme kestirdim
2018 haziran annesi misin?
bende 2018 temmuz annesiyim.
bende 92yle hamile kalıp 116yla doğuma gittim sonra 96yla diyete başlayıp 80e düştüm ama mayıs’ta tekrar hamile kalıp eylülde aldırmak zorunda kaldım şuanda 87 civarındayım.
yarından itibaren full aktifim inşallah.
bana başka rakipte çıksa gözüm üstünde
Nedense bi türlü tam odaklanamiyorum duraklama dahada motivasyonumu düşürdüğü için gaza gelemedim bi türlü böyle oluncada dayanamayıp yiyorumBu hafta başka kaçamak yok demiştim bu gün de kurabiye var. Hem duraklıyorum diyorsun hem nasıl yiyorsun ki.
Hahahaha hahahaTabi cnm benim içinde öyle aslında. Ama baktım iki çocuk var arada boşanmaktan vazgeçtim. Sonra bi de düşündüm seviyorum keratayı en iyisi boşanmayayım dedim
Canım kahrolacak bir menü değil ki buRegli resmen mahvetti beni bugün.
Menümü utana sikila yaziyorum.
Kahvalti 9da kahve ve croissant
Öglen 2 de peynirli sandvic, kakao, az kuruyemis
Aksam 6 da firinda bir but tavuk, az mantar ve biber.
7de iki parca çikolata
Ay cook mutsuzum su anda.
Çok acıkmadan ye her zaman canım ve akşam geç saatte yeme karbonhidratı azalt. Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarınaEvet seni takip ediyorum zateninş bende 1 yıla kalmadan senin gibi olurum şu an oğluşları uyutuyoruz. Sonra da büyük bir rahatlamanın verdiği boşlukla yemeye veriyorum kendimi. Ama yemicem
Canim ya benim aksam asla yememem lazim hemen kilo olarak dönüyor. Üstüne bir de çikolata.Canım kahrolacak bir menü değil ki bu
Seferoğulları ve Tellioğulları yapalımKızlar Cuma günü artık kim devam edecek kim etmeyecek kesinleşir. Takımımız baya oturdu bence. Yarış başlatalım mı kendi aramızda. Takımı iki gruba ayırabiliriz ya da herkesi 2 li eşleyip rakip yapabiliriz. Ne dersiniz
Söylemiyim boşverSeferoğulları ve Tellioğulları yapalım
fantastikaaa sen kimi kestirdin gözüne merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?