Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu hafta başka kaçamak yok demiştim bu gün de kurabiye var. Hem duraklıyorum diyorsun hem nasıl yiyorsun ki.

Akşam salata falan yeseydin keşke inşallah gece acıkmazsın.

takım dereceye girecekse haftaya da kalırım ben. arkadaşları aşağıya çekmek istemem.
bide geçen cuma bildirim yapmadım hemen girebiliyormuyum takıma
Evet hamilelik sebebiyle izine ayrıldığın için dönebilirsin canım. Aldığın kiloyu ayrı kaldığın etaba böleceğiz.

Biraz önce tartılırsan kilo almış görünürsün kütlenin korunumu diye bi kanun var. Yediklerin içtiklerin henüz seni terketmediler ben sabahla akşam arasında 1,5 kilo fark ediyorum.
Offf ya zayifken böyle olmazdi aksam tartilsam da degismezdi. Demek ne az yiyormusum eskiden tabi 55 kiloyken

Ahaha tmm cnm resmi olmayan rakibi olalım birbirimizin. Mayıs annesiyim cnm.

Regli resmen mahvetti beni bugün.
Menümü utana sikila yaziyorum.
Kahvalti 9da kahve ve croissant
Öglen 2 de peynirli sandvic, kakao, az kuruyemis
Aksam 6 da firinda bir but tavuk, az mantar ve biber.
7de iki parca çikolata
Ay cook mutsuzum su anda.

Canım kahrolacak bir menü değil ki bu

Evet seni takip ediyorum zaten inş bende 1 yıla kalmadan senin gibi olurum şu an oğluşları uyutuyoruz. Sonra da büyük bir rahatlamanın verdiği boşlukla yemeye veriyorum kendimi. Ama yemicem
Çok acıkmadan ye her zaman canım ve akşam geç saatte yeme karbonhidratı azalt. Allah sağlıklı uzun ömür versin evlatlarına

Seferoğulları ve Tellioğulları yapalım

fantastikaaa sen kimi kestirdin gözüne merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…