- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Güzel bir çorba yap iç. Bol limonlu çok iyi gelir Anka. Geçmiş olsun canımKızlar çok sağolun hepiniz
Bi kahve yapıp geçmişe bakacağım. geçmiş çok geçmiş ama bakalım inşalllah bitirebilirim
Gecmis olsun neyin var grip mi oldunSelamlar kızlar
Ben çok hastayım kolumu kaldıramıyorumakşamdan beri giremedim baya konuşmuşsunuz. Daha kahvaltı yapamadım. Az sonra bakacağım geçmişe.
Ucmustur insallah.Kızlar eve geldigimde camın önünde yoktu uçmuş olamaz ayaklarinda can yoktu önüne bebe bisküvi ufalamistim yememiş
Büyük ihtimalle başka kuş geldi yanına konarken aşağıya düştükedi götürmüştür yada inş ucmustur
Evet baya yorucu oluyor tenis, bir de hoca eşliğinde olunca baya antrenman oluyordu ama neyse dediğin gibi ufak ufak yapmaya çalışıyorum ben de şimdilik.Teniste de naya kalori yakılıyor diye biliyorum cnm üzülme yine başlarsın yavaş yavaş spora ya da hafif yürüyüşler ya da evde müsait zamanında video ac yap
Evet ertele ertele nereye kadar hadi yılbaşına kadar 6-7 kilo gider en azayy çok heycanlandım diyete başlicam diyebiran önce zayıflamak istiyorummmm
Ben gece uyumadığım için 2 de 3 de açlıktan ekmek arası yer yatardım. Şimdi karnım guruldaya guruldaya yatıyorum alışacağım inşallahBen de öyle öyle aldim kilolariartik verecez aksamlari yemeyerek.
Ben hamile kalana kadar tartılmazdım. Hatta hamileyken eşim tartı almıştı aslında ben istiyordum ama yine de baya kızmıştımOfff ya zayifken böyle olmazdi aksam tartilsam da degismezdi. Demek ne az yiyormusum eskidentabi 55 kiloyken
7 çok geç değil. Bu gün biraz fazla hareket et telafi edersinRegli resmen mahvetti beni bugün.
Menümü utana sikila yaziyorum.
Kahvalti 9da kahve ve croissant
Öglen 2 de peynirli sandvic, kakao, az kuruyemis
Aksam 6 da firinda bir but tavuk, az mantar ve biber.
7de iki parca çikolata
Ay cook mutsuzum su anda.
Ama olmaz ki bu şekilde duraklamayı kıramazsın. 20 kilo vermişsin kalan 4-5 kilodan mı korkuyorsun toparlan lütfen yılbaşına kadar ulaşacaksın inşallahNedense bi türlü tam odaklanamiyorum duraklama dahada motivasyonumu düşürdüğü için gaza gelemedim bi türlü böyle oluncada dayanamayıp yiyorum
Vayyyy vampirim naptın sen öyle yaaaGeçmişi okuya okuya geldim bugun sabah uyandıktan sonra dışarı çıktım yürü Allah yürü kimse geçmez bugün beni tamm 19197 adım atmışımo kadar attım herkese göstermem lazım
Bu müsli de şeker oranı yüksek diyorlar canım. Yulaf ezmesi yesen daha güzel olmaz mı?Sabah 05:00
3 dl peynir
2 dl ekmek
domates salatalık
Öğle 14:00
2 tavuk but haşlama
Yoğurt
Akşam 19:00
Elmalı kuru kayısılı müsli
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş + 100 ip atlama
Adım 19197
Anka
Ohh süperKızlar 30 dk yürüyüş yaptımşimdi Yeşilçay içiyorum
10 mercime köfte de baya varmış daha nasıl acıktın ki akşam. Çikolata mı tetikledi acabaBugun ne yedım
Sabah 9 da
Yarım mınık haslanmıs yumurta
Domates yesıl bıber
2 kıbrıt kutusu kadar peynır
1 yemek kasıgı kadar ekmeksız kaymak bal
Ara 14.00
3 4 dılım ınce muz
Oglen 15.00
1 kucuk kase ezogelın corbası
Aksam 17.00
10 kucuk mercımek koftesı
Sonra coook tatlı ıstedı canım %85 kakaolu bıtter cıkolatadan mınnacık bı kare yedım kendımı durdurdum sukur
Evet aşama aşama en iyisi. bi anda her şeyi bırakınca zaten devam etmesi zulüm oluyor.Ben sureklı cocuklara bıseyler yedırdıgım ıcın onlara yedırırken bır ıkı kasık alıyorum yabunu aşmam lazım
Ama oncekı beslenme duzenıme gore cok cok ıyıyım ekmegı tamamen cıkardım gelır gıder sureklı atıstırırdım bence gayet ıyı gıdıyorum (zugurt tesellısı)
Bende de ya. Akşam fıstık meyve vs yediler. Yaaa diyo 1 tanecik fıstıktan nolur dedim içimdeki canavarı uyandırırBende o olmuyor ıste ya hep ya hıc ozellıkle aksamları o yuzden kendıme soz verdım mınık bıseyde olsa yemıyorumazıcık aclıktan kımse olmez oyle degıl mı
Evet ertele ertele nereye kadar hadi yılbaşına kadar 6-7 kilo gider en az
Ben gece uyumadığım için 2 de 3 de açlıktan ekmek arası yer yatardım. Şimdi karnım guruldaya guruldaya yatıyorum alışacağım inşallah
Ben hamile kalana kadar tartılmazdım. Hatta hamileyken eşim tartı almıştı aslında ben istiyordum ama yine de baya kızmıştımdoğumdan çıkınca bile 53 kiloydum niye kafama taktıysam o kadar şimdi tuhaf geliyor
7 çok geç değil. Bu gün biraz fazla hareket et telafi edersin
Ama olmaz ki bu şekilde duraklamayı kıramazsın. 20 kilo vermişsin kalan 4-5 kilodan mı korkuyorsun toparlan lütfen yılbaşına kadar ulaşacaksın inşallahşu an bile çok iyisin zaten karalar bağlayacak bi durumun yok
Vayyyy vampirim naptın sen öyle yaaa
Bu müsli de şeker oranı yüksek diyorlar canım. Yulaf ezmesi yesen daha güzel olmaz mı?
Ohh süper
10 mercime köfte de baya varmış daha nasıl acıktın ki akşam. Çikolata mı tetikledi acaba
Evet aşama aşama en iyisi. bi anda her şeyi bırakınca zaten devam etmesi zulüm oluyor.
Bende de ya. Akşam fıstık meyve vs yediler. Yaaa diyo 1 tanecik fıstıktan nolur dedim içimdeki canavarı uyandırır
HarikaBen de 10 bin adım +100 ip tamamlandı
kadirin dediği gibi derdin mi var at tezgahın üzerineee silllll gitsinnnnMutfagı temızledım aclık maclık kalmadı
Şimdiden o gün yiyeceklerini mi düşünüyorsun. Aşk olsun. Salata yap ondan yersinKuzenlerımı cagıracagım persembe yada cuma keske cuma olsa en azından yedıgımı telefı ederım tartıya yansımaz
Cuma bildirim yapanların arasından çekeceğim demiştim canım.Kaptanıım ne zmn kura çekilecek. Benim rakibim olacak hatun kişi kim olacak acaba çok mrk ediyorum
Çok geçmiş olsun canım. Bişey çıkmamış çok şükür. Tansiyonun düşmüştür anlık belki. İnşallah tekrarlamazGünaydın Kızlar,
Son bi kaç gün pek giremedim siteye. Dün kahvaltıdan sonra da başım dönmeye başladı. Tansyonum felan düştü galiba. 1 saat dayandım ama geçmeyince acile gittim. İçinde bi kaç ilaçla serum verdiler. Tahlil yaptılar. Doktor tahlil sonuçları fena değil dedi. Sık tekrarlarsa bakılır dedi. Moralim bozuldu. Bütün gün uzandım bi şey yapamadım. .bi sürü planım vardı dün için. Diyet felan mı yordu acaba vücudu ?
Geçen hafta çok fazla verdin o yüzden olabilir canım. Cumaya var daha hemen moralini bozma.Günaydın kızlar;
Bu sabah dayanamadım yine tartıldım. Aynıyım yaTakıldı galiba, bir açıp kapasam mı
Annemlerdeyim tabi kahvaltı filan ediyorum, bana kahvaltı yaramadı galiba. Benim de mavimli gibi açlık sınırında filan yaşamam lazım ki kilo vereyim herhaldeOff aşırı bozuldum.
Emzirdikten sonra tartılYa yeni başladım ya ödem falan gider diye ummuştum
Ben atlayabilir miyim bilmiyorum bakalım deneyeceğim.Bugünkü görev 120 ip atlama kızlar
Daha 2 gün var Cumaya kaldığın yerden devam hadi bakalım. Birincilik gelecek toprlanın lütfenBu hafta iyi gidiyorsuntakipteyim.
Ben bu hafta tepetaklak oldum. Arkadaslarim geldi 5 gün, dün de regli oldum. Haftaya toparlarim ama.
Geçmiş olsun kaptanım grip mi oldun yoksa neyin var?
Çok geçmiş olsun. Bol vitamin almak lazım
Ayyy geçmiş olsun canım yainşallah çabuk toparlarsın
Allah acıl sıfalar versın bende bugun ıyı hıssedıyorum cocuklarla perısan olduk ınsallah hemen düzelirsin kaptanım
Geçmiş olsun
Anka çok geçmiş olsun canim
Güzel bir çorba yap iç. Bol limonlu çok iyi gelir Anka. Geçmiş olsun canım
Çok sağolum canlarGecmis olsun neyin var grip mi oldun
Yavaş yavaş başla canım. Ben ilk ipi aldığımda 10 tane atlayamıyordum. 2 atlasam 3. de ayağıma takılıyordu. Pes etmedim azmettim 2000 lere kadar çıktım zamanla. Tabii doğum vs derken hamlamışım şimdi 1000-1500 atlayabiliyorum.Spor mutlaka lazım hayatımızda katılıyorum. İnsanı müthiş mutlu ediyor zaten. Kızım doğmadan önce ben de tenis oynuyordum aslında, gerçi o daha çok eğlence amaçlı oluyor belki spor olarak değil de işte haftada iki gün gidiyordum kursa. Sonra işte iş güç çocuk derken vakit bulamıyorum ya da belki de bunları bahane ediyorum bilmiyorum
Kolay gelsin canım. Ofis egzersizleri vardı onları yap masanın altındaBugün işlerim yetişmedi, öğle arasında da çalışmak zorunda kalınca yürüyüşe çıkamadımPopom sandalyeye yapışacak bu gidişle.
LahanaAcim ama canım yemek yemek istemiyor bi çay bardağı kadar ceviz yedim
Kızım uyusun lahana dogruycam aksama kavurcam bi kaç parçada ondan yerim cig
9 kasımda ne var beybisiGeçmişi bitirdim çok şükür. Ben de bu gün 71 geldim 200 gr gitmiş. Cumaya 70 göremezsem başka beslenme şekline geçmem lazım 9 Kasımda tam 69 olmam lazım çok az kaldı
Aşk olsun asya kaç kere yazdım9 kasımda ne var beybisi7 Kasım ilk hedef benimde oglusun doğum günü
Tamam canım afiyet olsunAnka musli yazıyorum ama yulafla yapiyorum kaptanim yulaf elma kayısı süt bazen içine 1 kare bitter rendeliyorum
Kalk ve sadece 2 dakika yapmayı hedefle. 2 dakika sonra hala yapmak istemiyorsan otur. Ben bu yöntemle baya düzene soktum hayatımıKızlar nedense spor a vakit ayirmiyorum yaauseniyorum. Napsamki bu miskinligi atsam ustumden
Arada kalkıp 10 tane filan zıplıyorumYavaş yavaş başla canım. Ben ilk ipi aldığımda 10 tane atlayamıyordum. 2 atlasam 3. de ayağıma takılıyordu. Pes etmedim azmettim 2000 lere kadar çıktım zamanla. Tabii doğum vs derken hamlamışım şimdi 1000-1500 atlayabiliyorum.
sen de adım adım yap. 10 tane jumping jack yapmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir
Kolay gelsin canım. Ofis egzersizleri vardı onları yap masanın altında
Ayy kulağa ne kadar hoş geliyor. Hiç yemedim hayatımda yulaf :/ Yulafı ne yapıyorsunuz? Öylece içine mi atıyorsunuz sütün pişirmeden?Anka musli yazıyorum ama yulafla yapiyorum kaptanim yulaf elma kayısı süt bazen içine 1 kare bitter rendeliyorum
HarikaArada kalkıp 10 tane filan zıplıyorum
Benim diyetisyenim 3 kaşık yulaf, 1 bardak süt, 1 meyve, 1 tatlı kaşığı tarçını yulaf lapa olana kadar pişir. Üzerine 5 badem ez demişti. Ben sevemedim hiç. Ben çiğden hepsini bızzzt yapıp shake yapmayı çok sevdimAyy kulağa ne kadar hoş geliyor. Hiç yemedim hayatımda yulaf :/ Yulafı ne yapıyorsunuz? Öylece içine mi atıyorsunuz sütün pişirmeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?