Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Teniste de naya kalori yakılıyor diye biliyorum cnm üzülme yine başlarsın yavaş yavaş spora ya da hafif yürüyüşler ya da evde müsait zamanında video ac yap
Evet baya yorucu oluyor tenis, bir de hoca eşliğinde olunca baya antrenman oluyordu ama neyse dediğin gibi ufak ufak yapmaya çalışıyorum ben de şimdilik.

ayy çok heycanlandım diyete başlicam diye biran önce zayıflamak istiyorummmm
Evet ertele ertele nereye kadar hadi yılbaşına kadar 6-7 kilo gider en az
Ben de öyle öyle aldim kilolari artik verecez aksamlari yemeyerek.
Ben gece uyumadığım için 2 de 3 de açlıktan ekmek arası yer yatardım. Şimdi karnım guruldaya guruldaya yatıyorum alışacağım inşallah
Offf ya zayifken böyle olmazdi aksam tartilsam da degismezdi. Demek ne az yiyormusum eskiden tabi 55 kiloyken
Ben hamile kalana kadar tartılmazdım. Hatta hamileyken eşim tartı almıştı aslında ben istiyordum ama yine de baya kızmıştım doğumdan çıkınca bile 53 kiloydum niye kafama taktıysam o kadar şimdi tuhaf geliyor
7 çok geç değil. Bu gün biraz fazla hareket et telafi edersin

Nedense bi türlü tam odaklanamiyorum duraklama dahada motivasyonumu düşürdüğü için gaza gelemedim bi türlü böyle oluncada dayanamayıp yiyorum
Ama olmaz ki bu şekilde duraklamayı kıramazsın. 20 kilo vermişsin kalan 4-5 kilodan mı korkuyorsun toparlan lütfen yılbaşına kadar ulaşacaksın inşallah şu an bile çok iyisin zaten karalar bağlayacak bi durumun yok
Geçmişi okuya okuya geldim bugun sabah uyandıktan sonra dışarı çıktım yürü Allah yürü kimse geçmez bugün beni tamm 19197 adım atmışım o kadar attım herkese göstermem lazım
Vayyyy vampirim naptın sen öyle yaaa
Bu müsli de şeker oranı yüksek diyorlar canım. Yulaf ezmesi yesen daha güzel olmaz mı?
Kızlar 30 dk yürüyüş yaptım şimdi Yeşilçay içiyorum
Ohh süper
10 mercime köfte de baya varmış daha nasıl acıktın ki akşam. Çikolata mı tetikledi acaba
Evet aşama aşama en iyisi. bi anda her şeyi bırakınca zaten devam etmesi zulüm oluyor.
Bende o olmuyor ıste ya hep ya hıc ozellıkle aksamları o yuzden kendıme soz verdım mınık bıseyde olsa yemıyorum azıcık aclıktan kımse olmez oyle degıl mı
Bende de ya. Akşam fıstık meyve vs yediler. Yaaa diyo 1 tanecik fıstıktan nolur dedim içimdeki canavarı uyandırır

Doğru söylüyorsun inşallah o da kesin gidecek

Ben de 10 bin adım +100 ip tamamlandı
Harika
Mutfagı temızledım aclık maclık kalmadı
kadirin dediği gibi derdin mi var at tezgahın üzerineee silllll gitsinnnn onun gibi ben de kaçamak yapmak istedikçe tezgah temizliyorum
Kuzenlerımı cagıracagım persembe yada cuma keske cuma olsa en azından yedıgımı telefı ederım tartıya yansımaz
Şimdiden o gün yiyeceklerini mi düşünüyorsun. Aşk olsun. Salata yap ondan yersin lahana salatası çok güzel
Kaptanıım ne zmn kura çekilecek. Benim rakibim olacak hatun kişi kim olacak acaba çok mrk ediyorum
Cuma bildirim yapanların arasından çekeceğim demiştim canım.
Cuma kim devam edecek kim etmeyecek kesinleşir artık

Çok geçmiş olsun canım. Bişey çıkmamış çok şükür. Tansiyonun düşmüştür anlık belki. İnşallah tekrarlamaz

Geçen hafta çok fazla verdin o yüzden olabilir canım. Cumaya var daha hemen moralini bozma.
Ya yeni başladım ya ödem falan gider diye ummuştum
Emzirdikten sonra tartıl kalanı da sağardım ben 500-700 gr farkederdi benim
Bugünkü görev 120 ip atlama kızlar
Ben atlayabilir miyim bilmiyorum bakalım deneyeceğim.
Bu hafta iyi gidiyorsun takipteyim.
Ben bu hafta tepetaklak oldum. Arkadaslarim geldi 5 gün, dün de regli oldum. Haftaya toparlarim ama.
Daha 2 gün var Cumaya kaldığın yerden devam hadi bakalım. Birincilik gelecek toprlanın lütfen
Geçmiş olsun kaptanım grip mi oldun yoksa neyin var?
Çok geçmiş olsun. Bol vitamin almak lazım
Ayyy geçmiş olsun canım ya inşallah çabuk toparlarsın

Allah acıl sıfalar versın bende bugun ıyı hıssedıyorum cocuklarla perısan olduk ınsallah hemen düzelirsin kaptanım
Anka
Kaptanım geçmiş olsun rabbim şifa versin

Anka çok geçmiş olsun canim
Güzel bir çorba yap iç. Bol limonlu çok iyi gelir Anka. Geçmiş olsun canım
Gecmis olsun neyin var grip mi oldun
Çok sağolum canlar
Akşam çok üşüyordum zaten yorganın altından çıkamadım sabaha boğazım şişmiş çok halsizlik var.
Yavaş yavaş başla canım. Ben ilk ipi aldığımda 10 tane atlayamıyordum. 2 atlasam 3. de ayağıma takılıyordu. Pes etmedim azmettim 2000 lere kadar çıktım zamanla. Tabii doğum vs derken hamlamışım şimdi 1000-1500 atlayabiliyorum.
sen de adım adım yap. 10 tane jumping jack yapmak hiç bir şey yapmamaktan iyidir

Bugün işlerim yetişmedi, öğle arasında da çalışmak zorunda kalınca yürüyüşe çıkamadım Popom sandalyeye yapışacak bu gidişle.
Kolay gelsin canım. Ofis egzersizleri vardı onları yap masanın altında

Acim ama canım yemek yemek istemiyor bi çay bardağı kadar ceviz yedim

Kızım uyusun lahana dogruycam aksama kavurcam bi kaç parçada ondan yerim cig
Lahana ben de mi yapsam

Geçmişi bitirdim çok şükür. Ben de bu gün 71 geldim 200 gr gitmiş. Cumaya 70 göremezsem başka beslenme şekline geçmem lazım 9 Kasımda tam 69 olmam lazım çok az kaldı
9 kasımda ne var beybisi 7 Kasım ilk hedef benimde oglusun doğum günü

9 kasımda ne var beybisi 7 Kasım ilk hedef benimde oglusun doğum günü
Aşk olsun asya kaç kere yazdım. Ben doğmuşum 9 Kasım’da yeni yaşıma 70 lerde girmek istemiyorum durdum durdum hızlandırılmış moda girdim
Anka musli yazıyorum ama yulafla yapiyorum kaptanim yulaf elma kayısı süt bazen içine 1 kare bitter rendeliyorum
Tamam canım afiyet olsun
Kızlar nedense spor a vakit ayirmiyorum yaa useniyorum. Napsamki bu miskinligi atsam ustumden
Kalk ve sadece 2 dakika yapmayı hedefle. 2 dakika sonra hala yapmak istemiyorsan otur. Ben bu yöntemle baya düzene soktum hayatımı

Arada kalkıp 10 tane filan zıplıyorum

Anka musli yazıyorum ama yulafla yapiyorum kaptanim yulaf elma kayısı süt bazen içine 1 kare bitter rendeliyorum
Ayy kulağa ne kadar hoş geliyor. Hiç yemedim hayatımda yulaf :/ Yulafı ne yapıyorsunuz? Öylece içine mi atıyorsunuz sütün pişirmeden?

Ayy kulağa ne kadar hoş geliyor. Hiç yemedim hayatımda yulaf :/ Yulafı ne yapıyorsunuz? Öylece içine mi atıyorsunuz sütün pişirmeden?
Benim diyetisyenim 3 kaşık yulaf, 1 bardak süt, 1 meyve, 1 tatlı kaşığı tarçını yulaf lapa olana kadar pişir. Üzerine 5 badem ez demişti. Ben sevemedim hiç. Ben çiğden hepsini bızzzt yapıp shake yapmayı çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…